עבור לתוכן

חבילה USPS EXPRESS - בעיה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בסוף הוצאתי גם קבלה אחת עם המחיר האמיתי - 521.64$ וגם עם ה100$ דולר פחות 421.64$. היינו חייבים להוציא את הקבלה האמיתית כי הם אשכרה נכנסים לעמוד בEBAY לבדוק את המחיר שם.

חוץ מזה היה את הקנס 81.60 שקל, והממזרים לקחו סה"כ 28.5% (16.5% מע"מ + 12% בגלל שזה נופל לקטגוריה של משחקי וידאו (מדובר בתופים ION DRUM ROCKER לXBOX 360 כך שזה היה דיי בלתי נמנע :-\) לא רק על העלות מוצר אלא גם על ההובלה. מישהו יכול לאשר שמותר להם גם את המכס וגם את המע"מ לקחת על ההובלה?

בקיצור לקחו לי 700 שקל, ויצא לי 2800 שקל סה"כ על התופים :eek2:

ולחשוב שאם קרוב משפחה מביא את מארה"ב אפשר להוציא את זה ב1000 שקל ונגמר הסיפור :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אבל אני הולך להינות כמו מטורף מזה, חוץ מזה שחבל גם לשלם הרבה כסף וגם להצטער על זה אח"כ :)

פורסם

ההצהרה של המשלוח צריכה לכלול את ערך המוצר + ההובלה, ובעקבות כך מותר להם לחייב אותך במס על ההובלה.

פורסם

מישהו יכול לאשר שמותר להם גם את המכס וגם את המע"מ לקחת על ההובלה?

בקיצור לקחו לי 700 שקל, ויצא לי 2800 שקל סה"כ על התופים :eek2:

פעם הבאה כבר אתה ואחרים תקשיבו לבעלי ניסיון. אמרתי לך את זה כשפתחת את הדיון על התופים והתעקשת כמו פרד להזמין תופים בפאקינג 3 אלפים ש"ח. אמרתי או לא ?

להוציא 3 אלף ש"ח (בלי הפדל שזה בטח עוד איזה אלף) בשביל לשחק ב X-BOX ...

אני מקווה בשבילך שתהנה מהאיכות כי ההרגשה שלי היא שגם זה יעבור לך אחרי זמן קצר כל התיפוף הזה כמו לרבים אחרים וזה ייגמר כמו 3K ש"ח זרוקים באיזו פינה בחדר, תופסים מקום ואז נמכרים ביד שנייה בחצי מחיר.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה לטובתי שאתה לא צודק. בכל מקרה, עם כמה שנהנתי מהתופים של GH שהם ממש פשוטים חשבתי למה לא לקחת את זה כמה צעדים קדימה. ואני כבר בשלבי תכנון של להפוך את הסט לE-kit אמיתי (כולל החלפת SNARE לSNARE עם MESH איכותי של ROLAND, בשביל הבאס KICK PAD TRIGGER ופדאל כפול של PEARL, הוספת מצילות חלק עם DUAL ZONE חלק בלי, וכמובן מוח). ואז אני בעצם מהION בעצם נשארים לי רק 3 טומים, את הפדאל אפשר להשתמש לפדאל HI-HAT, ואת המצילות אולי גם. אבל לאט לאט ;)

ושוב, אם הייתם רואים כמה אני נהנה מזה סיכוי טוב שהייתם משנים את דעתכם. מדובר ביחסית הרבה כסף, אבל מה, עדיף להשקיע במחשב? מחשב נייד? טלויזיה LCD?

כלי נגינה, במיוחד תופים, זה תחביב רציני שאפשר גם להתקדם איתו במובן מסויים, וזה משהו שנותן ביטוי עצמי שזה ממלא ומעשיר את החיים בצורה מדהימה.

פורסם

סליחה שגם אני מתעלק על התרד שלך, אבל מישהו יודע לאיזה קטוגריה נכנס מערכת קירור מים ??

וכמה אחוזים לוקחים על זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים