פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים המעבד QUAD עולה משהו כמו 300 שקל יותר מה X3. האם באמת עדיף ללכת על מעבד X4 מאשר X3?לא חושב שיש לי צורך ב 1000GB, זה מוגזם מדי. לגבי הספק, אני מעדיף ללכת על CORSAIR ואין לי צורך ב OCלגבי המארז, אני די סגור על ה CM690, אבל השאלה היא האם הוא שקט? אני רוצה מארז עם כמה שיותר פתחי איוורור (כולל למעלה) ונראה שהמארז הזה מתאים לתיאור והבנתי שגם יש בו זרימת אוויר טובה.עוד שאלה.. האם המעבדי X3 של AMD הם בעצם מעבדי 4 ליבות פגומים ש AMD הפכה למעבדי 3 ליבות והורידה מחיר?כן המשולשים הם 4 פגומים וצריך לציין שלא תמיד אפשר לפתוח את הליבה הנעולה ה300 ש''ח האלה שווים , זה נכנס בתקציב אז למה לא ? 1TB לא תצתרך עכשיו אבל בעתיד זה מאוד יעזור וזה גם נכנס בתקציב אז למה לא ?הCM690 יחסית שקט , הוא גדול , יש בו פתחי איוורו למעלה והוא יפה תוכל לקחת אותו אם תרד להרד דיסק 500GB אבל הTAGAN ששמתי לך הוא גם איכותי יפה ושקט - בחירה שלך
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר עידכנתי את הפוסט הראשי במפרט חדש שהרכבתי אחרי שינוי קל של חלקים ואני די סגור על המפרט הזה.שאלה קטנה.. האם המאוורר שמגיע עם ה 720 בגרסת BOX הוא מספיק או שעדיף באמת ללכת על הקירור שבחרתי?
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מפרט טוב אבל קצת מבוזבז אפשר ללכת על ספק SS400ET שיחזיק אותו הדבר את המחשב ובכסף שחסכנולשדרג דיסק ל 1TB (אני יודע שאתה לא צריך את זה עכשיו אבל בעוד כמה חודשים תגיד " שיט למה לא לקחתי 1TB" ) ולשדרג מעבד ל 940\920 שהם מרובעי ליבה ולא משולשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.