עבור לתוכן

נערך: כרטיס למשחקים, רזולוציה כרגע 1280, תקציב 700-900

Featured Replies

פורסם

מחזק^

הHD4850 הוא ממש כמו יין, רק משתבח עם החודשים.

מביא ביצועים מעולים, הרבה יותר ממה שנראה לאנשים.

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה.

הזמנתי את ה Palit 4850 GDDR5 מ skypc. אני מקווה לעדכן אתכם בשרשור שמחה ואושר בעוד כמה ימים :-)

פורסם

מקווה שתהנה ממנו כמוני :)

פורסם

תתחדש, אני מקווה רק שנשארו חתיכות כאלה בארץ כי הם באמת זן נדיר.

תעדכן אם קיבלת ואיך הוא!

:xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תתחדש, אני מקווה רק שנשארו חתיכות כאלה בארץ כי הם באמת זן נדיר.

תעדכן אם קיבלת ואיך הוא!

:xyxthumbs:

OK, הכרטיס הגיע והורכב בהצלחה :-) דרייברים הותקנו (העדכניים ביותר).

שיחקתי קצת GTA IV וקצת Crysis וסה"כ היה לא רע.

אבל, אחרי שכיביתי והדלקתי את המחשב מחדש (אחרי לילה שהוא היה כבוי) התחילו בעיות שעד לרגע זה לא נפתרו. כבר בשלב ה POST על התצוגה מופיעים קווים וריבועים אקראיים בכל מיני קווים. זה גם ממשיך כך לתוך ווינדוס. בשלב מסויים היה מסך כחול והופיע שם הקובץ ati2dvag.dll. חיפוש בגוגל העלה בעיה שקיימת אצל הרבה אנשים, ללא פתרון ידוע.

ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, להתקין דרייבר אחר מאתר ATI והתופעה ממשיכה - קווים מוזרים (גם ב safe mode) בכל מקום בתצוגה.

חשבתי לרגע שאולי זה ספק הכח (Enermax Liberty 400W, עם שני חיבורי PCI-E), אבל אתמול זה עבד מצויין אז לא ברור לי איך התחילה פתאום בעיה.

אני לא יודע אם זה ספק כח או שהדרייבר בעייתי או שהכרטיס דפוק ואני צריך להחליף אותו. אין לי ספק חזק יותר לבדוק איתו.

כל עצה/עזרה תתקבל בברכה!

פורסם

היי

תפתח את המארז,ותבדוק בפעולה אם המאורר מסתובב, תבדוק עם אוורסט טמפרטורות של הכרטיס מסך כולל טמפרטורות השדרים והזיכרונות של כרטיס המסך .

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

תפתח את המארז,ותבדוק בפעולה אם המאורר מסתובב, תבדוק עם אוורסט טמפרטורות של הכרטיס מסך כולל טמפרטורות השדרים והזיכרונות של כרטיס המסך .

רוני

כמובן שהמאוורר של הכרטיס פועל, אחרת לא הייתי חושב על בכלל לשאול כאן :-)

תוכנת VTune של ATI מדווחת על טמפ' של 52 מעלות. אולי בגלל שאני עובד ב safe mode, תוכנת אוורסט בכלל לא רואה את הכרטיס.

תחת Display-->PCI\AGP Video לא מופיע כלום, וכנ"ל תחת GPU.

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הכרטיס למחשב אחר עם ספק SeaSonic 430W. גם שם הופיעו קווים/נקודות מוזרות כבר משלב ה POST, עוד לפני שבכלל ווינדוס עלה והתקנתי דרייבר. בדקתי גם את יציאת ה HDMI בכרטיס - אותן תופעות.

מאחר ובדקתי שני ספקים איכותיים (400W, 430W) קשה לי להאמין שספק 450W (הדרישה הרשמית) יפתור את הבעיה. מכאן שכנראה הכרטיס תקול...

למישהו יש רעיונות?

פורסם

היי

הפשוט ביותר עבורך להחליף את הכרטיס, אם קניתה מSKYPC ,הם ישמו גם לעזור לך.

רוני

פורסם

אני לא מבין למה אני לא מצליח למצוא את הכרטיס הזה באתר הבית של Palit יש שם רק דגמים של GDDR3

פורסם

אני לא חושב שפאליט היו מתגאים במוצר הזה.

יותר מוצר אנדרגראונד, מהסיבה שזה יצר חיכוחים עם AMD

תסכימו איתי ששימוש בHD4870 כHD4850 הוא לא הדבר הכי רווחי

פורסם

יש עוד חברות שעשו GDDR5 (יש את XFX ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה). הבעיות של PALIT עם AMD נגרמו מזה ש AMD לא רצו לתת ל PALIT מחיר מיוחד (כי PALIT מזמינה הרבה יותר צ'יפים משאר החברות) וכי AMD מנעו מ PALIT לעשות גירסאות מומהרות וגירסאות מיוחדות (עם ה HD4770).

פורסם

יש לך לינק לXFX HD4850 GDDR5? כי לא ראיתי בשום מקום.

יש גם את גיינווארד אבל היא מבית פאליט.

הHD4850 GDDR5 רק הוסיף אש למדורה בין פאליט לAMD

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שפאליט היו מתגאים במוצר הזה.

יותר מוצר אנדרגראונד, מהסיבה שזה יצר חיכוחים עם AMD

תסכימו איתי ששימוש בHD4870 כHD4850 הוא לא הדבר הכי רווחי

רווחי מאוד...מה עדיף, לזרוק לפח צ'יפ שלא עבר בדיקות איכות מסויימות? גם אינטל/AMD עושות את זה (Triple Core וכו').

זה לפתוח שוק נוסף במקום שבו אין כזה....אבל זה נמכר וכנראה זה מה שמשפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים