עבור לתוכן

שאלה| מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ?

Featured Replies

פורסם

מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ?

מדובר במעבד e5300

ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד?

תודה!

פורסם

הפרש לא כדאי לשקט נפשי ואחריות מקורית.

פורסם

שטויות! האחריות לא נפגעת אם לא משתמשים בקירור המקורי אלא בקירור אחר!

פורסם
  • מחבר

אוקי...נגיד שאני חייב ללכת לחברה אחרת בשביל box וזה יוצר אי שקט דומה.

אז אם כבר איזה קירור כדאי לקחת מksp למעבד? [או שאני אמור לפתוח תרד שלם חדש בפורום קירור...]

פורסם

אם לא מתוכנן אוברקלוק אז אין שום סיבה לקחת משהו אחר מלבד הקירור של ה-BOX.

פורסם
  • מחבר

אני שואל במידה ואני לא לוקח box...

אוף שאלה פשוטה...

איזה קירור מksp דומה ברמה שלו לקירור של box?

פורסם

לא שייך לכאן. אוברקלוקינג וקירור.

פורסם
  • מחבר

סבבה שאלתי מקודם אם עדיף לשאול פה או לפתוח תרד חדש...

הלכתי לפתוח...למרות שזה מבאס כי אני עם יוטורנט והמחשב לא זז ):

פורסם

שטויות! האחריות לא נפגעת אם לא משתמשים בקירור המקורי אלא בקירור אחר!

אני מציע שלפני שאתה מגיב בצורה מביישת תקרא ותבין בכלל על מה מדובר.

מעבד TRAY שונה מהותית באחריותו ממעבד שמגיע ב-BOX.

ו"סתם" לידיעה: במימוש אחריות אתה חייב להציג את הקירור שמוטבע עליו SN שתואם לאריזת BOX.. ;)

פורסם

מי שמבייש פה עם התשובות שלו זה אתה - וגם אתה עושה את זה בגלל שאתה מדבר מפוזיציה (קשור לחנות מחשבים).

ההבדל היחידי הוא ש-BOX אפשר לקבל אחריות ישירה וב-Tray אתה צריך שהחנות תעביר את המעבד.

בחו"ל זה משמעותי, בארץ גם ככה 90 אחוז מהאנשים מממשים אחריות דרך חנות.

http://communities.intel.com/servlet/JiveServlet/download/6954-1480/Intel%20Warranty%20Doc.pdf;jsessionid=A23D51C2C4AB2BA998C358CEFA6C529A

Warranty and replacement information for Intel® processors varies depending upon whether a processor is boxed (retail) or standard OEM (tray) processor. For boxed processors, Intel Corporation offers a 3-year limited warranty. Non-boxed Intel processors are warranted only through the place of purchase and only for the length of time agreed to at the time of purchase. Intel Corporation does not offer a direct warranty for non-boxed processors

פורסם

YEP.

לא אמור לעניין אף אחד מה מדיניות האחריות של אינטל, כל עוד החנות ממנה קנית מציינת (כנדרש לפי החוק) את תקופת האחריות על המעבדים שהיא מוכרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים