עבור לתוכן

PCP&COOLING 500W רועש נורא

Featured Replies

פורסם

חברה אני קניתי את הספק הזה והוא רועש מאוד

אז השאלה היא מה אפשר לעשות בנידון?

מבלי לפגוע באחריות כמובן

פורסם

אתה יכול לממש את האחריות כי הספק הזה אמור ליהיות שקט מאוד,

לי יש את הדגם של ה750W והוא חרישי.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה ועל התגובה המאוחרת.

קראתי פעם באיזה שהוא אתר שהוא רועש ואני גם שם לב שהוא רועש הרבה יותר אם אני נכנס למשחק או תוכנת גרפיקה תלת מימדית.

כמה שאלות:

1) יש מצב שזה קורא רק ב500W וב750W זה לא קורה?

2) האם ישנה האופציה שווינדוס איך שהוא משפיע על מהירות המאוורר של הספק? WIN7

פורסם

תנסה לחזק את הבברגים שמחזיקים את המאוורר

פורסם

לי יש את ה 500W ואני לא שומע אותו בכלל גם לא במשחקים..אולי יש פאק באותו אחד שקנית..

פורסם

הספק אמור לשלוט על המהירות של עצמו

אם הוא חם הוא יעבוד יותר מהר ואם הוא קר אז יותר לאט

תנסה לשחק עם דלת מארז פתוחה ותראה אם יש שינוי

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הכתבה שדיברתי עליה היא מanandtech

At loads above 200W, however, acoustic noise becomes a real concern. There is simply no need to cool a 500W power supply with a 3200 RPM fan and a resulting 35dB(A). We have tested many midrange power supplies; frankly, there aren't any that reach similar noise levels

שאומרת שהרעש גובר כשזה עובר את ההספק של 200W

אז הנה השאלה:

האם המערכת שלי עוברת את ההספק הזה?

Q6600

Gigabyte GA-p35-ds3l

Seagate 250 gb barracuda

Gianward GTX260

asus dvdrw sata

זאת המערכת שלי

פורסם

אני מניח שעוברת. בכל אופן הספק לא אמור להיות שקט במיוחד - אבל גם לא טקרטור. אם אתה חושב שהראש באמת מוגזם נסה לממש אחריות או לחילופי לחזק את הברגים של המאורר. במקרה הכי גרוע תוכל להחליף את המאורר בספק לאחד יותר שקט.

פורסם

כל עוד שיש אחריות לא הייתי מתעסק עם המאוורר כי היא תלך.

זה לא חדש שהוא לא שקט והמערכת שלך במאמץ בקלות עוברת את ה 200 ( כמובן גם שאם המארז שלך לא מאוורר מספיק זה רק מוסיף לחום של הספק ולמהירות המאוורר).

פורסם

כמו שנאמר פה,הספק הזה מוגדר כספק שקט נורא.

ממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

בקשר למארז אני בזמן האחרון ממש בספק בקשר לרמת הקירור שבו.

המארז הוא מסוג: Gigabyte Poseidon

הקירור בו זה שני מאווררים של 120 אחד מקדימה ואחד מאחורה, מקדימה מכניס מאחורה מוציא.

בכל מקרה הייתי רוצה לשנות את המארז כי הוא קטן מאוד והכרטיס מסך נכנס אליו ממש בקושי , כלומר נשאר פחוט מס"מ אחד בינו לבין בית ה3 אינץ' כלומר הדיסקים הקשיחים.

אם כבר מדברים אז על איזה מארז הייתם מציאים לי עד 400 שקל, ורוב הסיכויים פול טוואר שיהיה מרווח מספיק.

תודה מראש.

נ.ב אם הנושא של המארז לא ממש קשור לדיון אז אני יפתח אחד חדש אם הבקשה. שוב תודה.

פורסם

CM690

פורסם

היו כמה דיונים עליו... הספק הזה ממש לא שקט כאשר הוא מתאמץ. לעומת זאת, מנסיון שלי, אותו ספק רק 610W על מערכת עם Q6600 ב-OC וזוג 4850 ב-OC, הוא לא מצייץ אפילו...

לסיכום, אין מה לעשות בנידון מבלי לפגוע באחריות... מצטער שזה יצא ככה, אבל לצערי זה נכון... :-[

פורסם

אם כבר מדברים אז על איזה מארז הייתם מציאים לי עד 400 שקל, ורוב הסיכויים פול טוואר שיהיה מרווח מספיק.

באזור התקציב המדובר זו אופציה טובה. קח בחשבון רק שאם תרצה להכניס קרור גבוה למעבד תצטרך לפרק את מאוורר הצד:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=4981

CM690

לא FULL TOWER

פורסם

תודה מראש.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=25513&PHPSESSID=cb035add2b9c9cb54911ec56fdf84b38

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים