עבור לתוכן

איפה הכי כדאי לקנות מט"ח? (לא מזומן לנוסעים לחו"ל)

Featured Replies

פורסם

מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?

פורסם

אם אתה מדבר על מזומן, אז יש צ'יינג'ים שונים ברחבי הארץ (מצריך בירור מראש).

בכל מקרה הסכומים שאתה מתאר הם מאוד גדולים (אתה מדבר על סכומים שבין 60 ל-300 אלף שקל) - הם ידליקו נורות אזהרה בקשר לחוקים להלבנת הון ויש עליהם חובת דיווח גם של נותני שירותי החלפת כספים וגם בבנקים.

http://www.discountbank.co.il/cgi-bin/inetcgi/discount/finance/show_item.jsp?itemOID=20581&catID=-13367#5

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאין לי מה לדאוג לגבי החוק הזה כל עוד אני לא עושה שום דבר לא חוקי. אין לי שום ניסיון בפורקס, אבל פעם בכמה זמן יש לי גישה לסכומי כסף שציינתי למעלה שאני יכול חופשי להמיר אותם למט"ח ולהנות מההפרשים, כל עוד אני לוקח על עצמי את האחריות לשלם את ההפסדים במידה ויש קפיצות שערים משמעותיות לעורך זמן. עד היום השתמשתי בשירותי המרת מט"ח של הבנק, אבל בנוסף למחיר הגבוה של העמלות זה מאוד לא נח מבחינה טכנית ויש הפרשים גדולים בין שערי קנייה לשערי מכירה ביום ביצוע העסקה. כרגע אני מחפש אלטרנטיבות אחרות, אשמח לשמוע הצעות מעניינות.

פורסם

'צטערת(כמו שדובי אוהב להגיד).

לא מאמין לך שאתה אמיתי(או שמה שאתה אומר אמיתי או מדויק).

פורסם

'צטערת(כמו שדובי אוהב להגיד).

לא מאמין לך שאתה אמיתי(או שמה שאתה אומר אמיתי או מדויק).

הדבר הזה נקרא שורט, אי אפשר לעשות אותו ע"י קניה אצל סוחרי חליפין.

אבל בכלליות זה נשמע כמו בולשיט, שורטים מתבצעים במסחר המט"ח בבורסה לא בשוק האפור.

פורסם

מצטרף לטועני השקר. אם אתה אכן אדם שרוכש מטבע זר בסכומים כאלה אתה אמור לדעת את זה ובוודאי שלא לשאול את זה בפורום מקוון שאין לו קשר לנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים