פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אז ככה חברה!! מדובר בווינדוס XP עברית מחשב שלפני שבוע היה מצויין פתעום כבר לא!! אינטרנט איטי מאוד .. מחשב איטי.. סרטים לא עולים (אתה לוחץ על סרט הוא חושב חושב ולא עולה) צרפתי תמונה CPU גבוה אצלי 50 כל הזמן לא יורד (אולי יעזור) זיכרון רשום לי 0.99 GB (אולי יעזור) שטח פנוי בדיסק 89 GB (אולי יעזור) אני לא מבין גדול במחשבים לא יודע מה לעשות!! תעזרו לי בבקשה
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים תעלה תמונה של ה"תהליכים" בשביל שנוכל לדעת איזה PROCESS זולל לך את ה CPU.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר בקשה אחי.. יש מצב הבעיה זה לא CPU אני לא יודע אחי תעזור תגיד לי מה לעשות..
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר על מה אתה מדבר מה זה לחצן טורבטו?איך מבטלים מה מו?? איך מסדריםם אחי?
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אני צוחק איתך אחי, אתה כנראה לא מהדור הישןפעם היו מחשבים בעלי מעבדי אינטל שנקראו AT , היה להם מעבד 80286 שפנטיום הינו 80586לכול מחשב היה לחצן האצה .במחשבים החדשים אין כלל דבר כזה.בכול מקרה, לגבי שאלתך לפי דעתי יש לך בעיה בתעבורת מידע בין המעבד לכונן קשיח.תן לי את המדדים הבאים באברסט1) מהירות קריאת זיכרון2) מהירות כתיבה3) קריאה כונן קשיח
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר עברית בבקשה!! חחח סתםאין לי את התוכנה הזאת יש מצב את מביא לי לינק?ותקציר קטן איפה לחפש את מ ה שאמרת!!אני לא מבין כזה במחשבים סליחה אחיייוסליחה שאני משגע אותך בפרטי פשוט זה חשוב לי![br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 12:34:38מישהו תעזרו לי פליזזזזזז.. !! אף אחד לא עוזר ולא יודע פה כלוםם
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים תוריד את התוכנה PROCESS XP.ושם תוכל לראות ביותר מפורט כי SVCHOST מריץ בתוכו הרבה דברים.http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx קישור להורדת התוכנה.עריכה:תנסה סריקת ווירוסים יכול להיות שיושב לך איזה מזיק שתוכן לך את המשאבים.אני ממליץ להישתמש ב MALWAREBYTES ובנוסף ANTI VIR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.