פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים I don't think there's a better air cooling solution for P4 in Israel currently.
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים Any program will display the same temps, they all get the same info from the board.The question is if the readings are correct, you're using latest bios?
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר זה המצב :עידכנתי את הביוס ולא הייה שום שינוי ב טמפ' ירדתי ל 265FSB ואני מריץ פריים - so far so goodתזמונים - עוד מעט הם ירדו ל 2/6-3-3 עריכה :עד כמה שזכור לי מהירות של מעבד צריכה להיות אחידב כול הזמן אבל (!!!) במחשב המטורף שלי היא משתנה ב 4-.01 מגה הרץ (אני רואה את זה דרך התוכנה CPUZ) זה נורמלי ??!!
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=62029[אני דפוק]תן לי לנפץ לך את המיתוס לגבי ה 7000CUCU של זלמן אני מצטט:"Both make contact with the entire core. Good stuff."
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים פשוט תתן למעבד שלך הכי הרבה מתח שהלוח מאפשר והכי הרבה מתח לזיכרון שהלוח מאפשר תשים את ה FSB הכי גבוה אפילו אם זה לא יציב תכנס לוינדאוס תעשה SCREEN SHOT ותשלח ל DATA BASE אני בטוח שתצליח לעבור את המעבד הכי מהיר הנוכחי ... 8)
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר פשוט תתן למעבד שלך הכי הרבה מתח שהלוח מאפשר והכי הרבה מתח לזיכרון שהלוח מאפשר תשים את ה FSB הכי גבוה אפילו אם זה לא יציב תכנס לוינדאוס תעשה SCREEN SHOT ותשלח ל DATA BASE אני בטוח שתצליח לעבור את המעבד הכי מהיר הנוכחי ... 8) יחד עם זה אני גם אגיע לטמפ' המעבד הכי קרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.