עבור לתוכן

בקשה|השוואה בין 2 ראוטרים

Featured Replies

פורסם

אני צריך השוואה בין LinkSys WRT54GL

ל - Edimax BR-6524N

מבחינת הכול, כמו קליטה מממ"ד (הראוטר יהיה בממ"ד) , נוחות , אמינות, ועמידות תחת עומס כמו טורנטים

תודה

פורסם

אני צריך השוואה בין LinkSys WRT54GL

ל - Edimax BR-6524N

מבחינת הכול, כמו קליטה מממ"ד (הראוטר יהיה בממ"ד) , נוחות , אמינות, ועמידות תחת עומס כמו טורנטים

תודה

חחח בידיוק מה שאני יכול להגיד לך!

EDIMAX 6524N

גישה לאתר של הראוטר ממש ממש איטית לא נוחה בכלל אי אפשר לפתוח פורטים בנוח וקליטה ממש חלשה LINKSYS WRT54GL- אין מילים... הראוטר טס שאתה נכנס לפתוח פורטים וקליטה בממד LOW ובEDIMAX קיבלתי VERY LOW עם כרטיס N!

פורסם

אל תשכח את ההבדל המרכזי - המהירות המיטבית: 54M בלינקסיס ו 300M באדימקס (תקן N!). ובממ"ד שום נתב לא יככב...

פורסם
  • מחבר

תראו יש לי עכשיו סימנס sl2-141 והקליטה מהממ"ד היא low אבל לפעמים זה מתנתק אז אני חושב שלשניים האחרים תהיה בהרבה יותר טובה.

אני לא צריך את הN כי לשני המחשבים האחרים יש כרטיס רשת של G (ואחד מהם הוא מחשב נייד שאני ממש לא רוצה לשנות שם את הכרטיס)

אז אני אקח את הלינקסיס.

שאלה-קראתי עליו שאם מתקינים לו קושחה צד שלישי כמו tomato אפשר לשנות את התווך שידור שלו-האם זה לא מזיק לו?

פורסם

לא מזיק.

אגב:

1. N תואם לG ולא מחייב כרטיסי N בצד השני (נכון, לקבלת 300M זה דרוש)

2. לינקסיס יקר מאדימקס

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל אם זה יעבוד בתאימות לאחור - מה שווה ה300MB?

לכן אני אקח את הלינקסיס, במיוחד שיש ביניהם הבדל של כמה שקלים (הלינקסיס זול יותר בכ8 ש"ח)

אם אתה אומר שזה לא יהיה מסוכן זה בסדר, אבל למה מלכתחילה הגבילו לו את היכולות שלו? :kopfpatsch:

פורסם

N/300M - זה נקרא - לחשוב על העתיד בתשתית... מחר יהיה לך... וניתן גם להסתפק ה6424N ב239 ש"ח...

למה הגבילו ? כי הם מרוויחים מהחומרה ולא מהשקעה בתוכנה של דגם מיושן - G ... המאמץ הולך ל-N שלהם כנראה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים