עבור לתוכן

בעיה HP Officejet 6213 All in One

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה.

1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו)

2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך?

:s05: :s07:

פורסם

הנה קישור למדריך למשתמש (באנגלית). http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00238458.pdf

כשמגיע פקס אתה לוחץ על כפתור הפקס (כמו בשליחה) כדי לקבלו? או פשוט מחכה שהפקס יענה אוטומאטית?

אם אתה מחכה שהפקס יענה אוטומאטית תוודא שהאפשרות הזאת פעילה, וכמו כן אם יש לך תא קולי על הקו של הפקס יתכן שהתא קולי "עונה" לפני המענה האוטומאטי ולכן אתה לא מקבל את הפקס. אני לא מכיר את הדגם הזה אישית, אבל בדרך כלל ניתן לכוון את מספר הצלצולים שלאחריהם הפקס יענה אוטומאטית, אם תגדיר אותו למספר נמוך מזה של התא קולי (אם קיים) הבעיה הזאת אמור להיפתר.

פורסם
  • מחבר

אני צריך מדריך בעברית אחי כי פקס זה עניין קצת יותר מורכב ... אני צריך לעשות הכל מהתחלה. בחיים לא התעסקתי עם הגדרות של פקסים. אולי בגלל זה הוא לא מצליח לקבל.

אבל בעבר ניסיתי פקסים שונים ואף אחד מהם לא הצליח לקבל פקסים אלא רק לשלוח.

מוזר :nixweiss:

פורסם

לא מצאתי מדריך בעברית, ולמען האמת אני לא מבין למה אתה חושב שפקס זה עניין כל כך מסובך.

אם חיברת את כבל הטלפון בצורה נכונה למדפסת אז עשית כבר את רוב העבודה.

במדפסות משולבות בדרך כלל כשנכנסת שיחה (פקס) יש ללחוץ פשוט על הכפתור בו אתה משתמש כדי להתחיל שליחת פקס. לאחר מכן הפקס "עונה" מתחיל בתהליך ה-handshaking והפקס מתקבל.

אבל, וכמו שציינתי קודם לכן, אם על הקו קיים תא קולי או מענה קולי מסוג אחר והפקס מוגדר לענות אוטומאטית לאחר מספר צלצולים, יש לבטל את התא קולי או להגדיר את המענה הקולי של הפקס למספר צלצולים מאוד נמוך. אחרת המענה הקולי עונה לשיחה ולא הפקס (אם כי כיום המענה הקולי של בזק יודע לקבל פקסים וניתן למשוך אותם משם לאחר מכן). אם אתה מנסה לקבל פקס ידני (כלומר מודע לזה שהשיחה הנכנסת היא פקס ואז פשוט לוחץ על הכפתור) גם אז יש להקפיד וללחוץ על הפתור לפני שהמענה הקולי עונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים