פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מעוניין לרכוש מכשיר אחרי הרבה קריאה פה ובועד אתרים הבנתי שהכי מומלץ זה ה 2000לא יודע איפה כדאי..ולא מבחינת מחיר כולם דיי דומים.מבחינת אחריות האם יש יבואן רשמי ... האם יש חנויות שניתן לקבל המלצה (מנסיון אישי) בנושא שירות לקוחות....
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר ואו יומיים 0 תגובות אני דיי מופתע...נעשה את זה קל יותר...מישהו מכיר פורום של בנושא ה PSP שאוכל לברר בו??
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אני לא מופתע.ואני אעשה לך את זה יותר קל.יש למעלה כפתור חיפוש.יש שאלות שנמאס לאנשים לענות ולכתוב בדיוק אותו הדבר.יש לך שאלה חדשה? סבבה.אם לא ? יש את כל התשובות שאתה רוצה בחיפוש מהיר.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר עברתי על החיפוש רוב מה שבכלל בנושא הזה הוא מלפני שנה או יותר ....ובנושא של איפה כדאי לקנות הרבה דברים משתנים בשנהאבל לא משנה כנראה יש דברים שלא מבינים בהם בפורום הזה אני ימשיך הלאה לא קרה כלום אחרי הכל זה פורום חומרה ולא כל כך פורום PSP.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים יש נושאים מלפני שבועיים - חודש עד חודשיים.אבל כן , כנראה שאנחנו לא מבינים.לא נורא.בא אני אתן לך תקציר - אכן ה2000 הוא המומלץ.יבואן רשמי זה ישפאר.חנויות מומלצות - מדיה גיים , VGS , פריק.כל התשובות האלו מופיעות - בלי להגזים - לפחות 10 פעמים בפורום אם לא יותרליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.