עבור לתוכן

Crysis 2 - כל הפרטים כאן.

Featured Replies

פורסם

חצי שנה איזה ביאוס...

טוב מה נעשה נחכה

• תגובות 1k
  • צפיות 171.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

איזה ביאוס על מה אתה מדבר? אפשר לקרוא לזה חדשות טובות אם זה נכון...

המשחק אמור לצאת בדצמבר אם לא בשנה הבאה..פה מדברים על חודש ספטמבר.

פורסם

זה ממש לא חדשות טובות, אם CRYTEK אמרו שהמשחק כניראה לא יהיה מוכן השנה ו EA אומרים שהוא יצא לפני הזמן אפשר להבין ש EA מזרזרת את יציאת המשחק כמו תמיד, ראינו שברוב המקרים התוצאה לא כל כך טובה...

פורסם
  • מחבר

מי אמר ש CRYTEK לא יהיו מוכנים ?

אחרי מה שהיה עם CE2 הם לא יכולים להרשות לעצמם לשחרר מוצר לא גמור אחרת זה התאבדות.

בלי קשר הם כבר הודיעו שהדרישות מערכת יהיו נמוכות יותר ובמקביל המשחק יראה טוב יותר (בנוסף לעלילה שאמרו שזה יהיה שונה לגמרי)

כמה אמת יש בזה רק הזמן יגיד אבל נקווה שהם עשו עבודה טובה על המנוע מבחינת אופטימיזציה והרושם שמתקבל זה שהם שלמדו את הלקח שלהם.

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=852&Itemid=1

גם אם EA אכן ישחררו את המשחק בתאריך שתואר זה בטח לאחר ש CRYTEK מאשרים זאת ולא סתם בחפוז.

פורסם

אני לא זוכר את הפעם האחרונה ש EA לא הוציאו משחק מוקדם מידי :P ברוב המקרים זה גם לא פגע כל כך בהכנסות שלהם (תיראה את BF:BC2).

אם CRYTEK אמרו שזה יצא מאוחר יותר מהתאריך ש EA רוצים כניראה שהם חושבים שהם צריכים יותר זמן, אם לא נתנו להם יותר זמן כניראה שיהיו דברים שלא יהיו מוכנים 100%. בסופו של דבר אם נתנו להם תאריך אחרון אין להם כל כך מה לעשות, אולי דחיה קטנה, קשה לי להאמין ש EA יתנו להם חופש של כמה שנים כמו בפעם הקודמת.

זה שהמנוע הגרפי עובד טוב (בניגוד ל CE2) לא אומר שלא יהיו בעיות במשחק, לא חסר משחקים שמשתמשים במנועים טובים (שוב המנוע של DICE מצויין ובכל זאת BFBC2 לא מושלם, אם אתה רוצה עוד דוגמאות תיראה כמה משחקים מחורבנים יצאו בשנים האחרונות והשתמשו ב UE3).

בכללי CE3 הוא לא שיפור כזה גדול, הוא מתבסס על המנוע הקודם רק שסידרו את כל הבעיות בשביל שהוא יוכל לעבוד גם על קונסולות והוסיפו דברים חדשים (עם עזרה מיצרניות חומרה שונות).

לכל מפיצה יש את הבעיות שלה, ACTIVISION נותנים חופש למפתחים אבל חוץ מזה הכל שם מתנהל זבל, EA לא נותנים חופש פעולה בכלל אבל לפחות היחס שלהם לקונים טוב יותר (לפחות כרגע, הם תמיד יכולים לחזור למה שהיה לפני כמה שנים).

פורסם

Crytek has claimed that Crysis 2 contains the best graphics in the history of video games

לא בדיוק המקור האובייקטיבי ביותר...

פורסם

תסלחו לי על השאלה הבאה אבל אף פעם לא שיחקתי בקרייסיס ולא מובן לי משהו

אם החליפה הזאת כל כך מיוחדת, למה הגיבור צריך רובה כדי להילחם? הוא לא אמור להיות חזק מספיק כדי לקרוע אותם במכות?

פורסם

לחליפה יכולת ספיגה מסויימת, זה לא כאילו הדמות היא בלתי מנוצחת.

פורסם

קרייסיס זה משחק קשה לפעמים, זה לא שעם החליפה אתה איזה סופר-מן. (טוב, סוג של)

אבל מה שהחליפה עושה במצב רגיל (הגנה) זה בדרך כלל לספוג ירי עד שהאנרגיה שלה נגמרת ואז החיים מתחילים לרדת...

וזה קורה הרבה כשיש מסביבך איזה 50 קוריאנים שמנסים ליירת לך את האמא. :P

ובמצב כוח החוזק עולה וההגנה אפילו רק יורדת...

מעניין בכל אופן לראות מה תביא איתה הנאנוסווט2. :)

פורסם

עד עכשיו המצב היחיד בו פעלה היטב הנאנוסוט 2 הוא "מקסימום שקר כולשהו"

פורסם

to good to be true

איזה מחשב בדיוק יריץ דבר כזה? לא נראה לי שזה אמיתי...

פורסם

לזרוק את העלילה לפח,

שוב...

ושוב...

ושוב...

ושוב...

ושוב...

ושוב...

ושוב...

ושוב...

(יש סיבה למה אני אוהב אתCOD4 יותר מקרייסיס הראשון, סיבה טובה מאוד)

פורסם

לא הבנתי המשחק הזה לא ימשיך את המשחק הראשון שיצא?

כי שהראשון נגמר הוא נגמר בצורה כזאת כאילו יש המשך לעלילה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים