עבור לתוכן

חסימת תכנים בGame Marketplace ומה שביניהם

Featured Replies

פורסם

רק אתמול ניסיתי להוריד את הדמו של Crackdown ולקנות את המפות של GeOW2 ולא כל כך הלך, קיבלתי את ההודעה הבאה:

This item isn't available from your current location

(הבהרה: המשתמש אמריקאי)

לאחר חפירה רצינית בגוגל הבנתי שמדינות שלא רשומות רשמית בLive (וכמובן שישראל ביניהן) מקבלות את ההגדרות תוכן החמורות ביותר שבאות מגרמניה, בגרמניה אסור להוריד מהLive ולשחק בכל משחק שהוא מעל גיל 18, קודם כל, מה הקטע הזה? למה ממשלה אוסרת עלי, אזרח מעל גיל 18 לשחק במשחקים מעל גיל 18?! זה ממש אסור לפי החוק, הייתי בטוח שדברים כאלו קורים רק באירן.

ודבר שני, מצאתי באינטרנט שאפשר לעקוף את זה אם אני אחבר את הXbox 360 למחשב דרך ICS לVPN בארה"ב (או כל ארץ אחרת שזה מותר בה).

ועכשיו השאלה שלי באה, יש דרך חינמית לעקוף את ההגבלה המטופשת הזאת? או שרת VPN חינמי? (את שניהם לא מצאתי בגוגל) ואני מתעקש על חינמי כי נראה לי מטופש לשלם כסף ולהתאמץ כל כך בשביל לשלם כסף לMS.

פורסם

זה לא לפי ה-IP זה לפי איפה פתחת חשבון, באמריקאי או ארופאי.

בגרמניה יש חוקים מאוד כבדים נגד משחקים אלימים, כרגע יש הצעת חוק שתאסור מכירה של משחקים מעבר לדרוג T לגמרי במדינה(קרייטק הצהירה שאם החוק יעבור, ויש סיכוי לא קטן שכן, אז היא תעזוב את גרמניה).

מה לעשות MS מפיצה תכנים שונים בLIVE ויש לה חוזי הפצה שונים לפי האזור, כמו ש Neflix לא זמין באירופה, ובקרוב תכנס אלטרנטיבה שמבוססת על ערוצי הHD של SKY באנגליה וצרפת(מדובר על ערוצי HD של סרטים, חדשות וספורט).

לכל אזור יש את המגבלות שלו, ואני לא מבין על מה אתה מתבכיין...

פורסם
  • מחבר

לפי החשבון? החשבון שלי אמריקאי משמע הכל צריך להיות פתוח, זה לא לפי חשבון זה לפי IP ועובדה שVPN כן פותר את הבעיה.

בכל מקרה על מה אני מתבכיין? שאני רוצה לקנות מפות לGEOW2 ואפילו את זה אי אפשר לעשות פה.. בPS3 הכל פתוח ואין את השטויות האלו

פורסם

אתה צריך לעשות בדיוק את מה שרשמת להיתחבר דרך VPN לשרת בחו"ל שיגרום לשרתים של מיקרוסופט לחשוב שאתה בארה"ב.

אם אתה שואל איך לעשות את זה שאני מציע שתחפש מדריכים בגוגל בנוסף יש חברות שנותנות שירות כזה בתשלום ויכול

להיות שהדבר בהחלט שווה אם ברצונך להשיג את הדברים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

באמת שאני מחפש ומחפש וממשיך לחפש ולא מוצא מדריך חינמי לעקוף את ההגבלה המטופשת הזאת.

אפשר קצת עזרה?

פורסם

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1062139

תרד למטה קצת, תחפש כותרת "להוריד מפות חסומות", שמה יש מדריך בדיוק לזה.

קח בחשבון שדרושה קצת הבנה ברשתות.

פורסם
  • מחבר

הכל הולך טוב עד הקטע של לחפש בRegistry את TAP VPN שאת זה אני לא מוצא.

אפשר עזרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים