עבור לתוכן

ASUS P5Q DELUXE VS GB EP45-UD3P , תקציב של 750~ לאוברקלוקינג נטו.

Featured Replies

פורסם

טוב, הגעתי בשעה טובה להחלטה של קניית לוח חדש והקצבתי לעצמי בסביבות 750 שקלים לצורך העניין אבל בפני עומדות 2 אפשרויות ששתיהם קורצות לי:

GIGABYTE EP45-UD3P, הפתעת אוברקלוק מג'יגה-בייט ולוח אם פשוט מדהים. מכיל כמות פיצ'רים ענקית ורכיבים איכותיים שישמרו על ביצועיו ואורך חייו

gigabyte_top.jpg

ASUS P5Q DELUXE, מבחוץ נראה כמו כל לוח אקסטרים שאסוס מייצרים, כולל 16 (!!!) מייצבי מתח וקבלים רבים, 3 יציאות PCI-E, כאפשרות לPHYSX אוליי בעתיד ואוברקלוקינג שמאפשר באס גבוהה ללא צורך בשינוי גדול עד לסביבות 500MHZ, בסביבות ה550 מתחילות הדרישות.

overview1.jpg

2 הלוחות האלה פשוט מעולים כל אחד בדרכו, 2 הביוסים שלהם פשוט עמוסים בכל טוב לבחירתי ולעזרתי.

איזה אוברקלוק יבוצע? הקיצוני ביותר שאפשר עם קירור אוויר מאסיבי, אוברקלוק תחרותי ממש. לטווח הקצר עבודה עם באסים גבוהים מאוד ולטווח הארוך החזקת מערכת עם באס בינוני יחסית אך לא מוגזם.

באס גבוהה בשבילי = 500+

באס בינוני יחסית = 450-500MHZ

אתם מוזמנים לחלוק התרשמות מהלוחות ולהביע את דעתכם.

פורסם

בזבוז כסף ?

יש לך QUAD , לא מבין למה לך לקנות לוח אם יש לך כבר אחד שאיתו הגעת למקסימום של המעבד שלך (לפעילות של 24/7).

מה גם שהביוס שלו קצת מסובך , לא רגיל. אני מדבר על ה -UD3x.

אל תצפה להגיע עם המעבד שלך ל500 BUS ... לא פשוט בכלל עם מרובע ליבות.

פורסם
  • מחבר

טוב אולי הייתי צריך לרשום את זה, המעבד שאני הולך להתעלל בו יהיה E8500.

פורסם

asus p5qpro turbo יהיה עדיף לך.

אגב אני עם גירסת ה PRO הרגילה הגעתי כמעט לבאס של 500 [לא היה לי כוח יותר להתעסק עם הגדרות] ועשיתי עם Q9450

3.9

דרך אגב ASUS P5Q DELUXE מתומכר ב750?? ממתי

במידה ותשיג אותו במחיר כזה לך עליו .

פורסם

מה קרה ללוח של אסרוק שרצית לקנות? חבל, דווקא אופציה משתלמת.

בכל מקרה, במחיר הזה עד כמה שידוע לי יש לך DFI, וגם את הביוסטאר ששבר שיא FSB (700 או יותר...) חפש, אני בטוח שתמצא. סלח לי על העצלנות :)

פורסם
  • מחבר

BIOSTAR TPOWER I45 הוא כנראה המדובר, השיא של 700FSB זה נחמד אבל ממש לא אומר לי כלום

בנקודה הזאת כדיי לי להסתכל בחומרת הלוח ובפית'רים שהוא נותן לי.

פורסם

אם אתה מתכוונן לחומרה שעל הלוח - תהיה בטוח שהיא איכותית.

אם אתה מתכוון למבחר - לא ציינת שום דבר ספציפי שהיית רוצה שיהיה בלוח חוץ מיכולות OC טובות,

פורסם
  • מחבר

8 יציאות SATA

כפתור ריסט וכיבוי על גביי הלוח עצמו

לפחות 2 שבבי BIOS

סינק רציני all in one לצ'יפסטים.

מיקום טוב של חיבורים לסידור כבלים במארז (פה ייתרון דיי משמעותי לP5Q D)

זה המינימום צרכים שלי שעולים לי כרגע בראש.

פורסם

לי יש נסיון טוב עם הג'יגהבייט

עובד כבר כמעט שנה בבאס של 533 עם מעבד E8400 וכל המתחים בסטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים