עבור לתוכן

התמכרויות...

Featured Replies

פורסם

ביננו- המילה אוראלי יכולה להתקשר לא רק למציצות

פורסם

אולי מספיק

מישהו\י ביקשו עזרה, לא בא לכם, תעופו למקום אחר.

פורסם

אולי בכלל לא התמכרת למסטיקים...

זה שאת אוהבת את זה זה לא אומר שהתמכרת. תנסי יומיים בלי מסטיקים, אם יהיה לך ממש קשה כנראה שהתמכרת, ואם זה יעבור לך בקלות אז לא התמכרת.

פורסם

דיי להיות וולגרים מטומטמים

עולה לכם הדם למוח שאתם חושבים על פה של בחורה?

ולכו תדעו אם היא בכלל יכולה להיות בגיל של אמא שלכם .

קצת כבוד מה יש?

PEGASUS היקר,

אולי אצלך בראש המילה אוראלי מתקשרת רק למין.

גם התגובה שלי וגם של הבחור לפני בעצם באים להפנות את תשומת הלב של אותה גברת מכובדת לכך שהיא החליפה התעסקות אחת בפה (אוראלית) להתעסקות אחרת בפה.

שנינו הפנינו את תשומת ליבה לזה למקרה שהיא לא שמה לב בעצמה וכשמזהים בעיה - נהוג להצביע עליה ע"מ להתחיל לפתור אותה.

אני חושב שהבעיה פה היא אצלך, יקירי, שרואה את המילה אוראלי וישר חושב על מין... ;)

:givemebeer:

פורסם
:goodposting:
פורסם

נשמע לי שהחלפת התמכרות בהתמכרות, לפחות החדשה לא מזיקה כמו הקודמת? ;)

נשמע מוזר? לא ממש, אבל אולי יתחילו להוציא חוקים גם על העלאת גירה במקומות ציבוריים עכשיו ואז את בצרות :lol:

פורסם

אפשר לקחת אחת מהתמכרויות שאני הצעתי ;)

פורסם

תזרמי עם המסטיק , עדיף על סיגריות .

פורסם

אני למשל מכור כבד למודינג למחשב שלי וכבר שנתיים לפחות שאני רק עוסק בשיפור ואיבזור החדר שלי והמחשב עצמו , וכמו שזה נראה כרגע אני ממש לא יכול להפסיק ואני גם לא רוצה בזה , מודינג זאת אחת ההנאות הכי גדולות שלי בחיים ואני חייב לציין שאני פשוט נהנה מכל רגע , אם רק הייתם יכולים לראות את העיצוב שעשיתי לחדר שלי הייתם נופלים , חבל רק שלא טרחתי לקנות לי מצלמה לצלם את מה שעשיתי....

פורסם

ההתמכרות הכי נוראית (והכי נפוצה אצל נשים וחנונים) - קניות.

בין אם זה חלקים למחשב, נעליים חדשות או כל מיני שטויות אחרות...

אני מכור ללדבר שטויות בעיקר! :lol:

פורסם

אני מכור ל DIABLO 2

פורסם

אני מכור ל DIABLO 2

שיט לאן הפורום הזה מתדרדר לא חבל אה אנשים ?..

משאלה פשוטה לאן גלשנו פשוט חבל ! :'( :s07:

פורסם

גלשנו ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425628.msg3660437#new

כמו שכתבו פה- זה קטע עם הקיבעון אוראלי (או משהו כזה) כנראה... אם היית גבר בשנות ה-50 הייתי מציע לך לעבור למציצת קייסמי שיניים, אבל את לא אז עדיף שתשארי עם המסטיקים- רק תנסי להוריד את הכמות כל יום בקצת

פורסם

נסי לעבור לסוכריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים