עבור לתוכן

שאלה בקשר לאקסבוקס 360 וסוני פלייסטיישן 3

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מצטער על השאלה ה"טיפשית", אבל למדתי משפט חדש שאומר שעדיף לשאול ולצאת טמבל, מאשר לא לשאול ולהשאר טמבל. :lol:

אז ככה.. מדוע כל כך הרבה אנשים קונים את האקסבוקס 360, כשידוע שהקונסולה הזאת לא אמינה בעקבות התחממות היתר שלה ו"טבעת המוות".

למה לא קונים את הקונסולה המתחרה שלה מבית סוני? האם יש סיבה נוספת מלבד המחיר?

בשבועות האחרונים שמעתי על הרבה מכשירי אקסבוקס 360 שקיבלו את טבעת המוות ואני לא מבין למה ממשיכות להימכר עוד ועוד יחידות של הקונסולה.

לכן פתחתי את הדיון הזה, אשמח לתשובה :)

פורסם

ישנן כמה תשובות עיקריות לשאלות שלך:

1. עלות - במחיר של PS3 אתה יכול לקנות 2 קונסולות Xbox 360 (כמובן שאני מתייחס לדגם ה-Arcade הזול).

2. אמינות - הדור הראשון של ה-Xbox 360 בהחלט היה זוועה מבחינת אמינות אך הדור החדש מקבל פחות RROD (טבעת המוות).

3. משחקים - ל-Xbox 360 פשוט יש יותר משחקים מל-PS3 וקיימים לא מעט משחקים בלעדיים שלא יצאו על אף קונסולה אחרת. מצד שני, לקונסולות האחרות גם קיימים משחקים בלעדיים משלהן אך עדיין קיימים גיימרים שיבחרו בקונסולה זו אחרת בגלל משחקים ספציפיים.

4. פיראטיות - התקנה של צ'יפ או קושחה חלופית זולה יותר בטווח הארוך לעומת רכישת משחקים מקוריים, למרבה הצער...

פורסם

בתשובה היא-אך ורק פירטיות... כי תאכלס כשמשווים את המחיר של אותו כמות של דיסק קשיח בשני הקונסולות הן עולות פחות או יותר אותו דבר עם חריגה של 300 ש"ח גג...חוץ מזה כלום כי הפלייסטיישן זה מכשיר הרבה יותר איכותי מבחינת אפשרויות (כונן בלו ריי) והמשחקים הבלעדיים שלו הרבה יותר איכותיים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות.

לא ידעתי שלא פותח צ'יפ לפלייסטיישן 3 - ועל זה נאמר כל הכבוד לסוני.

פורסם

זה בזכות ה BR.

בהתחלה גם ה 360 וגם ה PS3 לא היו אמינים במיוחד, ה PS3 התחמם אבל עבד, ה 360 הישנים התפגרו מהר יחסית. היו שניהם עובדים טוב אבל ל PS3 יש יתרון כי לא נכנס אבק למארז שלו.

מבחינת משחקים, כל אחד ומה שהוא אוהב, ל 2 החברות יש משחקים מצויינים. ל MS אין הרבה משחקים חדשים לזמן הקרוב ולסוני יש הרבה משחקים חדשים אבל לא הרבה ישנים.

מבחינת מחיר, אם אתה רוצה לשחק גם ב MP והולך להשתמש בקונסולה יותר משנתיים אז ה PS3 יותר משתלם (בגלל העלות של השימוש ב XBOX LIVE). אם אתה לא הולך לשחק ב MP אז ה 360 זול יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני לא מתכוון לקנות, רק מכרתי את הPS2 לפני כמה שבועות.

אני דוגל בחיבור המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI, קניית שני שלטי USB ויאללה לשחק.

לא מבין למה אנשים לא עושים את זה.

פורסם

הסיבה היא שמחשב יקר בהרבה וכי בהרבה מקרים דופקים את המחשב עם פורטים כמו GTA4 שבקושי עובדים ובקושי יעבדו גם עוד 10 שנים. קונסולה אמורה להיות עמידה ולהחזיק הרבה שנים (בניגוד למחשב שכל שנה הערך שלא נמחק). בכללי אין סיבה לעלית הדרישות במשחקי מחשב כי 90% מהם הם פורטים מ 360, מעלים את הדרישות רק בשביל לא לפגוע ביצרניות החומרה. מהסיבה הזו עדיף לקנות קונסולה, אין לה דרישות ואין סיבה להעלות משהו שאין.

פורסם

פהענק - איפה בדיוק היו בעיות התחממות של הPS3?

יש לי אחד מקורי שעבד כל הקיץ ועובד כל הקיץ מאז יום ההשקה.

SUPERCARS - פשוט - יש המון משחקים - במיוחד ל2 שחקנים ומעלה שפשוט לא קיימים בPC, לדוגמא - תמנה לי 2 משחקי מכות מהשנתיים האחרונות (וגם זה בגלל שיש פורט לSF4)

משחקי האבקות?

ארקייד ל2 שחקנים ?

כדורגל ל7 שחקנים באותו מחשב?

שלא לדבר על קהילות מולטיפלייר מדהימות במשחקים יעודיים לקונסולות.

ליביו

פורסם

היו כאלה עם הדגמים של ה 20G ו 60G שהיו להם בעיות. חוץ מזה אם לך לא הייתה בעיה זה לא אומר שאין בעיה בכללי.

פורסם

הסיבה היא שמחשב יקר בהרבה וכי בהרבה מקרים דופקים את המחשב עם פורטים כמו GTA4 שבקושי עובדים ובקושי יעבדו גם עוד 10 שנים. קונסולה אמורה להיות עמידה ולהחזיק הרבה שנים (בניגוד למחשב שכל שנה הערך שלא נמחק). בכללי אין סיבה לעלית הדרישות במשחקי מחשב כי 90% מהם הם פורטים מ 360, מעלים את הדרישות רק בשביל לא לפגוע ביצרניות החומרה. מהסיבה הזו עדיף לקנות קונסולה, אין לה דרישות ואין סיבה להעלות משהו שאין.

על מה אתה מדבר בכלל ?

GTA4 היום אחרי כל העדכונים מציג גרפיקה הרבה יותר טובה על הPC ואתה יכול לשחק איתו אם גימפאד 360 שנתמך בצורה מלאה

ובכלל רוב המולטיפלטפורם היום מציגים גרפיקה עדיפה בPC

פורסם

עזוב היו כאלה - תעלה כתבה שמדברת על בעיות חימום של הדגמים הראשונים שגורמת לכשלים במכשירים.

הדבר היחידי שתמצא זה אנשים עם בעיות עינית פה ושם, ודווקא לדוגמא מהדור השני (40/80) יש פה ושם - נדיר מאוד לוח אם שהלך.

קרירין - כמה זמן אנחנו מההשקה היום ?

כמה זמן אחרי יצא המשחק לPC?

ליביו

פורסם
קרירין - כמה זמן אנחנו מההשקה היום ?

כמה זמן אחרי יצא המשחק לPC?

וזה רלוונטי למה ?

צריך לנסות להיות אוביקטיבים למרות שלהרבה מאיתנו חיבות לחברות מסוימות

היום מחשב משחקים חדיש ובמחיר סביר מציג גרפיקה טובה יותר זאת עובדה

ואני לא חובב של MS

זה שהרבה משחקים יוצאים לפני ל360\PS3 נכון זה יתרון של הקונסולות האלו אבל לא הגרפיקה מול המחשב

אבל גם צריך לזכור שיש לזה מחיר וזה בערך 10$ יותר למשחק נחשב חדש בהשקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים