עבור לתוכן

אתרים עולים לאט בגלל פרסומות "פלאש"

Featured Replies

פורסם

האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר.

יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות?

זה המפרט:

AMD AXP2500

1.5GB DDR

רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3

FF 3.5

דוגמא לאתר כזה: Tapuz

פורסם

לדעתי כל הבעיה אצלך היא כרטיס המסך..

תתן עוד קצת פרטים על המחשב שלך עם התוכנה PCWIZARD

תתן תמונת מסך של החלון הראשון בתוכנה וזה יתן את המפרט המלא והמדוייק.

פורסם
  • מחבר

מה כבר צריך לדעת עליו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש הרבה באנרים שמתוכנתים לא בצורה אופטימלית ולכן אוכלים משאבי מערכת.

מה הבעיה בלהתקין ABP וזהו?

מועבר לפורום תוכנה.

פורסם

יש תוסף מאוד שימוש אם אתה משתמש בפיירפוקס שנקרא NoScript , חוסם פלאש וג'ווה וכל מני שטויות כאלה לחלוטין...

כמובן שרוב האתרים לא יפעלו הכי טוב איתו אבל אפשר לאפשר אותם במקרה הצורך מהתוכנה והכל עובד יופי.

תנסה את האופציה הזו...

פיירפוקס להורדה:

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.html

התוסף (כנס לפה דרך פיירפוקס)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722

פורסם

קיימת גם ההרחבה Flashblock

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433

חוסמת רק פלאש (בניגוד ל-ABP). ניתן כמובן להגדיר רשימת אתרים בהם לא ייחסם הפלאש. וניתן לאפשר כל אלמנט פלאש בנפרד.

פורסם
  • מחבר

יש הרבה באנרים שמתוכנתים לא בצורה אופטימלית ולכן אוכלים משאבי מערכת.

מה הבעיה בלהתקין ABP וזהו?

מועבר לפורום תוכנה.

האתרים לא נבנו בחינם, והפרסומות מכסות חלק מהתחזוקה השוטפת של האתר. (למשל Hwzone מתנגד לחוסמי פרסומות כאלו ואחרים)

אבל אני רואה שאין ברירה, כל עוד המחשב שלי לא מצליח להתמודד עם הפרסומות האלה אני אאלץ לחסום אותן.

ניסיתי את ה- FlashBlock , עכשיו האתר עובד הרבה יותר טוב.

פורסם

האתרים לא נבנו בחינם, והפרסומות מכסות חלק מהתחזוקה השוטפת של האתר. (למשל Hwzone מתנגד לחוסמי פרסומות כאלו ואחרים)

אבל אני רואה שאין ברירה, כל עוד המחשב שלי לא מצליח להתמודד עם הפרסומות האלה אני אאלץ לחסום אותן.

ניסיתי את ה- FlashBlock , עכשיו האתר עובד הרבה יותר טוב.

כן אבל אתה מאפשר אותו (דרך התוכנה שלי) והוא עובד בסדר גמור ומראה איזה פרסומת או שתיים בצדדים (ועדיין חוסם כל מני סקריפטים של אתרים צד ג', פה ספציפית אין הרבה, אבל יש אתרים כמו YNET ששם זה חוגג - בכל רגע נתון חוסם 6 אתרים שם)

פורסם

צריך פרטים מלאים על המחשב כגון מעבד זכרון וכרטיס מסך בשביל לקבוע את גורם הבעיה...

מכיוון שיש לך גיגה וחצי זכרון ראם אז הוא לא הבעיה.

כרטיס המסך שלך הוא לא ממש תותח על והוא לא אמור לעשות את הבעיות הנ"ל אבל אתה יכול לנסות להסיר את הדרייברים הקיימים ולהתקין אותם מחדש.

לגבי המעבד שלך... הוא לא ממש פאר והדר המעבדים... בסה"כ שוב נסיון לעדכון דרייברים של כרטיס מסך אמור לשפר את הנושא.

במידה וזה לא עוזר אז זה כבר קשור למעבד שלך או לבעיית חלונות כל שהיא.

ניסית בדפדפן אחר?

פורסם
  • מחבר

הדרייברים של הכרטיס מסך מותקן. (הדרייברים של הלוח אם Chipset לא מותקנים, לצערי אני לא יכול להתקין אותם המחשב לא עולה...)

עם החוסם פרסומות המצב הרבה יותר טוב.

ולגבי המעבד לא נראה לי שהמעבד הזה לא מסוגל להתמודד עם קצת באנרים ופלאש. בעית חום טמפ/אין לי.

ב- IE6 יש גם גמגום/איטיות.

פורסם

כפי שכתבו מספר מגיבים, חלק מהאתרים ו/או הבאנרים כתובים בצורה רעה. וואלה ותפוז תוקעים לי לעיתים את הדפדפן למרות שלי יש מחשב מבוסס AMD 5600 ליבה כפולה ו-4 ג'יגה זכרון, הבעיה היא בהחלט באתרים ספציפיים ולא במחשב שלך וטוב עשית שחסמת את האתרים האלו.

פורסם

אולי זה לא פוליטיקלי קורקט להגיד את זה...

אבל לאחרונה יצא לי לסדר לכמה אנשים את המחשב (לתת להם חתיכת boost למהירות) ע"י הסרת איי סי קיו 6.5 והאנטיוירוס...

שני הדברים שציינתי צורכים המון משאבי מערכת, מחשב קצת ישן בקושי מגיב.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי "עגלתי" במונחים של היום, אבל לא נראה לי שזו הבעיה. בכל מקרה מותקנת גירסא חופשית של AVG.

פורסם

המחשב שלי "עגלתי" במונחים של היום, אבל לא נראה לי שזו הבעיה. בכל מקרה מותקנת גירסא חופשית של AVG.

אותה גרסה הייתה מותקנת אצל אחד האנשים.... אגב המחשב שלי בצד, ואני לא מעז להתקין את הדברים שציינתי.

פורסם
  • מחבר

המחשב עובד לי בסדר גמור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים