עבור לתוכן

בעיה בהפעלת מספר סרטים.

Featured Replies

פורסם

הביאו לי את הסרט TAXI 3 רציתי ליראות אותו (מן הסתם), אבל בערך לאחר דקה שאני מפעיל אותו הסרט פשוט נתקע ! הקולות והמוזיקה ממשיכים, אבל הסרט עצמו קפוא ולא זז . חשבתי שזאת הבעיה רק של הסרט הזה, לאחר כמה זמן הורדתי את הסרט 2FAST 2 FURIUOS וזה קרה שוב עם הסרט הזה :-\ .

יש לי MEDIA PLAYER 9 . יש לי גם את ה 5.0 NIMO CODEC PACK בקיצור אין לי מושג מה הבעיה :\.

נ.ב ניסיתי להפעיל את הסרטים ב DIVX ובכל מיני נגנים אחרים אך התופעה חזרה .

נ.ב2 אין לי מושג אם פתחתי את הת'רד במקום הנכון .

תודה מראש :).

פורסם

דבר ראשון הבעיה היא בחוסר מקודד.

הסרט TAXI 3 מקודד בפורמט DIVX תכנס לאתר www.divx.com ותוריד את המקודד בחינם ודבר שני NIMO?? למה??????.

תכנס לאתר www.lionetwork.net ותוריד משם את אוסף המקודדים שלהם הוא הרבה יותר טוב מנימו . ותוריד גם את נגן הסרטים שלהם

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי קישורים ישירים למקודדים כי לא מצאתי ... והאתר של LION בכלל לא עולה אצלי ...

ועוד משהו , אני צריך למחוק קודם את ה NIMO ואחרי זה להתקין את המקודדים החדשים או שאפשר להשאיר אותו ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי הורדתי את הקודק מה אתר של DIVX הכל פועל פיקס ולא נתקע יותר ;)

אבל יש לי בעיה כשאני מפעיל את התירגום ל TOO FAST TOO FURIUOS אז במקום ליראות תרגום בעיברית אני רואה ג'בריש ??? למה זה?

פורסם

נימו ... :-\

תסיר אותו ותתקין מקודדים ידנית , אחד אחד .

לא נראה לי שצריך יותר מ :

Divx

Xvid

AC3

MediaPlayer Decoders

פורסם
  • מחבר
אוקיי הורדתי את הקודק מה אתר של DIVX הכל פועל פיקס ולא נתקע יותר

אבל יש לי בעיה כשאני מפעיל את התירגום ל TOO FAST TOO FURIUOS אז במקום ליראות תרגום בעיברית אני רואה ג'בריש למה זה?

פורסם

זה תלויי עם איזה תוכנה אתה רואה את הסרטים עם הכתוביות.

עם זה מיקרו דיוידי אז תכנס להגדרות ותבחר כתוביות ותשנה את השפה שזה מציג את הכתוביות לעיברית.

האתר בתיקון אז הוא לא עולה עכשיו תנסה יותר מאוחר או מחר .

יש להם שם אוסף מקודדים ממש ממש טוב .

כן אתה צריך בהתחלה למחוק את אוסף המקודדים של נימו ורק אחרי זה להתקין מקודד אחר , כי עם לא אז זה עושה בעיות

פורסם
  • מחבר

יש לי את MICRO DVD אבל אני לא יודע איך מפעילים את הכתוביות בתוכנה הזאת ... אז אני משתמש ב BSPLAYR הוא מציג את הכתוביות אבל בג'בריש ואין לי מושג למה ..

פורסם

נימו ... :-\

תסיר אותו ותתקין מקודדים ידנית , אחד אחד .

לא נראה לי שצריך יותר מ :

Divx

Xvid

AC3

MediaPlayer Decoders

זאת התשובה לבעיה עם הג'יבריש !

פורסם
  • מחבר

מאיפה אפשר להוריד אותם בגירסה הכי חדשה ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה :D

אבל יש בעיה עם הלינק ל XVID :\

פורסם

הוא פועל טוב מאוד .

בכל אופן קח עוד אחד .

פורסם
  • מחבר

לא עוזר שום דבר עדיין יש ג'יבריש :(

פורסם

הסרת את נימו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים