עבור לתוכן

יוזמה לשיפור המצב העגום בחופי הים בארץ

Featured Replies

פורסם

החופים שלנו במצב דיי מזעזע מבחינת נקיון (ניילונים ושאר לכלוכים אחרים) לכן, חשבתי לאסוף אנשים דרך האינטרנט/פייסבוק בשביל לנקות את החופים בארץ. (גם בתוך הים עצמו)

מה אתם אומרים על הרעיון, ואיך אני אוכל להריץ אותו ולהעביר אותו הלאה?

http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-65a198834e0f221004.htm&Partner=rss

פורסם

מה אתם אומרים על הרעיון.

חי בסרט.

פורסם

יש קבלנים שהמועצות משלמות להם בשביל לנצל קטינים שינקו את החופים.

כנראה שפשוט לא מזמינים אותם מספיק.

אני ממש ממש (ממש) בספק אם מישהו יתנדב לעבודות רסר רק בגלל הודעה באינטרנט.

פורסם

חי בסרט.

ותחזיר אותו לבלוקבסטר מהר.

כי זה מזה מזה מזה לא יקרה...

(והלוואי שאני טועה...)

פורסם

חי בסרט.

1+

המדינה שלנו גם ככה דבילית להוציא על דבר כזה כסף.

בכל מקרה כבר עדיף להשקיע על המיים ועל הפשלה שהם עשו בכל מה שנוגע להטפלות.

פורסם

מה אתם מזיינים את המוח ?

אצלנו בעיר ( חברה שלי הייתה בזה ) לקחו נערים ל4 ימים שינקו את החוף מ7 בבוקר עד 11-12 בצהריים

4 ימים 800 שקל

דרך העירייה

אז אל תזבלו בשכל במשהו שאתם בכלל לא מבינים וזה שאתה מטומטם שירדת לחוף וראית 5 שקיות ובקבוק וודקה זרוק ב6 בבוקר אחרי שכמה נערים שתו שם לא אומר שחופי הים בארץ הם במצב עגום

פורסם

לדעתי הרעיון והכוונה טובים מאוד אבל יהייה קשה מאוד ליישום. מה שכן אפשר לפעול למען הגברת המודעות לחשיבות של שמירה על נקיון החופים. יצירת קבוצה בפייסבוק תחת כותרת קליטה בסגנון "זבל מי שמלכלך", יצירת מצגות וסרטונים עם תמונות וקטעי וידאו של מה הולך בחופים וכו', אני מאמין בכח של דברים כאלה להגברת המודעות. תנסה לפחות להתחיל מזה. כל הכבוד על הכוונות הברוכות.

פורסם
  • מחבר

מה אתם מזיינים את המוח ?

וזה שאתה מטומטם שירדת לחוף וראית 5 שקיות ובקבוק וודקה זרוק ב6 בבוקר אחרי שכמה נערים שתו שם לא אומר שחופי הים בארץ הם במצב עגום

כנראה שגם אתה לא מבין...

תאמין לי שנסעתי כבר לכמה חופים (מכמורת, בית ינאי ועוד) והים עצמו היה מלא בשקיות ניילון. אין שום קשר בכלל לאנשים ששתו בים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים