פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים הוספתי כרטיס של 2 גיגהעל שניים של 512 כרגע יש לי 3גיגההשניים הישנים יותר חלשים (פרטים בקובץ המצורף)השאלה היא עם עדיף להשאר רק עם הכרטיס החדש באיזה סלוט להשתמש ואם כדאי פשוט להוסיף עוד כרטיס????כשבררתי על עוד כרטיס ראיתי שהם יותר מהיריםמשלי החדש לא מצאתי תואם( המחשב עובד בסדר השימושים הם גראפיקה אריכת וידאו אפטר אפקט מיה פלאש פוטושופ אילוסטריטור)אשמח לקבל יעוץ[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים הילפי מה שאני רואה מהירות הזכורנות לא תואמים אחד לשני.ויש שם 2 סוגים של זכרונות, תשאיר את הסטיק (זכרון ) של 800 MHZ ותוציא את השאר מהמחשב.הם נותנים לך מדי פעם מסכים כחוילים ותוקעים את המחשב.בהצלחה
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים למה שיהיו לו מסכים כחולים?תשאיר את כולם. בכל מקרה הם יעבדו במהירות 533MHZ.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים הזכרון החדש ירד למהירות של הזכרונות האיטיים יותר ( מה שסביר שהדרישה מהמעבד )לעיתים רחוקות נתקלים באי תאימות בן זכרונות מה שיכול לגרום לשגיאות, רוב הזמן זה עובד בסדר.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אם זיכרון חזק יותר פועל בהגדרות חלשות יותר אז לא תהיה בעיהיש בעיות תאימות כשזה קשור ללוח, לא בין זיכרונות.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר דבר ראשון תודה לכל מי שהגיב בנושאצרפתי קובץ של המפרט שליבכדי לקבל יעוץ יותר מדויקואין לי מסכים כחולים המחשב עובד בסדראשמח לשפר את ביצועיו אם יש משהושלא מתאים [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.