עבור לתוכן

Foxpc, כן או לא?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה?

תודה לכל העונים.

פורסם

כיום הרשת הזאת נקראת tmsfox - איחוד של החנות foxpc ו tms.

אני קניתי בסניף הצפוני שלהם והייתי מאוד מרוצה מתהליך הקניה, ומהשירות

שקיבלתי כאשר נתקלתי בתקלה.

פורסם

אני אומנם לא הייתי לקוח של FOXPC, אך אני קונה קבוע ב- TMS והרבה, השירות שלהם הוא ללא רבב, רק חבל שרמת המחירים שלהם עלתה (מטרת הרשת היא להקטין עלויות ולמקסם רווחים, אך הם פתחו מספר סניפים חדשים וכנראה צריכים לממן את זה איכשהו...).

פורסם

אני קניתי ב FOXPC, אני גר בירושלים אז אין סניף קרוב (אמרו שיפתחו בירושלים אבל לפי מה שהבנתי יש להם עם זה בעיות :'(). כשהייתה לי בעיה ניסיתי לצלצל אליהם והטלפון שלהם התגלה כמאוד לא מועיל :lol: אבל, שלחתי להם אימייל ומהר מאוד חזרו אלי, השיחה הייתה על חשבונם ולא על חשבוני והשירות היה מצויין. הייתה לי בעיה עם אחד מהמאווררים במארז ובלי לשאול הרבה שאלות הם שלחו לי חדש :D

ראיתי עוד אנשים שהיו להם בעיות ליצור איתם קשר בטלפון אבל לדעתי הרבה יותר טוב לשלוח מייל, שירות בחינם ;D

חשוב לציין שהמחירים שלהם ממש לא יקרים, מחירים רגילים כמו שיש ברוב החנויות הטובות. אם אתה קונה מהם מחשב שלם מהמחשבים המורכבים הם אפילו זולים, אפשר להוציא משם מחשבים מאוד טובים ב 3000 שקל, כל מקום אחר שניסיתי עברתי את המחיר הזה ב 150 שקל ויותר וגם ברוב המקומות האחרים לא הייתה אפשרות לשלושה תשלומים ללא ריבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים