עבור לתוכן

שאלות על ניקוי מסך+מחשב!

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול שני דברים, לחץ אוויר בשביל לנקות את המחשב מאבק ומטליות לחות לניקוי מסכים .

עכשיו רציתי לדעת אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בשני הדברים האלו?< כי למשל על האריזה של המגבונים רשום" אינו מתאים לשימוש מסכים בציפוי כרום" ואין לי מושג מה זה כרום ואם יש לי את זה במסך(2007WFP)...

בנוגע ללחץ אוויר גם כנ"ל אם זה בטוח ומומלץ להשתמש בזה...

תודה.

פורסם

קניתי באופיס דיפו סט כזה של מטלית ספריי עם נוזל ניקוי ומברשת, וזה עובד מצויין. מנקה תוך שניות, ללא שריטות. מסך 2009W

פורסם

:hizuk:

גם אני קניתי את הערכה הזאת באופיס דיפו, אחלה של דבר.

פורסם
  • מחבר

קניתי באופיס דיפו סט כזה של מטלית ספריי עם נוזל ניקוי ומברשת, וזה עובד מצויין. מנקה תוך שניות, ללא שריטות. מסך 2009W

זהו שהתלבטתי בין הערכה הזאת רק של חברה אחרת -לא אופיס דיפו , לבין המטליות ובסוף הלכתי על המטליות כי מפחיד אותי הרעיון של הנוזל ניקוי לא יודע למה...אבל הן בטוחות לשימוש או שאני אחזיר אותן ואקח את הערכה מה עדיף??

פורסם

בטוח לשימוש. 2 שפריצים, ניגוב, והמסך כמו חדש.

פורסם
  • מחבר

בטוח לשימוש. 2 שפריצים, ניגוב, והמסך כמו חדש.

דיברתי על המטליות בקופסה..

פורסם

בהן לא השתמשתי. אבל אם הם היו הורסות את המסכים אני מתאר לעצמי שלא היו מוכרים אותן...

פורסם
  • מחבר

בהן לא השתמשתי. אבל אם הם היו הורסות את המסכים אני מתאר לעצמי שלא היו מוכרים אותן...

אני נזהר יתר על המידה כשמדובר בדברים שלי מה אני אעשה.. במיוחד שזה מסך יקר שכבר אין להשיג היום ועברתי איתו תלאות עד שהשגתי אותו..

חוץ מזה רשום לא להשתמש על מסכים בציפוי כרום שאין לי מושג מה זה ואם יש לי את זה במסך..

פורסם

אתה מדבר על המטליות שמגיעות בתוך קופסה צהובה כזאת?

אם כן אז הן מאוד מומלצות, אבל צריך לנקות איתם בעדינות וביסודיות על מנת שלא ישארו קצת סימנים מהנקיון.

בכל מקרה גם אם אתה מדבר על מטליות אחרות, כל עוד כתוב על האריזה שהן מתאימות למסכי LCD וכד' אז אין לך מה לפחד.

אם לי אישית היה מסך כזה אז הייתי מסתפק בלהעביר מטלית ממיקרופייבר פעם בשבוע - שבועיים, אבל אני פדנט אז זה לא נחשב. ;)

פורסם
  • מחבר

לא זה מטליות שמגיעות בקופסא לבנה עם מכסה כחול של חברת DR.BYTE .

זהו שגם אני פדנט ומאז שניקיתי בטעות עם נייר רגיל את המסך ונהיו לי סימנים ושריטות אני מפחד לנקות אותו בכלל..יש לי את המטלית מיקרופייבר הזאת, אחי קיבל אותה עם המסך שלו (אני לא קיבלתי משום מה) אבל היא כמעט לא מנקה כלום והיא גם מתמלאת אבק ככה שהיא סתם מורחת..

לכן עכשיו אני בודק טוב טוב לפני שאני מנקה אותו..

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני עצלן מדי מכדי לקנות חומר לניקוי אז אני מרטיב את המטלית שקיבלתי עם המסך עם מים עד שהיא טיפה לחה (לא ספוגת מים) ומנגב

לאט לאט מפעיל פחות ופחות לחץ, ואז הכל מתייבש ולא נשארים כתמים והמסך נקי.

הקטע הוא שנשאר אבק באיזור המסגרת (החריץ בין המסך למסגרת) שקשה להגיע אליו.

אני יודע שממש לא מומלץ לנקות מסך עם מים, אבל זה עובד אצלי. (LG206WTQ)

פורסם

אתה מדבר על זה:

resizeprodhot.asp?path=72961104.JPG

אין לך מה לדאוג.. זה לא נייר רגיל..

על זה ואני וF/A-18 דיברנו:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5193&perur=

אני משתמש בעיקר במברשת אנטיסטאטית שמגיעה עם הערכה.

אם אתה בכל זאת מתעקש.. יש את המאוררים הקטנים האלה.. קח אחד כזה ותעיף איתו כמה שיותר אבק מהמסך, ואז תעבור עם המיקרופייבר בעדינות כדי להסיר את האבק שנשאר (תחליף את הצד של המטלית כל הזמן כי "חיכוך האבק אשר נדבק למטלית עלול לשרוט").

ואל תשכח לשטוף את המטלית מעת לעת.

אבל זו כבר שיטה של פרפקציוניסטים משוגעים. אתה יכול לנקות את המסך עם כל מה שהוצע לך כאן רק לא עם נייר רגיל של חוגלה. :lol:

בהצלחה, מצטער על החפירה.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על זה:

resizeprodhot.asp?path=72961104.JPG

אין לך מה לדאוג.. זה לא נייר רגיל..

על זה ואני וF/A-18 דיברנו:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5193&perur=

אני משתמש בעיקר במברשת אנטיסטאטית שמגיעה עם הערכה.

אם אתה בכל זאת מתעקש.. יש את המאוררים הקטנים האלה.. קח אחד כזה ותעיף איתו כמה שיותר אבק מהמסך, ואז תעבור עם המיקרופייבר בעדינות כדי להסיר את האבק שנשאר (תחליף את הצד של המטלית כל הזמן כי "חיכוך האבק אשר נדבק למטלית עלול לשרוט").

ואל תשכח לשטוף את המטלית מעת לעת.

אבל זו כבר שיטה של פרפקציוניסטים משוגעים. אתה יכול לנקות את המסך עם כל מה שהוצע לך כאן רק לא עם נייר רגיל של חוגלה. :lol:

בהצלחה, מצטער על החפירה.

קודם כל תודה רבה ולא חפרת בכלל..

דבר שני כן זה בדיוק אותה קופסא רק כנראה עם עיצוב טיפה שונה אבל אלו אותן המטליות..

וזאת בדיוק הבעייה עם המיקרופייבר שהיא מתמלאת מהר באבק ואז סתם עושה בעיות, פה יש יתרון שאני משתמש וזורק..

אני חושב שאני אנקה איתן..

עכשיו בקשר לדבר הנוסף ששאלתי , קניתי לחץ אוויר בשביל לנקות את פנים המחשב מאבק ,רציתי לדעת אם זה בטוח לשימוש והאם יש דרך מסוימת שצריך להשתמש בו?!

פורסם

אני משתמש בשואב אבק אז אין לי נסיון עם לחץ אוויר ככה שקשה לי לעזור, אבל זה בטוח לשימוש.

אין איזו "נוסחת קסם", פשוט לרסס בתבונה ;D

אבל אל תרסס בבית כי כל האבק עף החוצה, תעשה את זה במפרסת / בחוץ..

בהצלחה ואני ממליץ שתחכה לעוד תגובות של אחרים שמבינים יותר בלחץ אוויר.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בשואב אבק אז אין לי נסיון עם לחץ אוויר ככה שקשה לי לעזור, אבל זה בטוח לשימוש.

אין איזו "נוסחת קסם", פשוט לרסס בתבונה ;D

אבל אל תרסס בבית כי כל האבק עף החוצה, תעשה את זה במפרסת / בחוץ..

בהצלחה ואני ממליץ שתחכה לעוד תגובות של אחרים שמבינים יותר בלחץ אוויר.

אוקיי תודה, כן אני אחכה לעוד תגובות כי הבנתי שהחומר הזה דליק אז אולי דווקא מסוכן להשתמש בו על רכיבי מחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים