עבור לתוכן

התלבטות האם להישאר עם E8400@3.7 או לנסות להגיע עם E5200/E5300 ל 5GHZ

Featured Replies

פורסם

E8400@3.7GHZ

או

E5200@5GHZ

המגבלה שלי זה הלוח אם (EP43-DS3L) לכן אני מוגבל עם OC ל E8400, האם שווה לי להחליף ל E5200 ולנסות להגיע ל 5GHZ על אוויר(לא מבחינה כלכלית)?

פורסם

היי

כל זה לא הגיוני, מספיק לך ה8400 כמו שהוא, מעבד מספיק חזק למישחקים , גם כרטיס מסך טוב , תקבל יופי של ביצועים , אין לך צורך ביותר.

רוני

פורסם
  • מחבר

שוב, לא דיברתי על צריך ולא דיברתי על משתלם כלכלית

פורסם

E8400@3.7GHZ

או

E5200@5GHZ

המגבלה שלי זה הלוח אם (EP43-DS3L) לכן אני מוגבל עם OC ל E8400, האם שווה לי להחליף ל E5200 ולנסות להגיע ל 5GHZ על אוויר(לא מבחינה כלכלית)?

"לנסות" זו מילת המפתח כאן. משהו אומר לי שOC של 100% על אוויר אפשר לנסות, אבל לא ממש להצליח.

פורסם

למיטב הבנתי, גם עם קירור ממש רציני (אפילו בלוק מים) לא תוכל להחזיק E5200 על 5GHZ, (FSB 1600MHZ).

פורסם
  • מחבר

הכותרת נערכה, ד"א קירור, ספק, זכרונות ושאר המפרט מפורטים מימין במפרט מחשב

פורסם

תשאר במצב הנוכחי, אתה לא תגיע ל-5GHz עם E5200.

פורסם
  • מחבר

מאיזו סיבה (סתם מתוך עניין)

פורסם

זה יותר מידי בשביל קירור אוויר עם המעבד הספציפי הזה. המעבד הזה כבר אינו האוברקלוקר המצוין כפי שהיה.

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד יהיה OC'ר טוב על המערכת שלי (יש קיר FSB באזור ה 419)?

פורסם

אני לא מבין, אתה רוצה לעשות קצת כסף ע"י רכישה של מעבד חלש יותר ולא להפסיד ביצועים ע"י אוברקלוק?

אם כך אז קנה E6300 שנותן לך גם VT.

אם לא אז תשאר עם המעבד שלך, שום מעבד באוברקלוק לא יתן לך ביצועים טובים יותר (מורגשים, לא לפי מבחן סינתטי מטופש).

פורסם
  • מחבר

הצטרה פה היא לא כסף, המטרה פה היא OC נטו, את המעבד שלי אני לא יכול לדחוף יותר מדי בגלל הלוח המטומטם שלי

פורסם

כן, אבל אם תקח מעבד חלש יותר ותקבל OC גבוה יותר - עדיין תקבל את אותם ביצועים כמו שיש לך כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים