פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים ככל שידוע לי, אין בדגם זה Bluetooth.רק לוודא - מה מספר הדגם המלא (7 תווים, מתחיל ב-4 ספרות, רשום על מדבקה בתחתית המחשב ליד המספר הסידורי)?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר הבנת הנקרא אצלך אולי היא לא ברמה משהו...אני קניתי את המחשב מחברה גדולה והם אמרו שיש בלוטות' ויש התקן של בלוטות' ליד השעון ובלוח הבקרה זה פשוט רושם את מה שרשמתי למעלה!!!ועם אתה לא יודע ולא יכול לעזור אז אל תגיב בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים ^^^אתה יודע לקרוא בכלל?ביקשו ממך את מספר הדגם המלא, שהוא 7 תווים ומתחיל ב4 ספרות.עכשיו תחשוב בהיגיון אם התשובה שהבאת לו מתאימה למה שביקשו ממך.ואם תמשיך עם תגובות כאלו, ואפילו עם שגיאות כתיב כאלה, אתה לא תשאר פה הרבה זמן.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר אני עוד רשמתי בהודעה הראשונה שיש בלוטות' במחשב י-ש בלוטות' מזה משנה המספר וכל זה אני רק שאלתי איך להפעיל את הבלוטות'
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים אתה לא רוצה לשתף פעולה - אתה לא חייב. כמו שאני לא חייב לתת לדיון הזה לרוץ. תתקשר לאותה "חברה גדולה" שמכרה לך את המחשב ושהבטיחה לך שיש בו בלוטות', ושהם יעזרו לך. שיהיה בהצלחה. *ננעל*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.