עבור לתוכן

חבילה USPS EXPRESS - בעיה

Featured Replies

פורסם

זה מה שכתוב לי במעקב:

Attempted Delivery Abroad, August 19, 2009, 11:42 am, ISRAEL

באמת תודה לכם שניסיתם.

ברצינות עכשיו, אני לא מצליח לחשוב אפילו כמה טמבל צריך להיות בשביל לרשום במעקב של חבילה "ניסיון לשליחה". מה אני אמור להבין מזה? שהם ניסו ולא הצליחו? שהם ניסו והצליחו?

מילא אם היה עוד עדכון כמה שעות אחרי אבל מאתמול בבוקר הסטטוס תקוע על:

We attempted to deliver your item in ISRAEL at 11:42 AM on August 19, 2009.

באמת אומר לי הרבה...

פורסם

מה הסיפור, היה ניסיון לשליחה שלא הצליח, אולי כי לא היה מקום, אולי למטוס הייתה תקלה אולי מליון סיבות..

חכה כמה ימים.

פורסם
  • מחבר

מדובר על שליחה שיוצאת מהמכס ומגיעה לסניף דואר, הרי כי:

Arrived Abroad, August 17, 2009, 11:30 am, ISRAEL

בקיצור זה כבר בישראל כמה ימים.

צירפתי את המעקב המלא.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה מ-USPS, החבילה נמצאת כרגע אצל דואר ישראל או במכס והם מעכבים את החבילה שלך (לפי ההערה האחרונה הם ניסו ליצור איתך קשר או להגיע אל ביתך, מנסיוני הם לא עושים את שני הדברים הללו ורק טלפון אל דואר ישראל יגלה איפה החבילה שלך נמצאת).

בנוסף לכך, העדכונים האחרונים לגבי סטטוס המשלוח מגיעים ישירות מדואר ישראל ואין להם שום קשר ל-USPS שלא יודעת בכלל מה קורה עם החבילה שלך...

פורסם
  • מחבר

טוב, במחשבה שנייה יצאתי טמבל כי מאז שהמטוס נוחת בארץ USPS כבר עשו את שלהם.

אז רוב הסיכויים שזה עוד במכס? יש מה לעשות?

פורסם

להתקשר לדואר!!

פורסם
  • מחבר

נראה שמשום מה הם לא הביאו את זה לסניף דואר.

היום בסביבות 11:30 בבוקר (וואו, שמתי לב שיש הכי הרבה התקדמות בדואר בשעות האלה) בא אליי שליח הביתה והביא לי מכתב לשחרור מהמכס. חבל שהוא לא הביא את החבילה איתו :kopfpatsch:

למה זה לא הגיע לסניף דואר? כדאי לי ללכת למכס ולשלם? יש לי בכלל אופציה לבקש מהדואר שיביאו את זה לפה?

וגם הגנבים האלה לוקחים 81.60 שקל אם אני משחרר את זה בעצמי ולא דרך חברת הדואר.

פורסם

וזה בדיוק למה אני בחיים לא שולח יותר אקספרס.

או משלוח מהיר עם UPS/פדקס, או USPS פריוריטי.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה חשבתי לאסוף את זה במכס אבל עולה פה בעיה.

המוכר מאיביי, כנראה בשביל שהמע"מ שאני משלם יהיה קטן יותר, רשם שהערך הוא 200$ במקום 300$ - הערך הנכון.

בדף שקיבלתי רשום שבנוסף לדף אני צריך להביא תעודה מזהה, שזה כמובן לא בעיה, אבל הם רוצים גם מסמך כלשהו שמוכיח את ערך המוצר. וכמובן שהערך האמיתי הוא בכלל 300$ ולא 200$. אז אני בעצם אצטרך לשלם מע"מ על 100$ נוספים? האם הם בהכרח ישימו לב לזה?

והאופציה השנייה שכרגע נראית יותר טוב היא לבקש מהדואר שיביא את זה, ככה אני גם פטור מה81.60 ש"ח המגוחכים האלה שאני צריך לשלם במכס, וגם לא אצטרך לעמוד שם בתור בשביל לשלם ולקוות שלא תהיה בעיה עם הערך. מישהו יודע איך זה עובד עם EMS? כמה זמן לוקח להם להקפיץ את זה לסניף דואר מאז שאני עושה את הבקשה?

