פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר נגמרו הכתבות לעיתון? הכלב מת, אני מאמין שגם בקורס שלה היא תנתח כלב מת. אתםלא רוצים לדעת איך הם חנקו למוות עכבר עם חוט שמלופף סביב שני אצבעות ואחרי זה ניתחו אותו פרמו אותו מהבטן
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים בלי להיגרר לדת בבקשה אני מדבר רק ספציפית לנושא הזה קראתי איפשהו בגמרא שיש אנשים שאוהבים דם ממש כך , לכן המליצו להם חז"ל לעבוד בתור קצב או משהו כזה האמת אחרי שראיתי את החיוך של הבחורה הזאת , רק עכשיו אני מבין את הצורך הזה . אל תשלחו אותי להביא מקור כי אין לי כח לעשות חיפושים , אני לא זוכר איפה זה נכתב קראתי על זה מזמן .
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מעניין שאתה אומר את זה. בפסיכולוגיה יש מנגנון שבו אנשים עם דחפים מסוימים מנווטים את זה לערוצים חיובים, קח למשל מישהו שאוהב אלימות יהפוך למתאגרף, או מישהו שאוהב דם ילך לעבוד כקצב.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים או דקסטר שיש לו דחף לרצוח ורוצח רק רוצחים ;D (אני מחכה כבר לעונה הרביעית)
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים או דקסטר שיש לו דחף לרצוח ורוצח רק רוצחים ;D (אני מחכה כבר לעונה הרביעית) לא רק אתה
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מעניין שאתה אומר את זה. בפסיכולוגיה יש מנגנון שבו אנשים עם דחפים מסוימים מנווטים את זה לערוצים חיובים, קח למשל מישהו שאוהב אלימות יהפוך למתאגרף, או מישהו שאוהב דם ילך לעבוד כקצב.סובלימציה
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים שתתלה את התמונות האלה בקליניקה שלה בעתיד, אני בטוח שהלקוחות שלה יאהבו את זה
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר שתתלה את התמונות האלה בקליניקה שלה בעתיד, אני בטוח שהלקוחות שלה יאהבו את זה חח LOL
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים זה נראה כמו חיתוך יפה מדי בשביל מתלמדת...או שהכלב היה ממש טרי...[לא קראתי אין לי כוח]
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מהתגובות בהתחלה אני רואה שרבים פה לא יודעים מה עובר הווטרינר והמנתח במהלך לימודיו... אולי כי בארץ לא ניראה לי שעובדים עם גופות...אבל בכל מקרה יש פה דבר אחד מסריח- למה להעלות את זה לאינטרנט?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מיצינו עם הזוועות האלה. אם הייתי המורה שלהן הייתי מעיף אותן מהכיתה על הזלזול הזה. הראש הזה פשוט הדבר הכי מבחיל שראיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.