פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים יש לי ניתוקים כבר חודש מבזק בנלאומי.כשאני מנסה להתחבר שוב,הוא מתחבר לי אחרי 10 שניות.עדיין לא פניתי אליהם כי זה לא לחוץ כרגע.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים בזק-בזק בינלאומי, אין לי שום בעיה.למרות שנראה לי שהמודם שלי הזדקן והוא דורש החלפה.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים סליחה על ההקפצה , אבל הייתי חייב להגיב , אני בחודש האחרון סובל מניתוקים אפילו החלפת ראוטר + שני טכנאים לא עזרו , כבר נמאס לי להתקשר לתמיכה , אני לא יודע מה קורה להם בזמן האחרון , אבל ככל הנראה אני עובר להוט , כי כבר אי אפשר לסבול את המצב הזה .
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אני בתשתית של הוט עם בזק בינלאומי וסובל מדי פעם מניתוקים. הבעיה היא בוודאות בתשתית כי גם הטלפון מתנתק ללא סיבה למשך מספר שעות (טלפון של הוט) ורק הוצאה מהחשמל של המודם + נתב + טלפון ו/או איפוס שלהם פותרים את הבעיה, עד שהתקלות חוזרות שוב אחרי כמה שבועות. להוט כמובן אין פתרון והנציגים הטלפוניים שלהם מפנים אותי לבזק בינלאומי למרות שאין שום קשר לספק, הם פשוט מקטינים ראש בצורה מחרידה.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים בזק משדרגת את כל החוטי נחושת הישנים לסיבים בשביל תשתיות אינטרנט בפס גבוה כמו בחול
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים לי היה ניתוקים עם בזק+אינטרנט זהבלאחרונה עברתי לאורנג' ומאז אין ניתוקים..
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים לרוב!אבל לרוב!אם אתה דרך בזק, הבעיה היא בספקית.התשתית של בזק מעולה, ואין איתה בעיות.לפחות באיזור שלי.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים סליחה על ההקפצה , אבל הייתי חייב להגיב , אני בחודש האחרון סובל מניתוקים אפילו החלפת ראוטר + שני טכנאים לא עזרו , כבר נמאס לי להתקשר לתמיכה , אני לא יודע מה קורה להם בזמן האחרון , אבל ככל הנראה אני עובר להוט , כי כבר אי אפשר לסבול את המצב הזה . תתקשר לתמיכה ותבדוק שאין רעשים בקו. יש לך מעין "מפצל" בחיבור של הכבל רשת לקיר? אני עם בזק+בזק בינלאומי ואין לי שום בעיות איתם.. לאחרונה בדיוק שידרגו לי חינם את המהירות ל5 מגה וזה עובד פצצה.. אני מוריד בתוכנה\פרוטוקול שאסור לדבר עליה כאן ביותר 560 קילובייט לשניה וגם משרתים בחו"ל(בעזרת פלאש גט) וגם באימיול...מרוצה ביותר!
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אז משתמע מכך שהתשתית בארץ מהגרועות שקיימות , בחיי עכשיו אני לא סובל מניתוקים (טפו טפו) אבל לפני כמה שעות זה היה בלתי נסבל . [br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 02:26:27תתקשר לתמיכה ותבדוק שאין רעשים בקו. יש לך מעין "מפצל" בחיבור של הכבל רשת לקיר? אני עם בזק+בזק בינלאומי ואין לי שום בעיות איתם.. לאחרונה בדיוק שידרגו לי חינם את המהירות ל5 מגה וזה עובד פצצה.. אני מוריד בתוכנה\פרוטוקול שאסור לדבר עליה כאן ביותר 560 קילובייט לשניה וגם משרתים בחו"ל(בעזרת פלאש גט) וגם באימיול...מרוצה ביותר!יש לי רעשים בנקודה אחת אבל זה לא קשור כי בנקודה האחרת שאין רעשים גם שם יש לי ניתוקים תאמין לי אחרי עשרה נציגים ושני טכנאים עברנו על הכל
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מוזר באמת.. תנסה לשנות את התשתית כמו שאתה רוצה אבל אני מראש מזהיר אותך שהוט זה כאב ראש אחד גדול..אגב תדרוש מבזק להחזיר לך את כספך על הבעיות בתשתית שמנעו ממך לגלוש באופן נורמלי וסביר, בניגוד להסכם שחתום ביניכם... (החזר של כמה חודשים)
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומיבדיוק מה שאני חווה לאחרונה וחשבתי זה רק אצלי. בסוף הוצאתי את החשמל מהראוטר וחיברתי שוב ומאתמול שקט טפו טפו.יכול להיות שזה קשור למיקום בארץ ? אני מרמת גן, מאיפה אתם החבר'ה עם הבעיות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.