פורסם

בוא תקבל עצה ממישהו ששלח כמה חבילות EMS.

אם תלך לשחרר לבד יעלה לך המיסים + 80 שקל בערך + חצי יום.

אם תבקש מהדואר שיביאו לך, יעלה המיסים + 80 שקל + 100 שקל (על זה שהם עושים את העמילות מכס) + יומיים בערך.

אם תהייה בעיה כלשהי בהתאמה בין הקבלה לבין מה שרשום על המוצר או שהאנשים שיושבים במכס לא יאמינו לך יבקשו פירוט נוסף. במידה והדברים לא מסתדרים, יהיו מיסים + גירעון. מזה גירעון? זה כמו קנס, רק בקטנה. אם תהייה אי התאמה גדולה (לא כמו במקרה שלך) יהיה קנס גדול יותר.

אם אתה לא שקרן טוב, תן לדואר את ה-100 שקלים הנוספים, שלח להם קבלה אחרי "עריכה" במחשב, ותגיד להם שישחררו את זה. ככה אם יהיו בעיות תצטרך לשכנע רק את הסוכנת של הדואר שהיא לא זו שעובדת במכס וקובעת את המס. תוך יום-יומיים הם יביאו לך את החבילה הביתה עם שליח.

אני פעם נתקעתי ככה בגלל מוכר מפגר שרשם 50$ על חבילה של מגבר מנורות של 300$. שלחתי קבלה על משהו כמו חצי מהסכום האמיתי, בסוף איכשהו לא שילמתי מע"מ ומכס, אבל כן שילמתי גירעיון של בערך 100 שקלים + 180 שקל כמעט של העמלות למיניהן.

אגב, לא יודע אם הסבירו לך או לא, אבל attempted delivery אומר שזה תקוע במכס, ולא שהם ניסו למסור את זה. בחבילות בתוך ארה"ב למשל (או חבילות EMS שניסו להביא לך הביתה) זה גם רשום אותו דבר, אבל זה אומר שמישהו בא הביתה למסור לך ולא היה אף אחד בבית.

Anatol.

פורסם
  • מחבר

לפחות להבא אני אדע שמהשלב שזה נוחת בארץ צריך לעשות מעקב על החבילה דרך EMS באתר של דואר ישראל ושUSPS כבר לא קשורים. בעצם, לא נראה לי שאני הולך להתעסק עם USPS EXPRESS בזמן הקרוב. כמו שמישהו אמר בעמוד הקודם, בגלל דברים כאלה עדיף UPS/FEDEX/USPS PRIORITY. עכשיו צריך להתעסק עם כל השטויות האלו.

בקיצור אני (בעצם אבא שלי, המשלוח רשום על שמו, אני עוד קטין :bash:) ייקח את זה מהמכס. בהתחלה חשבנו שעם הדואר זה חינם, אחרת כבר היום הוא היה הולך. אחרי הטלפון הבנו שזה באמת 180 ש"ח וגם לוקח דיי הרבה זמן (יחסית).

לגבי המסמך אפשר להשתמש באימייל של EBAY הYOUR EBAY ITEM HAS BEEN SHIPPED? עקרונית נראה לי שכן כי רשום שם TOTAL שזה המחיר כולל המשלוח וגם את הקוד של החבילה. אם אני עורך את האימייל ופשוט מחליף את ה521.64$ ב421.64$ יש סיכוי שהם ינסו לברר את הערך עצמו כלשהו? (נניח אם יש להם גישה לדוחות של חברות אשראי)

פורסם

חברה גם אני הזמנתי חבילה מארה"ב בUSPS אבל ללונדון

והוא כותב לי את אותו דבר...

We attempted to deliver your item in GREAT BRITAIN at 9:25 AM on August 22, 2009.

אני יצטרך לשלם מכס?

פורסם

עד היום לא נתקלתי בבעיה כזו. אם אתה רושם ערך שנראה הגיוני אז הם מאמינים בדר"כ.

Anatoli.

פורסם

עד היום לא נתקלתי בבעיה כזו. אם אתה רושם ערך שנראה הגיוני אז הם מאמינים בדר"כ.

Anatoli.

אחי אתה יכול לעזור לי?

גם לי כתוב אותו דבר... רק ששלחתי ללונדון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים