עבור לתוכן

Flash לכרטיס מסך 4870 דרך DOS

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך.

דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS...

הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98...

יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS?

הנה קצת רקע למי שמתעניין:

תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני נכנע... אחרי איזה 100 נסיונות לפרמט את ה-USB שלי כדי שיוכל להתנהג כמו boot disk, אני השתגעתי.

יש למישהו פתרון אין עוד אפשר להריץ את הפלאש הזה בשביל הכרטיס מסך? :s07: :s07: :s07: :s07:

עריכה:

אוקיי מתברר שלהדליק DOS מתוך USB היה יותר מורכב ממה שחשבתי... צריך היה ליצור Boot sector שלא היה לי מושג איך עושים את זה.

אבל תוכנה נחמדה שנקראת "HP USB Disk Storage Format Tool" עשתה את הטריק, כל מה שצריך לעשות זה ליצור דרכה את הדיסק ולתת לה תיקיה עם קבצי דוס מקוריים (אותם כן ניתן להשיג בקלות ברשת).

בקטע של הפלאש, זה עבד יופי ונראה שפתר את הבעיה! אז למי שיש לו בעיות עם הכרטיס מסך הנ"ל ממליץ לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים