פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים גם אני החלטתי לנסות את הווינדוס החדש ונתקלתי בשורת המשימות החדשה. אני לא אוהב את התכונה שחלונות מרובים של אותה תוכנה נשארים דבוקים אחד לשני בשורת, איך מבטלים את זה ? הנה תמונה לדוגמה - החלונות של פיירפוקס ואקספלורר צמודים כל הזמן, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הפעלת התוכנה.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מקש ימיני על שורת המשימות > מאפייינים ושם בחלון שנפתח יש לך "לחצני שורת המשימות" (יכול להיות שזה שונה, אני עם גרסא אנגלית). פשוט תבחר אף פעם אל תחבר.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר תודה על התגובה, אבל לא התכוונתי לאפשרות הזו.מה שאני התכוונתי הוא שחלונות מאותו סוג תמיד צמודים.למשל בתמונה ששמתי, אי-אפשר להגיע למצב שהחלון של "מסמכים" נמצא בין החלון של MSN לחלון של "וואלה" - החלונות של אותה תוכנה תמיד צמודים אחד לשני.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים עכשיו הבנתי. טוב בנתיים אין לי תשובות בישבילך - אני עוד חדש בתוכנה (מאתמול) וגם מנסה למצוא את הידיים והרגליים שלי.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר עכשיו ראיתי את הפוסט שלך, צריך לשנות הרגלים של שנים בשביל הווינדוס הזה ;Dלמה הם היו חייבים לשנות את כל הדברים הקטנים האלה ?!
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אין לי מושג. מצד שני אני מניח שגם שעברנו ל-xp היו כל מיני דברים קטנים כאלה - זה לא רע, פשוט לוקח זמן להתרגל, בנתיים לא התייאשתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.