עבור לתוכן

פתרונות לקרור CARPC, מחשב רכב

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת CARPC שמורכבת ממארז MINI-ITX ומלוח של אינטל דגם D945GCLF2 שבו הקרור של המעבד הוא ע"י צלעות בלבד !

בבית אין שום בעיית התחממות של המעבד, אבל השימוש הוא ברכב, וקרה שהמחשב נכבה בגלל חום של המעבד.

המארז שבו אני משתמש הוא של MOREX דגם 3822 וכולל מאוורר מובנה.

מה האפשרויות שלי לשיפור הקרור במחשב, מערכת שמבוססת ע"י קרור מים אינה מתאימה לשימוש ברכב.

בתודה לעוזרים

פורסם

יש לי מערכת CARPC שמורכבת ממארז MINI-ITX ומלוח של אינטל דגם D945GCLF2 שבו הקרור של המעבד הוא ע"י צלעות בלבד !

בבית אין שום בעיית התחממות של המעבד, אבל השימוש הוא ברכב, וקרה שהמחשב נכבה בגלל חום של המעבד.

המארז שבו אני משתמש הוא של MOREX דגם 3822 וכולל מאוורר מובנה.

מה האפשרויות שלי לשיפור הקרור במחשב, מערכת שמבוססת ע"י קרור מים אינה מתאימה לשימוש ברכב.

בתודה לעוזרים

תחבר את הכבל של המאוורר של המעבד לחיבור השני שעל הלוח אם ככה הוא אומר לעבוד לך ללא בקרת מהירות על המהירות המירבית ..

וזה בתאכלס אמרו לפתור את בעות הקריסה של המחשב בגלל התחממות שיש לך ....

פורסם

תחבר את הכבל של המאוורר של המעבד לחיבור השני שעל הלוח אם ככה הוא אומר לעבוד לך ללא בקרת מהירות על המהירות המירבית ..

וזה בתאכלס אמרו לפתור את בעות הקריסה של המחשב בגלל התחממות שיש לך ....

זה לא ממש יעזור לו..אני מאמין שהמאוורר על MAX כאשר המעבד כל כך חם כשהוא לפני כיבוי!

חשבת על להחליף מארז?.

פורסם

אם תוכל להצמיד מאוורר לגוף הקירור של המעבד זה יעשה פלאים למעלות, אני משוכנע שזה יפתור לך את הבעיה.

מחשב רגיל שהמאוורר שלו מספיק לעבוד יכול להיתקע תוך מספר דקות, רק שתבין עד כמה הוא יכול לשנות.

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים

להחליף מארז לא בה בחשבון מהסיבה שאני צריך אותו קטן והוא בדיוק כזה, כמו כן הוא נחשב לאחד מהטובים עם פיזור חום כמו שצריך ולא מהזולים הסינים.

אני ינסה לדחוף איזה שהוא מאוורר, וניראה אם זה עוזר.

אין איזה משהוא בביוס שמבטל את הבקרת מהירות?

פורסם

תודה לעוזרים

להחליף מארז לא בה בחשבון מהסיבה שאני צריך אותו קטן והוא בדיוק כזה, כמו כן הוא נחשב לאחד מהטובים עם פיזור חום כמו שצריך ולא מהזולים הסינים.

אני ינסה לדחוף איזה שהוא מאוורר, וניראה אם זה עוזר.

אין איזה משהוא בביוס שמבטל את הבקרת מהירות?

למייטב הבנתי אין ....

תנסה לשנות את החיבור של המאוורר על הCPU לחיבור של המאוורר של הM BORD שם אין לך בקרת מהירות...

לפעמים זה פותר תבעיה ! :silly:

פורסם

יש לך בעיית מקום במארז ?

אם כן נסה קירור שרתים בסגנון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835114081

עם לא ,אז אפילו קירור זול כזה יעבוד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835119092

יא חביבי מאיפה באתה לי ..?..

מה אתה מציע לי עכשיו קירורים ל775S

אתה בודק בכל מה אתה מפסר למה להטעות בן אדם בכייאת ?

לפעם הבאה תבדוק מה אתה כותב כי מישהו אחר עוד ילך ויקנה ואחרי זה ידפק !

יש לו מעבד INTEL ATOM !

שכמו שכולם יודעים הם ON BORD שזה שאין לו תושבת הוא מולחם ללוח !!

ועכשיו נחזור לפותח התארד תנסה לעשות את מה שהצעתי לך עם המאוורר ועם לא יעזור תחזור לפה ואני ינסה לחשוב מה אפשר לעשות ... ::):xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז ככה לצ'יפסט יש צלעות קרור עם מאוורר

ולמעבד יש צלעות קרור בלבד.

חיפשתי באינטרנט לקנות צלעות קרור יותר גדולות ועם מאוורר למעבד אך לא מצאתי.

הצלעות קרור מתחברים ע""י מוט כזה שדוחפים את 2 הקצוות שלו לתוך מקום כזה בלוח וקשה למצוא בגודל הנ"ל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה בטוח שזה ככה? ממש לא הגיוני שישימו גוף קירור כזה למעבד בזמן שלצ'יפסט שמו קירור אקטיבי.

פורסם
  • מחבר

100% זה ידוע ורשום בכול מקום

פורסם

אתה טועה !

המעבד זה הקירור עם המאוורר! :nono:

פורסם

אתה בטוח שזה ככה? ממש לא הגיוני שישימו גוף קירור כזה למעבד בזמן שלצ'יפסט שמו קירור אקטיבי.

למען האמת הוא צודק .

זה ציפסט ישן וחם ,המעבד חדש ובתהליך יוצר קטן ,אז יש לו מעטפת חום נמוכה יותר .

למרות שהוא ניראה כמו קירור southbridge פשוט של אינטל .

אתה יכול אולי לנסות להשיג כזה שיתלבש אילו http://virtual-hideout.net/reviews/tt_extreme_spirit_chipset_cooler/images/TT_ES_North_Inst.JPG

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=A1899&cart=〈=heb

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, הקרור שנתתה ניראה טוב.

בעיקרון אין לי שום בעיה לשים כול קרור שקיים בגודל קטן עד בינוני, הבעיה מופיעה בקיבוע של הקרור למעבד וללוח.

כמו שאמרתי, ורואים בתמונה, זה מין מוט כזה עם 2 נעילות....

ניסיתי להחליף בין הקרור של הציפסט לקרור של המעבד, אבל המוט שלהם שונה ולכן הוא לא מתאים.

אין מקום לברגים על הצלעות של הקרור של המעבד, אני עובד עצות...

המחשב עובד לי רק בלילה (כשנעים לו...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים