עבור לתוכן

לימודים ביחד עם עבודה - התלבטות

Featured Replies

פורסם

כל אחד מכון לגבהים שונים, בסופו של דבר האנשים המרוויחים ביותר בהיי טק (ובתחומים אחרים) הם אנשים שיודעים לחשוב ובעלי ראייה כללית, אחד שסיים תואר במדעי המחשב יודע לחשוב, אחד שתכנת שלוש שנים בעבודה "שחורה", לא בטוח שיודע לחשוב.

פורסם

אתה מעדר ה "אנשים עם תואר הם כל כך חכמים ויעשו הרבה כסף בעתיד".הם לא.

רוצה מספר כמה אנשים עם תואר שלחו לי קורות חיים ולא התקבלו לעבודה אצלנו בחודש האחרון ? כמה מאות.

תואר לא אומר כלום על האנשים שירוויחו בעתיד הרבה כסף.

פורסם

שוב, אני מדבר על משרות יותר בכירות, כשמישהו יהיה מועמד להיות מנהל בחברה בינונית ומעלה, יהיה לו קשה (ובצדק) להיבחר.

אני לא רואה סיבה לסגור בפניו את אפשרויות הקידום העתידיות, למרות ששוב, אדם יכול להצליח גם בתחומו שלו, לא משנה מהו, זה בסדר ואפילו מצויין.

פורסם
  • מחבר

תואר במדעי המחשב יעזור רק למי שהולך בהיי-טק לתפקיד כולשהו הקשור בתכנות בערך ב TIER 4. שום דבר ב TIER 1-3 לא יקדם אותו אם יהיה לו תואר כי זה תמיכה טכנית ברמות שונות (כאשר השלישית זה סוג של אינטגרציה בין תמיכה של בעיית לקוח ודיבור יומיומי איתו לבין עבודה עם אנשי פיתוח (זה מה שאני עושה לדוגמה ) ואין לנו אנשים עם תואר למעט בודדים.

מה שכן, הסמכות של MCDST ו MCSE ו CCNA ו CCSA ודמותיהן (שמלמדות על רשתות וכל מערכת השרת-לקוח בחברות ואיך עובדת התקשורת בין מחשבים ברחבי העולם ובאינטרנט) הן התחלה מצויינת לקריירה מאפס ואז פשוט מתקדמים בתפקידים בסיסיים שונים עד שמגיעים לתפקידים עם משכורת גבוהה לאחר שנים בודדות.

את זה לומדים רק במכללות שונות (ממליץ על SELA או ג'ון ברייס או היי-טק בלבד).

אני בעל תעודה MCSE 2003, ולמען האמת, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לנגב איתה, כי סה"כ המקצוע הזה נרכש רק ע"י נסיון.

אני דווקא מכיר מישהו שעשה תואר במדעי המחשב וזה עזר לו להגיע לתחום של התקשורת, במדעי המחשב לומדים קצת מהכל, לא? לאו דווקא תכנות..

בהנדסת תוכנה זה תכנות נטו, תקן אותי אם אני טועה..

פורסם

תואר במדעי המחשב יעזור רק למי שהולך בהיי-טק לתפקיד כולשהו הקשור בתכנות בערך ב TIER 4. שום דבר ב TIER 1-3 לא יקדם אותו אם יהיה לו תואר כי זה תמיכה טכנית ברמות שונות (כאשר השלישית זה סוג של אינטגרציה בין תמיכה של בעיית לקוח ודיבור יומיומי איתו לבין עבודה עם אנשי פיתוח (זה מה שאני עושה לדוגמה ) ואין לנו אנשים עם תואר למעט בודדים.

מה שכן, הסמכות של MCDST ו MCSE ו CCNA ו CCSA ודמותיהן (שמלמדות על רשתות וכל מערכת השרת-לקוח בחברות ואיך עובדת התקשורת בין מחשבים ברחבי העולם ובאינטרנט) הן התחלה מצויינת לקריירה מאפס ואז פשוט מתקדמים בתפקידים בסיסיים שונים עד שמגיעים לתפקידים עם משכורת גבוהה לאחר שנים בודדות.

את זה לומדים רק במכללות שונות (ממליץ על SELA או ג'ון ברייס או היי-טק בלבד).

^

פורסם
  • מחבר

מה שהתכוונתי זה שלא חייבים את התעודה בשביל להתחיל את המקצוע, כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת אותך וללמד אותך..לא חייבת להיות תעודה הכל יכול לבוא מהנסיון.

פורסם

צודק לגמרי, לא חייבים גם תעודה של פיזיקה גרעינית כדי לבנות פצצה גרעינית, מספיק לקרוא הוראות באתר של אל-קעידא.

העניין הוא שאני לא מכיר אפילו HELP DESK אחד נורמלי (וזה TIER 1 להזכיר הבסיס של הבסיס) ברמה איכותית שלוקח אנשים בלי ניסיון בצבא או תעודות של MCSE וכדומה.

מי שאין לו בכלל ניסיון וגם לו קורס בדר"כ נאלץ להתחיל ממשהו עוד יותר נמוך וזה תמיכה טכנית בספקיות אינטרנט שלוקחות אנשים עם אפס ידע ועושות להם הכשרה מסויימת ואז מי שרוצה לומד כבר מה שצריך בעצמו וממשיך משם הלאה בסולם.

אבל סטינו מהנושא, מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים