עבור לתוכן

בעייה שנמשכת!!מקווה שתפתר בהחלפת ספק..מעוניין שתעזרו

Featured Replies

פורסם

אז ככה זו המערכת שיש כבר חצי שנה ברשותי נכון להיום המערכת רצה עם ספק EZCOOL 300 REAL שהעובר מהמחשב הקודם.

המערכת ממוקמת בתור HTPC ומחוברת למסך LCD בסלון.

‏Intel Core 2 Duo E8400

Asus P5QL-E

‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎

‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3

לאחר החלפת הספק יוחלף לHD 4890

WD10EADS 1TB

LG GH22NS30 x22 Black

התופעה היא כזו אך ורק במשחקים שאני משחק ברזולוזציה שמעל 1366X768 ומעלה עד 1920X1080 בהגדרות מקמסימליות יש לי פרק זמן מוגבל שאני יכול לשחק עד שאני מאבד תצוגה.זאת אומרת אני שומע סאונד אבל על המסך רשום שאין סיגנל.מה שנפתר על ידי ריסט ידני או שהמשחב עושה אותו אוטומטי,כמו כן עד שהמשחק קורס הזמן הוא משתנה,ז"א המשחק יכול לרוץ דקה אחת ולקרוס ולעומת זאת לפעמים יכול לרוץ גם 20 דקות.אבל בסופו של דבר תמיד יקרוס,החלפתי כמה פעמים מערכות הפעלה, אפילו החלפתי ספק לOCZ600W חדש שאיתו עשיתי את הבדיקה והתופעה של הקריסה חזרה.

הרצתי בדיקות של MEMTEST ובדיקות חום והכל תקין,לפי שאני יבצע קניה של ספק אני רוצה לשמוע מה יכולות להיות הסיבות שאולי לא חשבתי עליהם.

הבנתי שהספק הזה מוצלח אבל אני רוצה להבין אם זה SEASONIC אמיתי או שהחלקים SEASONIC תחת שם אחר.

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=991

כמו כן אם יש למישהו המלצה לספק אחר שמומלץ עד 450 ש"ח אני פתוח להצעות.

תודה למגיבים.

פורסם

הספק כוח EZCOOL 300 REAL בהחלט לא מתאים למערכת ויכול להיות שהיא היה מקור הבעיה בחלק מהמקרים

אבל אם גם אחרי שהחלפת לספק של OCZ הבעיה נמשכה אז כנראה מדובר על עוד חלק בעיתי

1. האם מחובר לכרטיס מסך מסך נוסף מלבד ה - LCD?

2. תוריד את התוכנה הזאות ותריץ אותה

http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download

תעשה בדיקה נפרדת למעבד, ואז לכרטיס מסך, ואז לכל המערכת עם הספק של OCZ ותראה באיזה מהם היא נכשלת, בנוסף לזה שים לב לטמפרטורה של

החלקים

פורסם
  • מחבר

כן המחשב מחובר למסך LCD נוסף למקרה הצורך אבל ללא שום קשר גם שהוא לא מחובר הנפילות חוזרות.כבר בדקתי את העניין הזה ולא הועיל.

אם יש לך תשובה לגבי מה ששאלתי גם על הספק אני ישמח.

פורסם

הספק מצויין ויחזיק

וכן הוא של SEASONIC

אחלה מערכת דרך אגב :)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

אני בהתלבטות בין שני ספקים.SILVER POWER שהוזכר כבר והשני, CORSAIR VX 450/550

יש טעם להשקעה כזאת או שזו הוצאה מיותרת?

פורסם

לא רואה טעם להוצאה כזו

ה- SP יעמוד בדרישות יפה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים