פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים למשל אני יודע שבבזק זה *43 לפני השיחה.רציתי לדעת איך זה באורנג' , סלקום , פלאפון ..תודה.
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אם יש לך סמסונג של אורנג' : הגדרות -> הגדרות טלפון -> זיהוי מתקשר -> הסתר מספר *אולי זה גם פועל בסמסונג של סלקום
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אם יש לך סמסונג של אורנג' : הגדרות -> הגדרות טלפון -> זיהוי מתקשר -> הסתר מספר *אולי זה גם פועל בסמסונג של סלקוםזה פועל בכל הטלפונים של אורנג'
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אם יש לך סמסונג של אורנג' : הגדרות -> הגדרות טלפון -> זיהוי מתקשר -> הסתר מספר *אולי זה גם פועל בסמסונג של סלקוםאתה בסדר?!?!?!??!זה מסתיר את המספר של מי שמתקשר!
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אתה בסדר?!?!?!??!זה מסתיר את המספר של מי שמתקשר!אל תדבר אם אתה לא יודע מי שמפעיל תכונהה זו במכשירו הופך את מספרו לחסוי
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אל תדבר אם אתה לא יודע. מי שמפעיל תכונהה זו במכשירו הופך את מספרו לחסויאתה יודע מה? מחר אני יבדוק.דרך אגב אין כזאת אופציה בנוקיה 3310, וממתי זה הפך לתכונה של מכשיר, חשבתי שזה אמור להיות שרות של חברת התקשורת!ב"נזק" אתה חוסם את הזיהוי של המספר שלך דרך המכשיר שלך?
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אתה יודע מה? מחר אני יבדוק.דרך אגב אין כזאת אופציה בנוקיה 3310, וממתי זה הפך לתכונה של מכשיר, חשבתי שזה אמור להיות שרות של חברת התקשורת!ב"נזק" אתה חוסם את הזיהוי של המספר שלך דרך המכשיר שלך?בשניות אלה אני מחזיק בידי את ה3310 שלי שאופצית הסתרת מספר פועלת בורק בפלאפונים של אורנג' אפשר להפעיל את השרות הזה מהמכשיר עצמו בלי לחייג משהו קודם
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים אתה יודע מה? מחר אני יבדוק.דרך אגב אין כזאת אופציה בנוקיה 3310, וממתי זה הפך לתכונה של מכשיר, חשבתי שזה אמור להיות שרות של חברת התקשורת!ב"נזק" אתה חוסם את הזיהוי של המספר שלך דרך המכשיר שלך?זאת כן אופציה של המכשיר, ובכל מכשירי הנוקיה שאני נפגשתי בהם היה אפשר.קוראים לזה אי שליחת מספר או משהו כזה, אני יודע שבאנגלית זה "own number sending" או משהו בסגנון
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים תגידו, אתם בסדר?? מה הבעייה להתקשר לחברת הסלולר ולשאול אותם?? או לחילופין, לגלוש לאתר של המפעיל הסלולארי ולבדוק שם? נוקיה אורנג': תפריט -> הגדרות -> הגדרות שיחה -> שליחת מספר הטלפון ולבחור: מופעל מופסק קבוע מראש (יעני קבוע ע"י המפעיל הסלולארי = מופעל) סלקום: להוסיף *43 לפני המספר. פלאפון: גם כן להוסיף *43 לפני החיוג. מירס: לא יודע, תבדקו בעצמכם פרזיטים
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים באורג אפשר אם אני לא טועה בהתחלה לכתוב #3# משו כזה ואחורי זה את המספר.#31#
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.