עבור לתוכן

הבכיר שכרטיסו נגנב - הרמטכל.

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1538732

טוב לדעת שלא כל אחד יכול להכנס ללשכת הרמטכל ולפשפש בתוכניות הסודיות של צה"ל.

ממש לא מעניין אותי כרטיס האשראי של הרמטכל, אבל אם הוא נכנס ללשכה וגונב כ.אשראי ואקדח, מה מנע ממנו לצלם את תוכניות המגרה הסודיות שלנו למקרה של תקיפת אוייב וכו'?

כשאנחנו נפסיד במלחמה הבאה, אפשר יהיה למצוא את זרעי הפורענות כבר כאן ועכשיו.

וכל הכבוד לצה"ל.

פורסם

ממש לא מעניין אותי כרטיס האשראי של הרמטכל, אבל אם הוא נכנס ללשכה וגונב כ.אשראי ואקדח, מה מנע ממנו לצלם את תוכניות המגרה שלנו למקרה של תקיפת אוייב וכו'?

כי זה שקוראים להן תוכניות מגירה לא אומר שהן באמת נמצאות במגירה בלשכה של הרמטכ"ל...

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי "תוכנות מגירה" התכוונתי לכלל המידע המסווג שנמצא דרך קבע בלישכתו של הרמטכל.

כשלי עשו סיווג ביטחוני, העבירו אותי שבע מהדורות גהנום, ולא רציתי בכלל את הסיווג המטומטם שלהם.

אני מקווה שלמי שגנב את הכרטיס של הרמטכל יש סיווג ביטחוני גבוה יותר משלי...

פורסם

למה נראה לך שמידע מסווג נמצא ככה סתם בלשכה שלו? (אל תטרח לענות תשובה כלשהי, התשובה היא שזה לא...)

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שלא קיים כלל מידע מסווג (אפילו "טאלק" שנמצא מאחורי הכיסא שלו) בחדרו של הרמטכל, אבל אני מקווה בשבילי, בשבילך ובשביל כל מדינת ישראל, שזה נכון.

פורסם

ברור שיש מידע שמוגדר כ"מסווג", גם בכל ג'יפ מסכן יש מידע כזה, ובכל תא-גב של ווסט של סמל מחלקה.

אבל אין שום קשר בין זה ובין "הווווו התוכניות הסודיות של הרמטכל הוווווו מפחידדד הווווו". אין שם שום דבר שהפקידה הג'ובניקית של הלשכה שלו לא אמורה לראות.

פורסם

אין שום מידע מסווג בלשכת הרמטכ"ל

יש נוהל ברור מאוד של טיפול בכל מידע מסווג והמידע איננו מצוי על השולחן או במגירה כפי שהוסבר כבר ,

במשרד הרמטכל מדברים בעיקר פוליטיקה צבאית ולא טקטיקטת צבאיות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים