פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים שלום לכולם,אני צלם שעובד בעריכת תמונות ווידאו,אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב והמליצו לי מאוד על המעבד intel core 2 quad q6700 - 2.66 ghz - 8mb cache - lga775 tray,האם המעבד הזה טוב?האם ניתן והאם יש צורך לעשות למעבד הזה overclocking?האם אני צריך משהו יותר טוב מזה לצרכים הללו?טל
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מעבד טוב אם אתה מחפש מרובע ליבה בזול ויעשה את העבודה עם PSלגבי OC לכל מעבד ניתן לעשות OC והצורך דיי תלוי בך.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר מעבד טוב אם אתה מחפש מרובע ליבה בזול ויעשה את העבודה עם PSלגבי OC לכל מעבד ניתן לעשות OC והצורך דיי תלוי בך.אתה ממליץ עליו? או על משהו אחר?לגבי OC, האם יש מקום שעושים לך את זה תמורת כסף?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מה התקציב שלך?מה שאר המפרט?או האם מדובר על מחשב חדש שנקנה?שתענה לי על השאלותככה אני יכול להמליץ לך על משהו מבלי סתם לזרוק המלצות באוויר.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר מה התקציב שלך?מה שאר המפרט?או האם מדובר על מחשב חדש שנקנה?שתענה לי על השאלותככה אני יכול להמליץ לך על משהו מבלי סתם לזרוק המלצות באוויר.התקציב שלי הוא בערך 6000 ש"ח למחשב חדש כולל מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.