עבור לתוכן

סטודנטית שלומדת לווטרינרית ניתחה כלב עם חברתה ("לא לבעלי לב חלש !!")

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נגמרו הכתבות לעיתון? :s07:

הכלב מת, אני מאמין שגם בקורס שלה היא תנתח כלב מת.

אתםלא רוצים לדעת איך הם חנקו למוות עכבר עם חוט שמלופף סביב שני אצבעות ואחרי זה ניתחו אותו פרמו אותו מהבטן :screwy:

פורסם

בלי להיגרר לדת בבקשה אני מדבר רק ספציפית לנושא הזה

קראתי איפשהו בגמרא שיש אנשים שאוהבים דם ממש כך , לכן המליצו להם חז"ל לעבוד בתור קצב או משהו כזה

האמת אחרי שראיתי את החיוך של הבחורה הזאת , רק עכשיו אני מבין את הצורך הזה .

אל תשלחו אותי להביא מקור כי אין לי כח לעשות חיפושים , אני לא זוכר איפה זה נכתב קראתי על זה מזמן .

פורסם

מעניין שאתה אומר את זה. בפסיכולוגיה יש מנגנון שבו אנשים עם דחפים מסוימים מנווטים את זה לערוצים חיובים, קח למשל מישהו שאוהב אלימות יהפוך למתאגרף, או מישהו שאוהב דם ילך לעבוד כקצב.

פורסם

או דקסטר שיש לו דחף לרצוח ורוצח רק רוצחים ;D (אני מחכה כבר לעונה הרביעית)

פורסם

או דקסטר שיש לו דחף לרצוח ורוצח רק רוצחים ;D (אני מחכה כבר לעונה הרביעית)

לא רק אתה ;)

פורסם

מעניין שאתה אומר את זה. בפסיכולוגיה יש מנגנון שבו אנשים עם דחפים מסוימים מנווטים את זה לערוצים חיובים, קח למשל מישהו שאוהב אלימות יהפוך למתאגרף, או מישהו שאוהב דם ילך לעבוד כקצב.

סובלימציה

פורסם

אז ככה הוא ניראה מבפנים .. טוב לדעת ..

פורסם

שתתלה את התמונות האלה בקליניקה שלה בעתיד, אני בטוח שהלקוחות שלה יאהבו את זה ;)

פורסם
  • מחבר

שתתלה את התמונות האלה בקליניקה שלה בעתיד, אני בטוח שהלקוחות שלה יאהבו את זה ;)

חח LOL :lol::screwy:

פורסם

זה נראה כמו חיתוך יפה מדי בשביל מתלמדת...או שהכלב היה ממש טרי...[לא קראתי אין לי כוח]

פורסם

מהתגובות בהתחלה אני רואה שרבים פה לא יודעים מה עובר הווטרינר והמנתח במהלך לימודיו... אולי כי בארץ לא ניראה לי שעובדים עם גופות...

אבל בכל מקרה יש פה דבר אחד מסריח- למה להעלות את זה לאינטרנט?

פורסם

מיצינו עם הזוועות האלה. אם הייתי המורה שלהן הייתי מעיף אותן מהכיתה על הזלזול הזה. הראש הזה פשוט הדבר הכי מבחיל שראיתי :puke:

:locked:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים