עבור לתוכן

איזה קירור אתם ממליצים למעבד שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את המעבד שרשום במפרט שלי, ואני עובד עם אוברקלוקינג עליו כבר מעל שנה והכל עבד פשוט מעולה,

אך משום מה בזמן האחרון משחקים התחילו לקרוס ואחרי שבדקתי זה נראה כאילו המעלות של המעבד גבוהות מדי בזמן מאמץ ממושך,

המעלות מגיעות ל70!

איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות כדי לעזור לו לעבור את חודשי הקיץ החמים של הארץ??

פורסם

קודם כל ניקית את המארז? הגוף קירור?

שנית אנחנו מתקרבים לסוף הקיץ ככה שנראה שכבר עברנו את השיא ולכן נראה לי שעדיף לך לחסוך את הכסף ולמשוך עוד קצת עם הטמפ'.

ואפשר גם להעלות את מהירות המאוורר.

פורסם
  • מחבר

אני באמת אנקה את המארז מחר יש עליו מלא אבק...זה אולי אבל יוריד איזה 3 4 מעלות במקרה הטוווב.

ואיך אפשר להעלות את מהירות המאוורר?? לפי דעתי הוא פועל על המהירות הכי גבוהה כל הזמן, יש לי ספידפן פועל במחשב.

פורסם

ממש לא נכון, אני רק עכשיו [השבוע ניקיתי אבק למחשב] המעבד היה 60 מעלות -עכשיו הוא 38 -41.

ואל תגיד שואב אבק או לא יודע מה.

את הקירור של מעבד ניקיתי עם קיסמי שיניים -יצא מלא אבק.

פורסם
  • מחבר

אנשים ניקיתי את המארז והמעבד אחרי שנה שלא ניקיתי והטמפרטורות צנחו בכמעט 15 מעלות!!!!!!!!!!!!!!@@!!! 8) 8) 8)

תודה רבה רבה על העזרה :yelclap:

פורסם

חח ליפני שקופצים על ליקנות קירורים בהמון כסף צריך קודם לעשות את הדברים הבסיסים כמו ניקוי ואולי אפילו לשים את המארז במקום מאורר טיפה יותר פוטר הרבה מאוד בעיות.

פורסם
  • מחבר

חח ליפני שקופצים על ליקנות קירורים בהמון כסף צריך קודם לעשות את הדברים הבסיסים כמו ניקוי ואולי אפילו לשים את המארז במקום מאורר טיפה יותר פוטר הרבה מאוד בעיות.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים