עבור לתוכן

שאלה לגבי אתר הקניות AMazon

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מצלמה DSLR.

כיוון שהמחירים בארץ בשמיים לעומת המחירים בארה"ב, חשבתי לקנות את המצלמה דרך AMazon.

אם אני יקנה דרך AMazon אני יחסוך קרוב ל 1000 שקל.

רציתי לשאול אם מישהו פה בפורום הזמין משהו ב AMazon, האם הוא אמין? הבנתי שיש משלוח חינם, זה כולל לישראל? וכמה זמן המשלוח?

האם מומלץ לקנות מוצר יקר דרך AMazon?

ושאלה חשובה, האם האתר מחזיק סחורות חדשות בלבד? כלומר זה לא יד שנייה כמו ב ebay נכון?

תודה לעונים

פורסם

למיטב ידיעתי אמזון לא שולחים מוצרים לישראל למעט דיסקים.

בקשר למוצרים יד2 - אתה בוחר אם אתה רוצה חדש / מחודש / תצוגה / יד 2 וכך גם באיביי. לא נתקלתי במצב שרשום "חדש" ומקבלים יד 2, זה לא KSP פה.

אני ממליץ על איביי. :)

פורסם

מנסיוני Amazon מאד אמינים. אחרי עשרות קניות לאורך כ-8 שנים עוד לא נתקלתי בבעיה שהם לא פתרו במהירות מדהימה ובלי מילת ויכוח אחת.

לארץ הם שולחים רק דיסקים, ספרים, קלטות וידאו ותקליטים. זה בהחלט לא בחינם, כל מבצעי המשלוח המוזלים/ חינמיים לא תקפים במשלוח לארץ. משלוח לוקח בממוצע בין שלושה ימים לחודש, תלוי בסוג המשלוח שתבחר.

אם אתה רוצה לרכוש דרכם מצלמה תאלץ להשתמש בשירות תיווך משלוחים או למצוא מישהו בארה"ב שישלח את זה אלייך.

Amazon כן מוכרים מוצרים משומשים ומחודשים, גם בעצמם וגם דרך מוכרים חיצוניים. כל מוצר מסוג זה מתוייג ככזה כמובן.

פורסם

אם אתה רוצה לרכוש דרכם מצלמה תאלץ להשתמש בשירות תיווך משלוחים או למצוא מישהו בארה"ב שישלח את זה אלייך.

נכון אני מאוד ממליץ על מסטופ:

http://www.mustop.com/

פורסם
  • מחבר

כמה יעלה לי משלוח של עד קילו אחד לישראל במשלוח רגיל דרך שירות התיווך mustop?

וכמה יקח המכס בעבור קנייה של 600 דולר?

פורסם
  • מחבר

אני יקנה כבר בארץ. לא משתלם לי לקנות מחו"ל כי עלות מע"מ מיסים ומכס יעלו לי 93 דולר + המשלוח שיעלה 32 דולר.

ביחד זה 125 דולר שזה קרוב ל 500 שקל.

עדיך לקנות בארץ, לשלם עוד איזה 200-400 ולקבל גם אחריות ושירות

פורסם

כמה דברים:

לגבי אמזון:

בלגן שלם עשו לי, כאשר רשמתי כתובות למשלוח בארהב וכתובת כרטיס אשראי בישראל. ביקשו כל מיני אישורים שאי אפשר להמציא (כי הם בעברית וזה לא יעזור להם)

שירות הלקוחות שלהם זוועה מסיבה אחת, הוא נמצא בהודו והוא לא יכול לעזור בכלל, רק להעביר פניות למחלקות דרך אימיילים (איטי מאוד). לא ממליץ.

לגבי MUSTOP: שירות מצויין אבל אל תסתכל על המשקל, יש נפח משהו של הקופסא אם היא טיפה גדולה ישחטו אותך!! לקחו לי איזה 120 דולר על משהו ששוקל קילו.

פורסם

לגבי מצלמה, אם לא תמצא בסוף איך לשלוח לארץ.

אני מכירה מקום טוב בבני ברק שמוכר מצלמות.

מחירים זולים וגם אחלה שירות,

גם אתה יכול לבדוק את אותו דגם כמה הוא עולה בארץ דרך זאפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים