עבור לתוכן

Crysis 2 - כל הפרטים כאן.

Featured Replies

פורסם

כנראה שבינתיים זה לא יכול לרוץ אפילו על מחשבי המתכנתים...

• תגובות 1k
  • צפיות 171.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני בטוח שיש להם 3WAY 480GTX ומעבד 980

אתה יודע שיהיה שחיק..

פורסם

תעשו לי טובה, עם הGTX460 שלי המשחק רץ על MAX ללא AA באופן מעולה - 35-60. וזה עוד עם המעבד החלש שלי שבמקרים מסויימים משחק תפקיד בכל העניין.

פורסם

אז מה אני משחק על 1920 32X וDX11

וברצינות,

תחשוב - משחק שיצא ב2008 ורק אחרי שנתיים יש כרטיסים שיכולים להריץ אותו בצורה טובה..

ואם להיות קטנוני,

אין MAX בהגדרות של קריסיס (יש gamer enthusiast וכו'..)

פורסם

בנתיים כדי להתעודד

פורסם

אז מה אני משחק על 1920 32X וDX11

וברצינות,

תחשוב - משחק שיצא ב2008 ורק אחרי שנתיים יש כרטיסים שיכולים להריץ אותו בצורה טובה..

ואם להיות קטנוני,

אין MAX בהגדרות של קריסיס (יש gamer enthusiast וכו'..)

אתה מוזמן להביא לעצמך כאפה על הקטנוניות וההומור, אבל הנקודה שלי היא שקרייסיס הראשון על MAX בלי AA רץ סבבה, וקרייסיס 2 יהיה פחות כבד, אז תסיקו ת'מסקנות. :D

פורסם

פעם ראשונה שהכריזו על המשחק לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה בE3 נתנו תאריך של 30 במרץ 2010, מיד אחרי התערוכה מחקו את התאריך הזה והפכו אותו ל2010, עכשיו החזירו את זה לסוף מרץ רק שנה אחת אחרי, ממש סגירת מעגל.

פורסם

תאריך מבאס מאוד

פורסם

אתה מוזמן להביא לעצמך כאפה על הקטנוניות וההומור, אבל הנקודה שלי היא שקרייסיס הראשון על MAX בלי AA רץ סבבה, וקרייסיס 2 יהיה פחות כבד, אז תסיקו ת'מסקנות. :D

אני מאמין שהם התכוונו באופן יחסי, לא נראלי שהוא יהיה פחות כבד מהראשון אלה פחות כבד ביחס למחשבים של היום.

פורסם

פעם ראשונה שהכריזו על המשחק לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה בE3 נתנו תאריך של 30 במרץ 2010, מיד אחרי התערוכה מחקו את התאריך הזה והפכו אותו ל2010, עכשיו החזירו את זה לסוף מרץ רק שנה אחת אחרי, ממש סגירת מעגל.

רק שלא ימחקו את ה-2011 וישאירו את זה רק מרץ

פורסם

נראה לא רע, לא מבין למה לא נתנו לשחקנים ששיחקו בדמו הזה קצת יותר זמן.. או שהם סתם גרועים.. בקושי יכלו לשלוט בג'וייסטיק כדי לכוון.

מה עם הביטא?

פורסם

EPIC!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים