עבור לתוכן

סיטואציה לא נעימה אני חווה כרגע ומבקש את חוות דעתכם ועזרתכם

Featured Replies

פורסם

ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH

מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח !

תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ !

אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה

הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !!

היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים

יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להגיע לתל אביב מכיוון שהם נמצאים שם לצורך החלפת המוצר ! אחרי כמה שעות אני צלצלתי ואמרו לי שאין שום בעיה שאני יכול להגיע ולהחליף אצלהם הבעיה היא ! ..

שאין להם במלאי את הרמקולים האלו ורק תחילת אוקטובר יהיה להם! לצורך העניין קניתי דגם כזה לפני שנה לעצמי וגם אז לא היה להם מוצרים במלאי כשרציתי רק להזמין ! אבל נעזוב את זה כרגע זה לא חשוב !

טוב צלצלתי ישר לחנות המחשבים אמרתי להם תקשיבו אין להם בכלל רמקולים במלאי ואי אפשר להחליף כרגע מה אני אמור לעשות ? הם ישר אומרים אל תדאג הם אמרו את זה רק כי הם חשבו שרצית להזמין יש להם תמיד במחסן לצורך החלפה אם יש משהו פגום ! אמרתי סבבה בוא נחכה מה יגיד המנהל של החנות

ביקשתי שיעבירו אותי אליו והוא אומר לי תשמע אין רמקולים במלאי באמת.

ואי אפשר להחליף עכשיו יהיו רמקולים רק בתחילת ספטמבר אמרתי למה אתה משקר ? דיברתי עם מעתק הם אמרו לי רק באוקטובר ! הוא אמר לא מה פתאום הם אומרים את זה רק לצורך גיבוי שאם זה יאחר בכמה ימים שלא תעתצבן עליהם

בקיצור ! מה אני אמור לעשות לעזעזל ???!!איך הם אמורים לשרת לקחות עם כל מיני תקלות במוצרים שאין להם בכלל חילופים בארץ ? אני עצבני רצח שילמתי סכום לא קטן על דבר שלא עובד ! ואני אמור לחכות עוד חודשיים רק בשביל שיחליפו לי את הרמקולים האלו ! מה אפשר לעשות לגבי זה ?

פורסם

אם באמת לא תקבל רמקולים תקינים תוך שבוע- שבועיים הייתי מציע לך לדרוש פיצוי/ רמקולים חלופיים טובים עד שיגיעו Z5500 חדשים, אפילו לעשות קצת בלגן אם לא יסכימו.

פורסם

תדרוש את הכסף חזרה, ותקנה מחנות אחרת.

פורסם

אתה יכול לפנות ישר ללוגיטק שמעתי יש להם אחלה שירות

פורסם

עשית טעות שהזמנת מוצר ולא ווידאת שהוא תקין אלא חיכית יותר משבועיים. אם היית בודק כשקיבלת סביר להניח שעוד היה מלאי והיו מחליפים לך או מקסימום היית מחזיר ומקבל את הכסף. עכשיו תחכה או שתערב את לוג'יטק עצמם, אין הרבה מה לעשות.

פורסם

כמישהו שקנה את הרמקולים האלה לפני חודש, הם צודקים.

באמת אין במלאי, בכל הארץ. כשאי קניתי כל פעם אמרו לי חודש אחר, אמרו לי שהם במכון התקנים, אבל האמת היא שאף אחד לא יכול לדעת מתי עוד יגיעו.

לפי מה שהבנתי כל שבועיים בערך, לפעמים אפילו יותר, מביאים 10 יחידות לכל הארץ.

בפאנדאס למשל הציעו לי להירשם ולהצטרף לרשימה ארוכה של קונים שכבר מחכים הרבה זמן.

דיברתי גם עם מעתק.. הם גם אישרו שאי אפשר לדעת מתי מגיעות עוד יחידות.

בסופו של דבר הייתה יחידה אחת באייבורי.. אז קניתי. אבל יש מצאתי ביום האחרון עוד חנות שכנראה שיש לה כבר עכשיו, אבל היא בצפון.. זה יעזור לך?

אני חושב שקנית אותם בידיוק כשהתחיל המחסור.. אני הייתי אפילו פונה ללוג'יטק ודורש מהם להודיע למעתק על זה.. ואז תקבל חדשים במשלוח הראשון שיגיע.

פורסם

אני עבדתי בחנות מחשבים .

הפתרון הוא..

או לדרוש כסף ולקנות ממקום אחר שזה הכי טוב . (הם לא עמדו בתנאים , המוצר פגום!! )

או לחייב אותם לתקן לך תוך 14 ימי עסקים כפי שהם מתחייבים ! (או פחות אפילו תלוי כמה הם היתחייבו באתר) אם יש לך זמן זה שווה ..

אם לא אתה טובע אותם על הפרת חוזה.

חוץ מזה אין לך מה לעשות ..

פורסם
  • מחבר

למה לי לבדוק שהמוצר עובד ? אתה קונה אוטו חדש או בית אתה מצפה שהוא יתמוטט לך או יתפרק לך ?

זו מתנה למה לי לפתוח ולבדוק ? אני אחכה שהבנאדם יבדוק !

אז זהו אני קניתי בפנדה מחשבים ! מה השם של החנות בצפון זה יוכל לעזור אולי אני אדרוש כסף בחזרה ואני אקנה מהחנות שאתה מצאת ! הבאסה שאני אצטרך להוסיף כסף כי אני קניתי ב 2100 וזה היה הכי זול בכל השאר זה עולה יותר

הבעיה עם מעתק שיש לה שירות מסריח נקודה ! מדברים אלייך מגעיל ולא מעניין אותם כלום ואף פעם אין להם במלאי לא משנה מתי אתה מצלצל היום מחר שבוע שנה או עוד 5 ! התשובה היא אין במלאי

האם

http://www.dicomputer.co.il זה האתר הרשמי של לוגיטק בישראל ? הם נמצאים בחיפה והטלפון

פורסם

למה לי לבדוק שהמוצר עובד ? אתה קונה אוטו חדש או בית אתה מצפה שהוא יתמוטט לך או יתפרק לך ?

זו מתנה למה לי לפתוח ולבדוק ? אני אחכה שהבנאדם יבדוק !

אז זהו אני קניתי בפנדה מחשבים ! מה השם של החנות בצפון זה יוכל לעזור אולי אני אדרוש כסף בחזרה ואני אקנה מהחנות שאתה מצאת ! הבאסה שאני אצטרך להוסיף כסף כי אני קניתי ב 2100 וזה היה הכי זול בכל השאר זה עולה יותר

הבעיה עם מעתק שיש לה שירות מסריח נקודה ! מדברים אלייך מגעיל ולא מעניין אותם כלום ואף פעם אין להם במלאי לא משנה מתי אתה מצלצל היום מחר שבוע שנה או עוד 5 ! התשובה היא אין במלאי

האם

http://www.dicomputer.co.il זה האתר הרשמי של לוגיטק בישראל ? הם נמצאים בחיפה והטלפון

קודם כל תנסה באייבורי, כנראה שאם היה להם הם גם מביאים מיבואן אחר.. וגם את החנות הזאת: http://trg.co.il/default.asp

ואין במלאי כי אין במלאי.. אין מה לעשות, זה לא שהם לא רוצים למכור.

וזה לא האתר הרשמי.. זה של עוד יבואנית לדעתי.. אבל גם בחנויות שאליהן היא מפיצה זה לא במלאי לפי מה שאני זוכר.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה ב IVORY אין אפילו את הדגם הזה כנראה הפסיקו !

אז אם זה לא האתר מה כן האתר הרשמי של לוגיטר בישראל ? אני ארצה לצלצל !

בקשר לאתר שהבאת תודה אני אבדוק את זה היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים