פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים הספק ocz 500Wכרטיס מסך hd 4850לוח g314 זיכרון ראםמעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחדמה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר הוא חדש קניתי אותו ביום שישי........מהקופסה הם התקינו אותואתה בתוך שיש בו בעיה או שזה סתם מאוורר קטן....
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים ראשית , עברת על חוק שאוסר הקפצת דיונים בטרם חלפו 24 שעותשנית, היחיד שיכול לדעת אם זה מהספק או ממאוורר אחר זה אתה שכן אתה נמצא ליד המחשב ושומע אותו.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים שום מעבדה ושום בטיחבתור התחלה SOSתרגע עם אופן התגובות שלך הפורום , ונסה לשמור על קור רוח .לא כולם יושבים מול המחשב 27/7 בישביל לענות לך .ההערכה שלי היא שהמאורר של הספק ממשיך לפעול למרות שהכל מכובה בכדי לקרר את עצמו .נסה לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל ואמור אם אתה שומע שוב את הרעשלמען הסר ספקפתח את דלת המארז וכבה את המחשבותציץ מה קורה בפנים ..
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר הרעש הוא 100% מהספק וכשאני מחבה את המחשב המאוורר של הספק ניכבה והרעש לא מפסיק גם עם אני מחקה 8 שעות (בלילה)כשמנתקים מהחשמל זה מפסיק אחרי כמה שניות בתוך המארז הכול ניראה בסדר...................
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר הם יגידו לי שאין שום דברכי הוא עובד מעולה והשריקה הזותי דיי חלשה....... :s05:
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים SOSאם שומעים את השריקה הזאת אז כולם יכולים לשמוע לא רק אתה אם לא שומעיםאז לא שומעים .זה או שיש או שאיןאתה אומר שיש ואתה בטוח בזהלך ממש אחריות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.