עבור לתוכן

מתלבט בין HP 2230s ל- Compaq 610.

Featured Replies

פורסם

להלן המפרטים:

HP Compaq 2230s Notebook PC NX598EA:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955547-3955547-3764975-3956709.html?jumpid=reg_R1002_ILHE

Compaq 610 Notebook PC NX554EA:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-3958466.html

המחשב למטרת עבודה עם תוכנות כגון Dreamweaver, photoshop, skype וכו'.

אני לא משתמש במחשב למשחקים מלבד התוכנות שציינתי וגלישה באינטרנט, המחשב משמש כמחשב עבודה.

אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים כולל יתרונות וחסרונות, נושא הניידות, כוח העבודה ועוד. תודה.

פורסם

אלה שני מחשבי שונים לחלוטין מבחינת גודל/משקל, וחוויית השימוש על כל המשתמע מכך.

אין טעם להשוות ביניהם. אתה צריך להחליט האם אתה מעדיף מסך גדול או מחשב קל.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף את הקטן עם המסך 12, תמיד אני אעדיף מחשב נייד יותר וקליל אבל לא כל עוד זה בא על חשבון הביצועים.

מבחינתי אם אין הבדל בינהם אני ייקח את הקטן. כאן נכנסת השאלה מה יותר טוב.

המחשב למטרת עבודה עם תוכנות כגון Dreamweaver, photoshop, skype וכו'.

אני לא משתמש במחשב למשחקים מלבד התוכנות שציינתי וגלישה באינטרנט, המחשב משמש כמחשב עבודה.

אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים כולל יתרונות וחסרונות, נושא הניידות, כוח העבודה ועוד. תודה.

פורסם

שני המחשבים האלו יכולים להיות מקונפגים במפרטים דומים או שונים מאד. במפרטים הספציפיים שאליהם קישרת, ה-2230s מקונפג יפה יותר מה-610 באופן כללי.

פורסם
  • מחבר

שני המחשבים האלו יכולים להיות מקונפגים במפרטים דומים או שונים מאד. במפרטים הספציפיים שאליהם קישרת, ה-2230s מקונפג יפה יותר מה-610 באופן כללי.

מה זאת אומרת מקונפגים? עם המפרטים האלה, הקומפאק עולה בסביבות ה2700 והhp בסביבות ה3500, יש הבדל רציני בחומרה (מלבד המשקל והגודל) שמצדיק את ההפרשים?

האם כל התוכנות שציינתי יעבדו במהירות ובצורה חלקה בשני המחשבים?

פורסם

מה זאת אומרת מקונפגים? עם המפרטים האלה, הקומפאק עולה בסביבות ה2700 והhp בסביבות ה3500, יש הבדל רציני בחומרה (מלבד המשקל והגודל) שמצדיק את ההפרשים?

ההבדל במשקל ובגודל מצדיק את ההפרש הרבה יותר מכל הבדל בחומרה שתחשוב עליו.

פורסם
  • מחבר

כן תודה, אבל בקשר לחומרה? ההבדל משמעותי?

מישהו פה בפורום השתמש בעבר באחד מן המחשבים האלו?

פורסם

אני לא מבין על מה יש פה לדבר. כל ההבדלים בחומרה ברורים מהמפרט. ברור שה-2230S יותר טוב (רק צריך לפתוח עיניים ולקרוא). מה זה משנה בכמה?

אמרת

אני מעדיף את הקטן עם המסך 12, תמיד אני אעדיף מחשב נייד יותר וקליל אבל לא כל עוד זה בא על חשבון הביצועים.

על מה ההתלבטות?

פורסם
  • מחבר

בקשר למפרט כמו שאמרתי אני לא מבין בחומרה בכלל אין לי מושג איזה מעבד יותר מתקדם או מה הכוח שלו.

ההתלבטות היא האם ההפרש במחיר מצדיק את עצמו.

בכל מקרה אני אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שיצא לו להשתמש במחשב הזה.

תודה רבה.

פורסם

ההתלבטות היא האם ההפרש במחיר מצדיק את עצמו.

אז למה כתבת את זה?

מבחינתי אם אין הבדל בינהם אני ייקח את הקטן. כאן נכנסת השאלה מה יותר טוב.

הרי ידעת מראש מה הפרש המחירים. ???

כמה פעמים צריך לחזור בשבילך על אותו דבר?

ההבדל במשקל ובגודל מצדיק את ההפרש הרבה יותר מכל הבדל בחומרה שתחשוב עליו.

פורסם
  • מחבר

טוב אני שם לב שקצת הסתבכת אז אני יסביר את עצמי ככה:

אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני מתלבט בין השניים האלו, העדפה שלי היא מחשב קטן.

מה שאני מחפש היא תמורה מלאה למחיר בגלל זה אני שואל למרות העדפה שלי האם ההבדל בין המחירים שווה את התמורה שאני מקבל בכוח עבודה וביצועים? (אני לא מתייחס כאן לנושא הגודל והמשקל) או בשביל להיות יותר פשוט, אם שני המחשבים האלו היו באותו גודל ואותו משקל, האם הפער במחיר משתלם מבחינת חומרה?

פורסם

אני חושב שאתה זה שהסתבכת.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה זה שהסתבכת.

יכול להיות שאתה צודק, בכל מקרה אם למישהו אחר יש תשובה קצת יותר עניינית אני אשמח לשמוע, כמו כן חוות דעת מבעלי ניסיון אולי??

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים