עבור לתוכן

מה הקטע עם סיינטולוגיה?

Featured Replies

פורסם

במה הפסיכים מאמינים בכלל? ממה שהבנתי חלק מהאמונה שלהם היא שהיו חייזרים מורדים שהוקפאו ונשמרו בתוך הרי געש ואז הם הופשרו והנשמות שלהם התפזרו בעולם וכשהם בתוך אנשים הם גורמים לבעיות אישיות כמו אנטי חברתיות ודברים בסגנון.

WTH? :s05:

פורסם

כן, זה חלק ממה שמפיצים עליהם כל מיני פסיכים אחרים, מהסוג היותר נפוץ

המכונים לפעמים חרדוסים, שמאמינים בערך בדברים דומים רק בצורה אחרת.

זה כאשר הפסיכים האחרים הללו לא עוסקים באלימות לשמה, שריפת דירות ונסיונות לרצח בשם האמונה שלהם.

לך קרא על סיינטולוגיה במקומות שאינם נכתבים על ידי פסיכים אחרים.

פורסם
  • מחבר

גם וויקיפדיה אומרת את זה...

ולא נראה לי שחרדים כתבו כ"כ הרבה ערכים (גם באנגלית וגם בעברית).

פורסם

תקרע על/ספרים של ל. רון האוורד(האברד),שהוא היה זה שכאילו המציא את הסיינטולוגיה..מה שהוא "המציא" עוד היה סביר למדי(מהמעט שקראתי בנושא),ודיבר על הימנעות מתרופות המשפיעות על שיקול הדעת,הימנעות מגלובליזציה וכאלה...אח"כ היו כאלו שבאמת לקחו את הסיינטולוגיה למקומות מטורללים לגמרי,עד כדי כך שבסופו של דבר הם נידו את האוורד מהכת/דת שהוא בעצמו הגה :kopfpatsch:

לא בא להגיד אם זה טוב או רע,אני רק מניח שאם אתה רוצה מקור מידע אובייקטיבי כדאי לך לקרוא מההוגה..יש לו ספרים לא רעים בכלל(שלא עוסקים בהטפה לסיינטולוגיה,לפחות אני לא ראיתי את זה בהם..)

פורסם
  • מחבר
החל משנת 1963 האברד התחיל לפרסם סדרת מכתבים בהם טען כי לפני 75 מיליון שנה הגיע לכדור הארץ עריץ בשם ז?ינו?[19] מהחלל. הוא שתל בהרי געש נשמות של חייזרים ואחר?כך הפציץ הרי געש אלו בפצצות מימן. אחרי חורבן החיים על?פני האדמה נותרו רוחות החייזרים שנהרגו בהפצצה ואלו נצמדו ונצמדות עד היום לבני אדם ומתנהגות כטפילים נפשיים. הם מכונים "תטאנים גופניים" (Body Thetans) והשלבים המתקדמים ביותר בטיפולים סיינטולוגיים עוסקים בסילוקם.

לכן הוא לא באמת היה הגיוני.

מצידי באמת הייתי קורא ספרים שלו, הבעיה היא ש:א.מאיפה אני אשיג אותם?(אני לא מוכן לפרנס את הכת הזו ואני גם לא סומך על מידע שהם נותנים לי.)

ב. כסף.

פורסם

יש את הספר שלו "שדה קרב ארץ"(היה גם סרט כושל עליו בשנת 97 עם ג'ון טרבולטה),שלא קשור לסיינטולוגיה כלל,אבל יפה ומעניין. ממליץ

אמור להיות בכל חנות ספרים ממוצעת.

וכן,אני מסכים,גם הוא היה סייקו על כל הראש(במידה ומה שנכתב אכן נכון,שOLD CAT שם לא יאכל אותי בטעות..).

פורסם

לכן הוא לא באמת היה הגיוני.

דת לא צריכה להיות הגיונית כדי שאנשים יאמינו בה (לדוג' נצרות/איסלם/יהדות), כמו כל דת/כת אחרת היא נוצרה בשביל קבוצה של אנשים תוכל לשלוט על קבוצה אחרת.

פשוט תקרא את הערך בוויקיפדיה האנגלית, כתוב שם כל מה שאתה צריך לדעת.

פורסם

כן, זה חלק ממה שמפיצים עליהם כל מיני פסיכים אחרים, מהסוג היותר נפוץ

המכונים לפעמים חרדוסים, שמאמינים בערך בדברים דומים רק בצורה אחרת.

זה כאשר הפסיכים האחרים הללו לא עוסקים באלימות לשמה, שריפת דירות ונסיונות לרצח בשם האמונה שלהם.

לך קרא על סיינטולוגיה במקומות שאינם נכתבים על ידי פסיכים אחרים.

אבל למה כזה מריר?

אין סיבה לזלזל ב'חרדוסים' (או בכל מאמינים אחרים של דתות שונות, משום מה יש לך משהו קשה נגד הדת היהודית) אם אפילו לא הזכירו אותם.

פורסם

מה הקטע עם סינטולוגיה?, זה כמו לשאול מה הקטע עם YES או סלקום, חברות מסחריות שתפקידן לעשות כסף, ההבדל היחיד הוא שסיינטולוגיה לא תודה בזה.

פורסם

"שדה הקרב ארץ" זה יצירת מופת לדעתי קראתי את הספר שלוש פעמים אך לא ידעתי שזה אותו אדם כמו ממציא הסיינטולוגיה.

פורסם

מה הקטע עם סינטולוגיה?, זה כמו לשאול מה הקטע עם YES או סלקום, חברות מסחריות שתפקידן לעשות כסף, ההבדל היחיד הוא שסיינטולוגיה לא תודה בזה.

"אם אתה רוצה להיות מיליונר,תקים דת"

ציטוט כמעט מדוייק של הבנאדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים