פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים אורי דיוויס, היהודי-ישראלי שהתאסלם והתברג בהנהגת הפת"ח, מכה גלים בתקשורת הערבית. מתברר שמרבית הגולשים הפלסטינאים דווקא אוהבים אותו, וזוכרים לו חסד נעורים בעיקר בשל התבטאויותיו נגד מדינת ישראל. יהודי מומר להכעיס.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים אני כבר רואה את הרגע שהמשפחה שלו תצעק שהממשלה תשחרר כבר אסירים כדי להחזיר אותו הביתה אחרי שאיזה ארגון שם חטף אותו.והיא כמובן תעשה את זה
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים ראיתי אותו מדבר בחדשות בבוקר לפני כמה זמן הוא ממש טבמל אין לו תשובות לשום שאלה ששאלו אותו גימגם כל הזמן
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים בחור חביב אני לא מבין מה רוצים מימנו אני הייתי מציע לו להיתאבד וככה הוא יהרוג עוד יהודי .
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים עכביש בכביש חחחחחחחחחחחחחחחח אתה כזה שנון. תראה , אצלנו נאמר אדם אדם באמונתו יחייה. אצלהם אין את זה אצלהם זה בכפיה לדת וחובה לגרום לכל אדם שאתה מכיר להיתאסלם עד כדי מוות (עם כל התורות של הפתח וכל אלה) וכל עוד זה ככה.... הם ימשיכו לאהוב אותו .. אבל ואי ואי מה שמחכה לו למעלהה....... לא מקנא בו .
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים עכביש בכביש חחחחחחחחחחחחחחחח אתה כזה שנון. תראה , אצלנו נאמר אדם אדם באמונתו יחייה. אצלהם אין את זה אצלהם זה בכפיה לדת וחובה לגרום לכל אדם שאתה מכיר להיתאסלם עד כדי מוות (עם כל התורות של הפתח וכל אלה) וכל עוד זה ככה.... הם ימשיכו לאהוב אותו .. אבל ואי ואי מה שמחכה לו למעלהה....... לא מקנא בו . אפילו עכביש יתקן את מה שכתבת
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים ... תראה , אצלנו נאמר אדם אדם באמונתו יחייה. אצלהם אין את זה אצלהם זה בכפיה לדת וחובה לגרום לכל אדם שאתה מכיר להיתאסלם עד כדי מוות (עם כל התורות של הפתח וכל אלה) וכל עוד זה ככה.... הם ימשיכו לאהוב אותו .. אבל ואי ואי מה שמחכה לו למעלהה....... לא מקנא בו . כמי שקצת בקיא בתורתנו (ואני אומר זאת בענווה - אינני דתי - אני פשוט חושב שזוהי המסורת שלנו)- הדבר כל פעם צורם לי מחדש - בתורה לא כתוב בשום מקום "אדם באמונתו יחייה" או "איש באמונתו יחייה" אלא "צדיק, באמונתו יחיה" - המקור בספר חבקוק http://www.mechon-mamre.org/i/t/t2002.htm המשמעות שונה לחלוטין - וזהו עיוות מני רבים של הכתוב בתורה (עוד דוגמא - "חושך שבטו, שונא בנו; ואוהבו, שיחרו מוסר" - שאנשים מעדיפים לצטט רק את החלק הראשון של הפסוק ובכך לעוות אותו לחלוטין) כל טוב, גבריאל
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים "מאז שחרב בית המקדש , נתנה נבואה לשוטים " ^ ^ זה היה טוב -אתה עושה בדיוק מה שהוא עשה לצטט חלקית ואז לעוות תמשמעות הדבר, :cleric: :cleric:
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים כמי שקצת בקיא בתורתנו (ואני אומר זאת בענווה - אינני דתי - אני פשוט חושב שזוהי המסורת שלנו)- הדבר כל פעם צורם לי מחדש - בתורה לא כתוב בשום מקום"אדם באמונתו יחייה"או"איש באמונתו יחייה"אלא "צדיק, באמונתו יחיה" - המקור בספר חבקוק http://www.mechon-mamre.org/i/t/t2002.htmהמשמעות שונה לחלוטין - וזהו עיוות מני רבים של הכתוב בתורה (עוד דוגמא - "חושך שבטו, שונא בנו; ואוהבו, שיחרו מוסר" - שאנשים מעדיפים לצטט רק את החלק הראשון של הפסוק ובכך לעוות אותו לחלוטין)כל טוב,גבריאלועדיין, זה לא סותר את המצב שצריך להתקיים - "אדם באמונתו יחייה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.