עבור לתוכן

פרופיל 45 ותפקידים בצבא.. יש אפשרויות פתוחות בשבילי בתחום המחשבים?

Featured Replies

פורסם

היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך..

כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) .

הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |:

ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב?

תודה ..

פורסם

http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp

תוצאות חיפוש עבור: מין - בן | פרופיל - 45 | בשבילי - ג'ובניק זה אני

יש פה הרבה,תחפש מה מתאים לך :)

בהצלחה

אגב,יש כאלה שלא מקבלים אותם לצבא בכלל ככה ש-45 זה סבבה

פורסם
  • מחבר

כן חיפשתי שם .. אבל אני פשוט לא ממש מבין בכל היחידות האלו .

אני מחפש אנשים שהיו במצב שלי ואוליי הצליחו להוציא משהו מעניין מהגיוס שלהם ולא ישבו על היום ..

עד כמה שזה יכול להישמע מוזר אני לא רוצה להיות קרוב לבית ולחזור כל יום .. אני רוצה יותר חוויה של צבא ולא מעין איזשהי עבודה ..

אז אשמח אם מישהו בעל פרופיל 45 שהיה במצב שלי יעזור קצת :xyxthumbs:

אבל תודה על העזרה :]

פורסם

מה הבעיה? קורס תכנות פתוח לפניך...

פורסם

למיטב ידיעתי, פרופיל נמוך יעזור לך להתקבל למקומות לא קרביים, אז אין לך על מה להצטער.

פורסם

כל היחידות העורפיות מעדיפות לקבל אליהן כאלה עם פרופיל נמוך,זה משחק רק לטובתך.

השאלה היא,כמה ידע מוקדם יש לך? אם הידע שלך אפסי,אתה יכול בכיף להתקבל לממר"מ לקורס תכנות,אם יש לך ידע מוצק בתחום תנסה להתקבל לאחת מיחידות המודיעין

ואל תחכה שיפנו אלייך - פנה אתה אליהם,יש מספרי פקס\כתובות דואר באתרי היחידות השונים

פורסם

אתה יודע מה הקב"א שלך פחות או יותר?

אם היא מעל 52+ יש לך סיכוי להתברג לאיזה קורס במחשבים.

אם היא פחות מזה אפשר להיות מנהל רשת על תקן של עובד-כללי. מקמבנים את זה בתוך היחידה עצמה.

פורסם
  • מחבר

אממ קב"א אני יוכל לברר .. יש לי כמה אנשים שיכולים לברר לי שם אבל יכול להיות שזה יקח איזה חודש ..אוליי פחות .

ידע יש לי רק התחלה של C .. לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה ידע . למרות שאם יש צורך אני מוכן בלי בעיה ללכת ללמוד עם מורים פרטיים וכו .. במידה וזה יעזור לי להתקבל ליחידות שונות .

אז בעצם אתם אומרים שאם אני לא מעוניין בקרבי ורוצה מחשבים עדיף לי להישאר עם הפרופיל הנ"ל ?

Monblade-פשוט לפנות אליהם ולבקש מיונים ליחידות כמו ממר"ם וכו ?

תודה

פורסם

אם חשבת שבגלל פרופיל עורפי לא יקבלו אותך למחשבים וכו' אתה טועה, ההפך.

אם יש לך נתונים טובים הסיכוי שלך להיות ב"מחשבים" עולה, בגלל שאתה לא יכול להיות ביחידה קרבית. מי שיש לו פרופיל קרבי ונתונים טובים יש סיכוי שיקחו אותו לקרבי בכל זאת.

אבל אם אתה דפ"ר אז זה לא משנה איזה פרופיל יש לך.

פורסם

עד כמה שזה יכול להישמע מוזר אני לא רוצה להיות קרוב לבית ולחזור כל יום .. אני רוצה יותר חוויה של צבא ולא מעין איזשהי עבודה ..

עם אתה רוצה חוויה ,אין לך הרבה ברירה את כנראה צריך להיות קרבי ,ועם הפרופיל שלך (אלה עם תעלה במשקל עד הגיוס ותתנדב לאיזה יחידה)אני לא רואה את זה קורה .

בכל מיקרה גם אני קבלתי צו גיוס ,לכן אני אמור לעבור את כל זה בעוד בערך חודש .(למרות שלפי הרופא שלי ,אני אהיה פרופיל 97 על בטוח ).

אני גם לא בטוח שתימצא אנשים פה שהיו במצב דומה ,כי בכל זות דיי קשה להיות במשקל 48 קילוגרם בגיל 17-16 (מצחיק שאתה במשקל שרוב הנשים חולמות להיות בו )

פורסם

אתה מודע לזה שbmi הוא מדד שתקף רק לאנשים רגילים ,כל אדם שהוא בכושר טוב מהממוצע או להפך יראה תוצאות חריגות ב bmi .

למשל אני (ועוד רבים ,אני לא עד כדיי כך חריג ) בעל bmi 27 (שזה מכניס אותי לקטגורי של עודף משקל ,לפי הbmi ),אבל תאמינו לי שהדבר האחרון שאני זה שמן .

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק מה זה ה-BMI .. אפשר הסבר?

אם זה מחשב יחס גובה\משקל אז אני בתת משקל כמובן .. גובה 175 משקל בקושי 50 .. ועוד בגיל 17 .

יש תפקידים לבעלי פרופיל 45 שקשורים לחייל האוויר? (כמובן לא טייס או משהו )

פורסם

אתה דואג יותר מידי, יחסית לאחד שעשה אתמול צו-ראשון.

אם אתה סובל מתת-משקל באמת, כמו שזה נשמע, הורדת הפרופיל היא מעשה הגיוני.

הרי זה לא היה נותן לך כלום אם היית פרופיל 64 או 45. ההבדלים זניחים במשמעויות התפקידים בצבא.

שני הפרופילים האלה משתלבים ליחידות העורפיות.

קח נשימה עמוקה, בקרוב תקבל מנילה המתאימה לנתונים שנקבעו לך בצו-ראשון ושם תוכל לדרג את התפקידים והחילות המעניינים אותך.

אל תקח הכל מובן מאליו, המערכת הצבאית תעשה בסופו של דבר מה שטוב לה ושיהיה לך בהצלחה.

אם אתה רוצה להרגיש טיפה יותר אקטיבי בקריירה הצבאית שלך ויש לך רקע במחשבים, כמו שאתה מתעניין פה,

פנה לאחת מתיבות הפניה של איתור בחיל המעניין אותך. אם הם יתעניינו, הם כבר יזמנו אותך לראיונות ומבדקים.

יותר אקטיבי מזה, זה לחפש חברים ומכרים של ההורים ושל חברים אחרים שיכולים להמליץ עליך ביחידות השונות ליחידת האיתור וכך לזמן אותך לאותם

ראיונות ומבדקים.

שמור על הבריאות שלך, הכי חשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים