עבור לתוכן

האם יהודים מבצעים מעשי רצח באותה תדירות כמו ערבים?

Featured Replies

פורסם
סבבה.. אתה רוצה להאמין שאין לנו כוח צבאי מטורף אז הגיע הזמן שאתה תצא מהסרט שלך,

יש לנו איזה מעבדה נחמדה בדרום הארץ וחיל אוויר בין החזקים בעולם (תופס הרבה מאוד מקומות בעשרת התקיפות החכמות בעולם של NG) כוח קרקעי

חזק מאוד והרבה טכנולוגיה צבאית כחול לבן שהרבה מאמצים אותה וקונים אותה.

יש לנו צבא מתקדם יחסית לאזור שלנו - לא יותר מזה

גם לסעודים, מצרים יש טכנולוגיה אמריקנית הצבאות שלהם אולי נופלים על זה שבשלנו אבל לא בהרבה

תקציב הביטחון של האירנים כמעט שמשתווה לשלנו

בפצצה אטומית אתה לא יכול להשתמש בכל קונפליקט אלה רק במקרים מאוד מסוימים

יפה אמרת שהרבה קונים מאיתנו - שיש להם גם תקציבים גבוהים משלנו

כנראה שכולם כבר לא מאמינים במדינה שלהם ואוהבים להסתכל כדוגמה על מדינות שקיימות פי כמה וכמה שנים מהמדינה שלנו ובעלת תקציבים ושטחים גדולים משלנו ובעלי בעיות מאוד קטנות ביחס לשלנו.

אני דווקא כן מאמין במדינה שלי - אחרת הייתי מהגר לקנדה ולא טוחן 3 וחצי שנים בקרבי אבל מצד שני אני גם לא חי בסרט

להזכיר לכם לאן רוב המיסים פונים? אז כן יש לנו כוח צבאי מטורף.

טיעון עלוב

אני בהחלט רואה שחור לבן בעניינים כאלו, בן אדם ערבי המערב את עצמו אפילו במעט באיזה שהיא פעולה טרוריסטית או נוצרי המגנה את ישראל על כך שהגנה על

עצמה (יצא איזה ספר אחד של שונא ישראל המגנה את ישראל בצורה מאוד מאוד קיצונית על כך שלכאורה הרגנו ערבים שהרימו דגל לבן, לא?) הוא לא בן אדם, הוא חייה.

:screwy:

הלינצ' התקשורתי שעשו עלינו היה באתו מידה על הלינצ' שעשו על ארה"ב במלחמת עירק, שאחוזי ההצלחה שלה היו מוגבלים ושמה היו מספרים עצומים של נפגעים בנפש.

את הביקורת עשו בסוף המלחמה -לא עשו אליהם שום לינצ' , אבל כן הייתה ביקורת נוקבת כלפיהם, הם היו צודקים, המצב הנוכחי של הכלכלה האמריקנית והבוץ העירקי והאפגני שהם שקועים בו מעידה על כך

אתם מערבבים פה שני דברים קצת שונים:

איסלם- חינוך לרצח בשם הדת ולקצת כבוד בין מוסלמים

ערבים- חינוך לרצח בשם "המ'צ'עמם לי" ולזילזול בוטה בכוווולם.

בגלל זה מבחינתי הערבים הם לא בני אדם (אלא אם מישהו ספציפי יוכיח לי שהוא כן ואז אין לי בעיה איתו) ומוסלמים הם בני אדם עם נטיות שצריך להזהר מהן.

איזה בכיין, הערבים נותנים לך כפות אז אתה אומר שממחנכים אותם לרצח - לפי ההגיון הזה לא היית אמור לכתוב בפורום אז תודה, יש ערבים שהם גם נחמדים

ורק עושים לך רעש ולא נותנים לך לישון במקום להרוג אותך :lol: :lol: :lol: :lol: :cool2: :cool2: :cool2::smile1:

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. ערבים לא נותנים לי כאפות.

ב. לא לזה אני מתכוון. תראה את רוב הרציחות בזמן האחרון- חבורות ערבים שהיה להם משעמם אז הם הלכו והרגו מישהו (כולל הרצח של דנה בנט ועוד)

ג. כל הערבים ה"נחמדים" שפגשתי התגלו כאותו חרא, שכאמור, משתין על כווולם בקשת (עושה רעש בלי התיחסות לבקשות לשקט זו רק דוגמא אחת)

פורסם
א. ערבים לא נותנים לי כאפות.

ברור שלא...

. לא לזה אני מתכוון. תראה את רוב הרציחות בזמן האחרון- חבורות ערבים שהיה להם משעמם אז הם הלכו והרגו מישהו (כולל הרצח של דנה בנט ועוד)

לא חסרים לא מזה ולא מזה, הקטע שאתה מיחס את זה לערבים הוא די מצחיק

ג. כל הערבים ה"נחמדים" שפגשתי התגלו כאותו חרא, שכאמור, משתין על כווולם בקשת (עושה רעש בלי התיחסות לבקשות לשקט זו רק דוגמא אחת)

וכל הנוצרים/יהודים/אתאיזם/בודהה וכל השאר לא משתינים על כל מי שיכולים בקשת?

פורסם

IG

מצטער לחלוק עלייך

אבל

יש ערבים טובים ואפילו טובים מאוד , בדיוק כמו שיש יהודים טובים ואפילו טובים מאוד אממה מה , אתה מתיחס למכנה המשותף שלהם ויש להם מכנה משותף כמו שליהודים יש מכנה משותף וכמו שבעצם לכל קבותה המייחדת את עצמה מכנה משותף ומהמכנה המשותף הזה אתה מאציל את הניסיון שלך על כולם והמוח שלך מראה לך את המכנה המשותף הזה ואתה בעקבות כך יש לך את התחושה שאתה צודק , אכן בפריפריה המכנה המשותף של הערבים הוא רחב יותר כלומר סובב סביב התרבות וגם סביב ההתנהגות כלומר תרבות ומנטליות ערבית יחד עם התנהגות קרתנית של כפריים , אני אומר לך מנסיון ומתוך ראיה וידיעה הערבים החיים בערים יש להם מכנה משותף רב יותר עם העירוניים היהודים מאשר עם אחיהם הכפריים , כמובן שלצערנו הנושא של אחוות העמים מצוי גם הוא בקו הקרע בין יהודים לערבים .

ואם אני אתיחס שוב לרצח של קרפ המנוח , זה לא היה רצח על בסיס לאומני ( אם כי אני לא מתכחש לעובדה שהבדל הלאומניות רק הוסיף לחמת זעמם של הרוצחים ואכן בשלב מסויים של הרצח הוא היה לרצח שינאה , אבל לחלוטין לא היה הגורם לזה ) זה היה רצח על בסיס סוציו אקונומי וכמובן בסיוע מזג האוויר ( כן אני יודע שתצחקו דבילים , אבל מזג האוויר החם משפיע לגמרי על התנהגות בני האדם ולאו דווקא לטובה , ראו את מסכת הרציחות האחרונה ותזכרו מה העכביש אמר , לא שאכפת כל כך ) , הרצח בוצע ע"י ידי ערסים , זה שהם ערבים זה רק פרט נוסף אבל כאלו יש ויהיו גם יהודים וגם רוסים , אל דאגה .

פורסם

לא כתבתי שהערבים רוצחים רק בגלל מניעים לאומניים (תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי בשירשור הזה)

וקח דוגמא לערבים עירוניים "טובים"- שכנים שלי (לא ההם מהסיפור של הרעש- אחרים...) חיים בעיר כבר מעל ל-5 שנים. הילדים שלהם (הבכור בן 14, הקטנים יותר מתחת ל-10) מעשנים, מסתובבים בחוץ עד אמצע הלילה כמעט כל יום, הולכים מכות עם ילדים אחרים (ביוזמתם בד"כ) ובאופן כללי מסתובבים בשכונה כמו איזה מאפיונרים וונאביז (מצחיק לראות 4 גאנגסטרים בגובה של הוביט חח).

בעל המכולת השכונתית אפילו אסר על הבכור להכנס לחנות בגלל שהוא מקלל לקוחות ומנסה לאיים עליהם...

ההורים שלהם מקסימום צועקים עליהם דרך החלון (גם אם הם נמצאים בצד השני של השכונה...).

מה נראה לך יכול לצאת מהחבורה הזו?

דבר נוסף- אני מודע לזה שרוב הדברים מבוצעים ע"י ערסים. הבעיה שהאחוז שלהם בחברה הערבית הוא כל כך הרבה יותר גבוה מהחברה הישראלית (אפילו ביחס למרוקאים\עיראקים\ וואטאבר). אני לא אתפלא אם גם 80% מהם ניתנים להגדרה כ"ערסים". בגלל זה אני לא לוקח "סיכון" ויוצא מנק' הנחה שכל ערבי שעומד מולי הוא ערס כל עוד לא הוכח אחרת.

ותתפלא- אני גם מכיר ערבי אחד (נוצרי, ומתוך עשרות ערבים שאני מכיר יחסית הרבה זמן) שהוא סבבה. ובמסעדה שהוא עובד בה, יש כמה מלצרים ערבים שחושבים מסיבה כלשהי שהם בוסים של המלצרים היהודיים ומחלקים להם הוראות\ זורקים ז על העבודה שלהם כאילו הם משלמים להם משכורת...

לכן בפעם ה123476 אני חוזר: אני שונא ערבים לא כי הם ערבים או כי הם מוסלמים- אני שונא אותם כי הם ערסים by default מבחינתי... אין להם מקום בחברה אנושית.

פורסם
וקח דוגמא לערבים עירוניים "טובים"- שכנים שלי (לא ההם מהסיפור של הרעש- אחרים...) חיים בעיר כבר מעל ל-5 שנים. הילדים שלהם (הבכור בן 14, הקטנים יותר מתחת ל-10) מעשנים, מסתובבים בחוץ עד אמצע הלילה כמעט כל יום, הולכים מכות עם ילדים אחרים (ביוזמתם בד"כ)

איזה בכינות אפשר לחשוב

שרובנו לא הלכנו מכות בגילאים כאלה (יוצא דופן הוא IG - הוא רק חטף כפות)

ולא הסתובבנו עד מאוחר בלילה

לגבי עישון: זה כבר חינוך אבל תראה כל בית ספר וכמה תלמידים מעשנים ותבין שזה לא רק הבעיה של העכברושים

ובאופן כללי מסתובבים בשכונה כמו איזה מאפיונרים וונאביז (מצחיק לראות 4 גאנגסטרים בגובה של הוביט חח).

מה אתה מצפה מילדים בני 10-14

חיים בסרט

בעל המכולת השכונתית אפילו אסר על הבכור להכנס לחנות בגלל שהוא מקלל לקוחות ומנסה לאיים עליהם...

ההורים שלהם מקסימום צועקים עליהם דרך החלון (גם אם הם נמצאים בצד השני של השכונה...).

שוב פעם תופעה מוכרת, אבל אתה בוחר ליחס אותו רק לקבוצה מסוימת ולהתעלם מהשאר כי פשוט כל נוח לך

דבר נוסף- אני מודע לזה שרוב הדברים מבוצעים ע"י ערסים. הבעיה שהאחוז שלהם בחברה הערבית הוא כל כך הרבה יותר גבוה מהחברה הישראלית (אפילו ביחס למרוקאים\עיראקים\ וואטאבר). אני לא אתפלא אם גם 80% מהם ניתנים להגדרה כ"ערסים". בגלל זה אני לא לוקח "סיכון" ויוצא מנק' הנחה שכל ערבי שעומד מולי הוא ערס כל עוד לא הוכח אחרת.

אפשר לחשוב "ערס" אמא'לה הוא מכוכב אחר או בן אדם מיוחד, כולה פוזאיסטים, רוב הערסים אולי ילכו מכות פה ושם אבל לרוב הם לא מזיקים והכבדים זה כבר עבריניים

ותתפלא- אני גם מכיר ערבי אחד (נוצרי, ומתוך עשרות ערבים שאני מכיר יחסית הרבה זמן) שהוא סבבה. ובמסעדה שהוא עובד בה, יש כמה מלצרים ערבים שחושבים מסיבה כלשהי שהם בוסים של המלצרים היהודיים ומחלקים להם הוראות\ זורקים ז על העבודה שלהם כאילו הם משלמים להם משכורת...

גם אני מכיר ערבים, לומדים איתיבחלק מהקורסים וסה''כ אנשים סבבה יש כאלה שהם חרא ויש כאלה שהם בסדר, כנ''ל לגבי הרוסים, המרוקאים וכו...

לכן בפעם ה123476 אני חוזר: אני שונא ערבים לא כי הם ערבים או כי הם מוסלמים- אני שונא אותם כי הם ערסים by default מבחינתי... אין להם מקום בחברה אנושית.

איזה יהירות

אולי בשבילך אין מקום בחברה אנושית? לדוגמה, זואת דעתי ואני לא הייתי מגדיר את עצמי כ"ערס"

פורסם

IG

אני בהחלט מסכים איתך ואתה צודק , בעיקר לגבי האחוזים שמתוך השכבות הסוציואקנומיות הנמוכות , אכן אחוז הערסים בהם גדול יותר ונכון שבשיכבה הסוציואקונומית הנמוכה הערבית אחוז הערסים גבוהה במיוחד וזה מפני שנכנס כאן פקטור ה"קורבנות" ( ערבית לאומנית / עוני וניצול / קיפוח וכו' ) ( דרך אגב , זו תודעה שמוזנת ע"י המנהיגים החברתיים והפוליטיים שלהם , כמו הטימטום שהרבנים מעודדים בציבור שלהם ) שמצויה בתודעתם וחוסר היכולת להבין ו / או לרצות להבין כי הם יכולים אחרת , אני די מאשים גם את הציבור היהודי בזה ממש כמו שהיה עם עדות המזרח רק להבדיל שלעדות המזרח היה מכנה משותף ואישהו עתיד עם הציבור השולט קרי האשכנזי , אתה יכול לראות מקבילה של המצב בארה"ב עם הלבנים והשחורים ועם אחוז הערסים הגבוה של השחורים .

הפיתרון הוא יד קשה ביותר ואני מדגיש ביותר מצד אחד נגד כל ארוע אלימות ו"ערסיות" ומצד שני חינוך בפועל תוך כדי קידום שכבות חלשות . ( אני מתכוון יד קשה גם כלפי המנהיגים של כל שיכבה אשר מעודדת להיבדלות ושינאת האחר )

לסיכום,

אני מסכים וחושב כמו שאתה אומר

אני אומר מהיכן התופעה שאובה

פורסם

רפי, רק כדי להצדיק שוב את ההגדרה שלי עבורך (אידיוט): אני מודע שבגיל הזה הרבה מתנהגים ככה, אבל עובדה היא שבשכונה שלי רק את הערבים לא מכניסים למכולת ורק הערבים מעשנים (בגיל הזה) ורק הערבים מקללים כאילו אין מחר ורק הערבים מנסים להפחיד את כולם.

ואם נראה לך שאני מתעלם מאחרים כי הם לא ערבים אז אתה טועה.

עכביש- אני יודע שזה מגיע בגלל תרבות וכו'- הבעיה שהם ממש לא רוצים להשתנות, וזה לא שאין להם את האפשרות. ברוב הפעמים, לפחות בהתחלה, נותנים להם הזדמנות להראות שהם מסוגלים להיות נורמאליים, אבל בפעם הראשונה שנתקלים בבעיה ה"ערבי" מתפרץ החוצה... עוד דוגמא? : בשנה ראשונה באוניברסטה היה לי שותף לדירה מזה צפונבון שמאלני. הוא היה מאוד בסדר עם שותפים הערבים. עד שיום אחד הערבים החליטו לארגן חאפלה בדירה, הזמינו את כל החברים שלהם והשתמשו בכלים של כל השותפים (בלי לשאול כמובן). ביום שאחרי, השותף חזר לדירה ורצה להכין משהו לאכול, אבל, הכלים שלו, כמו של שאר השותפים, היו בערימה בכיור. הוא שאל את אחד הערבים בצורה הכי רגועה שאפשר- למה אחרי שהם סיימו להשתמש בהם הם לא שטפו? הערבי התחיל לצעוק עליו למה הוא מאשים אותו, וזה התפתח למצב של כמעט מכות. אחרי זה הצפונבון אמר לי שהוא מתחיל להבין את הטענות של הימין הקיצוני....

מה מנע מאותו ערבי להגיד "סליחה זה לא יקרה שוב" ולסיים את השיחה?

מה מנע ממנו, כשהוא עבר דירה, לא להעביר איתו דברים של השותפים אחרים?

אגב, הוא ממש לא היה משיכבה חלשה...

פורסם

אם תשים לב לא טענתי שזה רק בגלל שהם משכבה חלשה , בהחלט כתבתי ואפילו פעמיים את העמדה של המנהיגים של המיגזר הערבי והבחור הסטודנט הוא בהחלט מכיוון המעמד השליט שלהם .

כמו ששוב כתבתי אני מסכים עם מה שאמרת , אני רק מפנה אצבעות מאשימות למי שאחראי למצב הזה , אינני טוען שאותם חוליגנים אינם צריכים להענש נהפוכו אני מציע להעניש כל אחד מהם כולל יהודים וכולל ערבים וכולל את כולם בלי יוצא מהכלל ומבלי להתחשב ברקע המסכנות שלהם בחומרה רבה ביותר , אני כמובן הייתי מציע עונשים הגיוניים יותר ושעולים הרבה פחות למשלם המיסים כמו להחזיר את עונש המלקות בפרהסיה , כלא הוא לא עונש לכל העברות אבל זה לדעתי , כופר כסף הוא גם עונש מעולה , פגיעות גופניות כמו כריתה של יד וכו' לגנבים סרוס לאנסים כריתת לשון לרמאים אתה מבין למה אני מתכוון , הרי לא יתכן שכל מי שפשע ובמיזיד והוא עבריין מועד לא יענש ורק ישלח לנופש על חשבון משלם המיסים , אני חושב שהחברה צריכה להכיר שיש אנשים שמטבעם הם פושעים ולהתנהג אליהם בצורה הזו , עצם העובדה שהמערכת "מוותרת " להם גורם להם לחשוב שהם "בסדר" .

אז שוב , הערבים שנתקלת בהם הם ערסים קודם ורק אחר כך ערבים , זה שאחוז הערסים הוא גדול יותר מקרב מיגזר כזה או אחר קשור לדברים רבים , כמו למשל אחוז הקרביים גדול יותר בקרב הכיפות הסרוגות כמו שפעם היה בקרב הקיבוצים וכו , אנא חשוב מדוע ?

פורסם

ועכשיו מישהו ישאל בנוגע לדובאי... דובאי היא גם זבל מוסלמי, נכון הם התקדמו באופן אגרסיבי מבחינת תיירות ואיכות חיים בעשר שנים האחרונות, אבל מישהו יודע למה עדיין אסור ליהודים להיכנס לשם?.

אבל מותר ליהודים להיכנס לשם.

לישראלים אסור, בגלל הגדרה רשמית של מדינת אויב.

יש ישראלים שנכנסים לשם עם דרכונים אירופאיים בעיקר, ואני לא מניח ששמעת על רצח/חטיפה או משהו של ישראלי בעל דרכון זר בדובאי, לא?

פורסם

האמת, צודק.

פורסם

autoexec-עוף לי מעניים מהר,,,,,,,,,

עכשיו מעפים אותי מאופרום

עוף

פורסם
  • מחבר

autoexec-עוף לי מעניים מהר,,,,,,,,,

עכשיו מעפים אותי מאופרום

עוף

ואס איז דאס?

פורסם

מה אתה גר באמריקה

חח

פורסם

סרטון פותח עיניים על טענה זו של ירון לונדון - והנתונים המפתיעים הסותרים אותה.

יש מניפולציה קטנה בחישוב שלהם: המשטרה מפלחת את הפושעים לא לפי יהודים מול ערבים אלא לפי יהודים מול לא יהודים. לא כל הלא יהודים הם ערבים. למעשה, בתחילת הדו"ח זה מופיע במפורש: יש 1,487,000 ערבים במדינה, שכמובן אינם יהודים, ויש עוד 320,000 לא יהודים שאינם ערבים - סביר להניח שרובם עולים ממדינות חבר העמים (לשעבר ברה"מ).

זה נכון, 65% מהרוצחים שנתפסו אינם יהודים. אבל שיעור הלא יהודים הוא 24.5% מהאוכלוסייה ולא 20.2%, שהוא שיעור הערבים. מכאן שהלא יהודים רוצחים פי 7.44 מהיהודים (בהנחה שלא התבלבלתי בחישוב, בכל זאת אחרי 2 בלילה עכשיו). בהנחה שהתפלגות הרוצחים באוכלוסיה הלא יהודית אחידה, יוצא שערבים רוצחים בערך פי 6 מיהודים. לא שפי 6 זה זניח, אבל זה בטח לא פי 9.

מצד שני, ההנחה שעולים שאינם יהודים וערבים רוצחים באותו שיעור נראית לי לא סבירה. האם הסבירות שלאוניד יהיה רוצח גבוהה מהסבירות שולדימיר יהיה רוצח רק בגלל שסביו מצד אביו של לאוניד וסבתו מצד אימו של ולדימיר היו יהודים? (וסליחה מכל הלאונידים והולדימירים שאולי נעלבו.) אם נניח שהתפלגות הרוצחים באוכלוסיה היהודית זהה לזו שבאוכלוסיה הלא יהודית שאינה ערבית, נקבל שנתפסו בערך 30 רוצחים מבין הנ"ל. ננכה את אותם שלושים מקרב הרוצחים שאינם יהודים ועכשיו קיבלנו שערבים רוצחים פי 8.25 מיהודים.

מאחר שהעבריינות בד"כ נפוצה יותר בקרב מהגרים בגלל קשיים בהשתלבות בחברה, אני מתאר לעצמי שהיחס האמיתי נמצא במקום כלשהו בין שני המספרים האלו, נאמר פי 7.

ויש הטיה הרבה יותר חמורה באותו סרטון: בסביבות השניה ה- 50 טוענים של 68% מהעבריינים האלימים אינם יהודים. אבל זה פשוט לא נכון. תסתכלו בגרף - העמודה של 32% הרבה יותר גבוהה מהעמודה של 68%. עכשיו תביטו בגרף של הרציחות: שם, יהודים הם באדום מימין ולא יהודים בכחול משמאל, מה פתאום בגרף האלימות, הלא יהודים הפכו לאדום מימין והיהודים לכחול משמאל?

התשובה פשוטה: יש כאן טעות כפולה. השניה היא של מפיקי הסרטון: לפי הדו"ח המשטרתי, דווקא היהודים אחראים ל- 68% מעבירות האלימות (שאינן רצח), הם פשוט לקחו את המספר הגדול יותר והדביקו אותו ללא יהודים. טעות בתום לב? הטעיה מכוונת? לא יודע. אגב, גם אם הלא יהודים אחראים רק ל- 32% מעבירות האלימות, מאחר שהם מהווים רק כ- 24% מהאוכלוסייה הם עדיין מובילים ביחס העבריינים לאוכלוסיה. הטעות הראשונה היא של המשטרה: אין לגרף שום קשר למספרים. מעל כל עמודה מופיעים המספרים המוחלטים: 18,750 עבריינים יהודים, 8996 עבריינים שאינם יהודים. היחס מתאים - 68% יהודים, 32% השאר. אז איך העמודה של לא יהודים הרבה יותר גבוהה מזו של היהודים? כנראה שנשמטה ספרה במספר העבריינים הידודיים בגרף. אפשר לראות שמספר העבריינים האלימים הידודיים, לפי גובה העמודה, רק מעט גדול יותר ממספר עברייני המין היהודיים בעמודה שליד, ומספר זה הוא 1,647, כך שסביר שספרת האחדות בעמודת העבריינים האלימים נשמטה והמספר ירד ל- 1,875, עשירית ממה שמצוין מעל לעמודה.

[br]פורסם בתאריך: 24.08.2009 בשעה 02:31:10

פי 9.3 ?

מעניין איך ההשוואה תיראה בעבירות רכוש/ גניבות רכב...

עמוד 34 בדו"ח: יהודים אחראים ל- 54% מעברות הרכוש (או, ליתר דיוק, היו 54% מהעבריינים שנתפסו על עברות רכוש) ולא יהודים אחראים ל- 46%.

[br]פורסם בתאריך: 24.08.2009 בשעה 02:35:48

משהו יכול לקשר לדו"ח הפשיעה שהמשטרה פרסמה ב2008 ו\או לשנים קודמות יותר, משום מה הוא לא נמצא ברשת...

בטח שהם ברשת! איפה נראה לך שיהיו דו"חות הפשיעה של משטרת ישראל? רמז: למשטרת ישראל יש אתר. באתר יש דף לדו"חות סטטיסטיים. מעניין מה יש שם... :-)

http://www.police.gov.il/mehozot/agafTichnon/Pages/mipoy_pshiha.aspx

ועד כאן ניפוח מוח לשעת לילה מאוחרת. לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים