עבור לתוכן

מחשב נייד - מפרט עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר וצריכה מחשב נייד ללימודים בתור סטודנטית.

אוקיי לבקשתה כמובן דברים שהיא מצפה מהמחשב :

1. שיהיה קל, אפילו קל מאוד הממ היא לא תסתדר אם מחשב נייד כבד יחסית.

2. סרטים, מוזיקה, תמונות, שימוש רציף באינטרנט בפייסבוק וכאלה שיעלו ללא איטיות או בעיות.

3. יציאות USB - אם יש אפשרות לכמה שיותר [ מעל 2 לפחות ], ואם אין אשמח לדעת אם יש מפצל או משהו כזה.

4. שהמסך לא יקרע לה את העיניים כי היא תשתמש בו הרבה.

תקשיצב מקסימלי - 3000 ש"ח.

אשמח מאוד אם תעזרו לי, אין לי שמץ של מושג בלפטופים איכותיים, בלהרכיב לפטופים ובכללי.

תודה.

פורסם

תנסה להגדיר מה זה "קל", במספרים.

פורסם
  • מחבר

תנסה להגדיר מה זה "קל", במספרים.

שלא יעלה מעל 2.5 קילו כולל כל הבטריות\מטען בתוק תיק.

פורסם

זה קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא מחשב שהייתי מגדירה קל בתקציב כזה (בהנחה שלא הולכים על נטבוק). כמעט כל המחשבים במחיר כזה הם 15.4-15.6" ושוקלים קרוב ל-3 ק"ג בלי המטען. תסתכל על ה-A840 של דל ב-14.1". הוא קל יחסית למחיר (אם כי עם המטען הוא יעבור את ה-2.5 ק"ג).

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm

פורסם
  • מחבר

זה קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא מחשב שהייתי מגדירה קל בתקציב כזה (בהנחה שלא הולכים על נטבוק). כמעט כל המחשבים במחיר כזה הם 15.4-15.6" ושוקלים קרוב ל-3 ק"ג בלי המטען. תסתכל על ה-A840 של דל ב-14.1". הוא קל יחסית למחיר (אם כי עם המטען הוא יעבור את ה-2.5 ק"ג).

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm

נראה מעולה - שאלה קצת לא קשורה - מה מומלץ דל או hp ? לניידים אני מתכוון.

פורסם

השוואות יש לערוך על פי דגם, לא על פי חברה.

פורסם

זה אותו הדגם וכמעט אותו המחיר, מה אתה שואל?

פורסם
  • מחבר

זה אותו הדגם וכמעט אותו המחיר, מה אתה שואל?

כן אני יודע שזה אותו הדגם.

השאלה שלי אם ביחס למחיר הזה, המשקל הזה, וכל מה שפירטתי למעלה השימוש שהולך להיות בו

זה מחיר טוב ? חלקים איכותיים ? אני לא מבין בשיט בלפטופים.

חוץ מה2 גיגה זכרונות, ו 250 גיגה הארד דיסק שום דבר שם לא אומר לי כלום, בגלל זה אני שואל.

פורסם

המלצתי שתסתכל על המחשב כך שכמובן שאני חושבת שהוא מתאים לצרכים שהצבת בצורה הטובה ביותר שניתן לבקש במחיר.

בתקציב כזה אי אפשר לצפות לאיכות יוצאת דופן או מפרט מדהים, זה קרוב למינימום האפשרי לקניית נייד סטנדרטי. המפרט אינו מדהים אבל יספיק בהחלט לשימושים. תוכל אולי למצוא מחשבים עם מפרט חזק קצת יותר אבל זה יהיה על חשבון המשקל. לדעתי אין טעם בהתחשב במה שהמחשב הזה מיועד לו.

המחיר טוב ביחס למה שאתה מקבל. יש כאן אחריות לשלוש שנים (חריג בתקציב כזה) משקל קצת יותר סביר מרוב האופציות האחרות ומסך מאט. מבחינת איכות, לא עשיתי בדיקה מקיפה בעצמי. קראתי קצת תלונות בנושא אבל בשביל המחיר אני לא מצפה למשהו איכותי במיוחד מלכתחילה כך שזו שאלה של יחסיות ועל מה אתה מעדיף להתפשר.

פורסם
  • מחבר

המלצתי שתסתכל על המחשב כך שכמובן שאני חושבת שהוא מתאים לצרכים שהצבת בצורה הטובה ביותר שניתן לבקש במחיר.

בתקציב כזה אי אפשר לצפות לאיכות יוצאת דופן או מפרט מדהים, זה קרוב למינימום האפשרי לקניית נייד סטנדרטי. המפרט אינו מדהים אבל יספיק בהחלט לשימושים. תוכל אולי למצוא מחשבים עם מפרט חזק קצת יותר אבל זה יהיה על חשבון המשקל. לדעתי אין טעם בהתחשב במה שהמחשב הזה מיועד לו.

המחיר טוב ביחס למה שאתה מקבל. יש כאן אחריות לשלוש שנים (חריג בתקציב כזה) משקל קצת יותר סביר מרוב האופציות האחרות ומסך מאט. מבחינת איכות, לא עשיתי בדיקה מקיפה בעצמי. קראתי קצת תלונות בנושא אבל בשביל המחיר אני לא מצפה למשהו איכותי במיוחד מלכתחילה כך שזו שאלה של יחסיות ועל מה אתה מעדיף להתפשר.

הקטע הוא שלעולם לא היה לי לפטופ וגם לא השתמשתי באחד מעבר ל 5 דקות.

אולי בשביל תמונת מצב יותר טובה אני ייתן לכם קצת יותר פרטים ותוכלו להמליץ לי אתם אולי על משהו יותר טוב :

סטודנטית 3 שנים, יש לה אוטו צמוד משלה ככה שניידות זה לא בעיה, והיא לא צריכה להסתובב איתו קילומטרים אבל יש העדפה לכמה שפחות במשקל.

לגבי נפח מקום - 160GB זה מספיק בשבילה מעבר לזה אני חושב מיותר, 2 גיגה זכרון זה מספיק, עכשיו לגבי השאר

אני משאיר לכם להמליץ לי - חשוב שוב פעם שסרטים ומוזיקה ופייסבוק ושימוש רציף של גלישה, עבודה עם אופיס יעלו טוב מאוד.

מה שאתם חושבים שהכי יתאים במחיר הכי טוב שיכול להיות גג 3000 יעזור לי, בבקשה תמליצו לי אתם כי שוב אני לא רוצה לטעות

ולהצטער על משהו שבחרתי לה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

CocainHore,

קרא בבקשה את חוקי הפורום. הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות.

פורסם
  • מחבר

סורי לא הייתה לי כוונה להקפיץ, החלטתי ללכת על הדל מקווה שהיא לא תתאכזב.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים