עבור לתוכן

להישאר HOT או לעבור לYES..

Featured Replies

פורסם

גם להוט יש ממיר מקליט

פורסם

הHD של הוט יותר טוב.. יש יותר ערוצים ויותר מגוון בתוכן של הערוצים.. לגבי הSD זאת החלטה שלך.. אם עכשיו אתה רואה הרבה ביפ או VOD או רואה סדרות שיש בהוט אז תשקול להישאר. סה"כ בשביל תכנים כמו סדרות אמריקאיות לא שווה לעבור' date=' כי אפשר לראות גם בלי הממיר

[/quote']

ה-HD של HOT פחות טוב, ויש הרבה פחות ערוצים, בחינם לפחות. למה סתם לכתוב בלי לדעת?

לגבי ביפ ו-VOD אני מסכים, אבל פעם היה הרבה יותר מה לראות בביפ ועכשיו הערוץ הזה מרגיש כמו ערוץ בשני שקלים וחצי. איפה הימים של פיני הגדול ומ.ק 22?

אני מוריד הרבה סדרות מהרשת, אבל מאז שיש לי את הממיר החדש, אני נהנה הרבה יותר לראות סדרות כמו TRUE BLOOD למשל דרכו, כי הסדרה מתוחה על פני כל המסך, אפשר להקליט את כל הפרקים בלי שום חיפושים ובלאגן.

הMAX עולה עוד כסף.. זה לא שנותנים לך בחינם.

זה נכון, אבל זה גם הדבר היחיד שבאמת משדרג את הצפייה. למי שיש מקס כבר קשה מאוד לוותר עליו.

כשדיברתי עם HOT לגבי הממיר MAGIC קיבלתי הרגשה שהם לא באמת רוצים למכור אותו, הבנתי את הרמז וויתרתי על העניין. כנראה שיש להם איתו הרבה בעיות, אין לי באמת מושג.

פורסם

ממיר המקס החדש של יס ממש אחלה והשלט שלו זה פשוט בונוס ששווה :]

פורסם
  • מחבר

קצת מצחיק אותי שאנשים כותבים כאן על תכנים, איזה תוכניות אתם בתכלס רואים בטלויזיה ולא מהאינטרנט?

פורסם

רק יס, לא תתחרט! מבחר יותר גדול של סרטים וסדרות (במיוחד מחו"ל).

פורסם

אישית אני רואה רק חדשות/ספורט פה ושם בטלויזיה..

יש לנו יס בבית.

ערוצי הסרטים משדרים סרטים חדשים באיחור של שנה[+/-] עם תיזמון משלהם(מן הסתם לא יתאימו למתי שלי יתחשק אבל בכ"ז)

ואני תמיד מוריד ע"פ מה שמתחשק לי וצופה מתי שמתחשק לי.

סדרות משדרים באיחור של כמה שבועות במקרה הטוב וגם זה בשעות לא הכי נוחות(10 בלילה/4 בצהריים ש' חוזר)

אני מוריד עונות שלמות ודופק מרטונים ע"פ החשק(לאחרונה "שובר שורות" מומלץ ביותר אגב וסופרנוס מהעונה הראשונה עד ל-6)

אין לנו יס מקס לכן לא יכול לומר לך לגבי זה,אבל רצינו לעבור מיס להוט ונתקלנו ביחס מגעיל בשירות לקוחות והחלטנו שאם ללקוחות חדשים מתייחסים לא כ"כ טוב מן הסתם שללקוחות ותיקים מתייחסים חרא.

משם המשכנו ביס,לא מתלוננים :)

פורסם

אנחנו משלמים 260ש"ח על מקס HD, עוד שני ממירים רגילים וכל הערוצים פתוחים. הממיר החדש וערוצי הHD פשוט מדהימים. היינו בהוט לפני זה אבל בחבילה הבסיסית אז אני לא ממש יכול להשוות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים