פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אוקיי קראתי את החוקים של הפורום אז אני אמלא את השאלון* מטרות המחשב? תכנות בסביבת ויזואל סטודיו .נט, צפייה בסרטים בהבחנה גבוהה, הרצת המון תוכנות במקביל, מחשב ללימודי הנדסת מחשבים\תוכנה בחמש שנים הקרובות.* גודל המסך? סביבות ה15* משקל רצוי? לא רלוונטי, עדיף כמה שיותר קל* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, WIFI,* בלוטות? כן, אבל יש דונגלים, אפשר גם בלי* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא רלוונטי* צורב DVD? כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELLהבנתי שהושקה פלטפורמת סנטרינו 2 לא מזמן, יש כבר לפטופים בארץ שמבוססים עליה?תודה
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר לאחר כמה דיבורים עם חברים אמרו לי שעדיף לי ללכת על מסך 14 אינץ'... אז אם אפשר המלצות גם בכיוון הזה בבקשהוQTTP, למה דווקא הדגמים האלו? מה מיוחד בלנובו שהצעת אותו? מה ההבדלים? תודה!
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אם אתה רוצה 14" (מה שגם אני הייתי ממליץ) לך על ה-SL400.הדגמים האלה של לנובו ידועים באיכות בנייה טובה בקטגוריית מחיר זו, קרירים, יש להם HDMI, שזה מה שרצית, וכן טראקפוינט ומסך מאט, שזה נדיר ברמות המחיר האלה.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר סלח לי על בורותי, אבל מה זה טראקפוינט?אין מחשב של DELL ברמה של הלנובו שהצעת?
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים סלח לי על בורותי, אבל מה זה טראקפוינט?http://en.wikipedia.org/wiki/Pointing_stickאין מחשב של DELL ברמה של הלנובו שהצעת?לא בגודל 14" עם HDMI. אם אתה בכל זאת רוצה לעלות ל-15" - אז ה-Studio 1555 שהצעתי קודם מתאים. ה-SL של לנובו איכותיים יותר. היתרון של ה-DELL הוא בעיקר בזה שמקבלים שלוש שנות אחריות כלולות במחיר, מה שהופך אותו ליותר משתלם.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר להגיד לך ת'אמת המחשבים של לנובו ממש מזכירים לי את כל המחשבי צבאוהעיצוב שלהם נורא מכוער.. וזה חשוב לי בלפטופ שאני עובד איתו כל היום, בגלל זה רציתי דל...
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים לרוב, אנשים שבאמת עובדים במחשב הנייד שלהם כל היום, מתחילים להעריך דברים אחרים במחשב, ולא את העיצוב, אשר בכל מקרה הוא עניין של טעם ואופנה.בכל מקרה, את המידע קיבלת וההחלטה היא שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.