עבור לתוכן

כוננים קשיחים

Featured Replies

פורסם

למה אומרים ש-WD לא טובים, הם היו נחשבים כך פעם, לא?

ובכמה אפשר להשיג כונן קשיח SCSI?

פורסם

מישהו יודע אם יש בעיה כלשהי בסדרה WD400BB?

40 גי'גה 7200RPM.

זה חשוב לי.

פורסם

דיסק מצויין!!!

פורסם

דיסק מצויין!!!

יש לך אותו?

פורסם

האמינות של WD אולי מוטלת בספק אצלינו. מעניין מאוד שבחו"ל תורחים להזכיר בעיות אמינות בכוננים הקשיחים של IBM, אבל לא באלה של WD. זה נכון שכותבי הביקורות לא משתמשים בכוננים הקשיחים לאורך זמן, אבל שימו לב שבכל הביקורות שהיו על הכוננים של IBM בחצי שנה האחרונה נכתבה אזהרה על הכוננים האלה שהם לא יציבים כי משתמשים מתלוננים על WD לא נשמעו הרבה תלונות, לפחות מאז הסדרה הדפוקה שהיה עליה RECALL. לפחות לWD היה אומץ ופרצוף להתייצב בפני הלקוחות ולומר: "סליחה, טעינו, אנחנו מכריזים על RECALL בסדרות שיש עליהן המון הכרזות"(זה היה למעלה משנתיים כשהסדרות של ה6-8 ג'יגה היו דפוקות). לעומת זאת, IBM לא עושה שום דבר כדי לשפר את הדתמית שלה ולוקחת אחריות בפני הלקוחות. אין שום ציון באתר שלה שהכוננים מסדרת ה75GXP(הכי בעייתית) עושים בעיות, ואדם שלא מודע לדברים האלה עשוי להתפטות ולקנות את הכוננים הקשיחים האלה.

אני חושב שעכשיו הכוננים של IBM וWD סובלים מבעיה משותפת: כל כונן קשיח שיקרוס יחשף בצורה גדולה יותר לאור הזרקורים. את IBM מהסדרות האחרונות עוד נתן להבין, אבל את WD אני ממש לא מבין. פעם אחת היית להם סידרה דפוקה והם עשו הכל כדי לשפר את המצב שלהם. מעניין שבפורומים בחו"ל, שבהם יש אנשים מכל העולם נראות כותרות בסגנון " Another DeathStar Bites The Dust" אבל על WD לא מתלוננים כ"כ שהם קורסים, ולי זה נראה כאילו אחוז ההחזרות שלהם די קרוב לזה של מאקסטור בשנים היותר גרועות שלו או אפילו SEAGATE כי כונן קשיח זה החלק הכי לא אמין במחשב כי מדובר במנגון מכאני שנשחק.

פורסם

מה ההארד דיסק הכי טוב שאפשר להשיג (IDE כמובן, למי יש כסף לסקזי ??) בנפח 60 ומעלה ? 120GXP ?

פורסם

מישהו יודע אם יש בעיה כלשהי בסדרה WD400BB?

40 גי'גה 7200RPM.

זה חשוב לי.

לי יש אותו והוא מצויין למרות שאם אתה הולך לקנות ועוד לא קניתה יש יותר טובים.....

פורסם

לי יש 40 ג'יגה ובקושי 5 מלאים

במה אתם ממלאים את המחשב שאתם צרכים עוד 40

פורסם

מה ההארד דיסק הכי טוב שאפשר להשיג (IDE כמובן, למי יש כסף לסקזי ??) בנפח 60 ומעלה ? 120GXP ?

בשביל אמינות כמעט מוחלטת, אבל ביצועים טיפ-טיפה נמוכים: SEGATE ברקודה 4.

בשביל ביצועים ואמינות: MAXTOR.

פורסם

אני עומד להחליף את הIBM ויש מס' אפשרויות:

1. WD 40 ג'יגה 7200.

2. seagate 40 ג'יגה ברקודה 7200.

3. מקסטור 40 ג'יגה 7200.

* יש לי בבית 3 דיסקים קשיחים של WD ועד עכשיו אין לי איתם בעיות (10, 20, 20 גי'גה) ולכן השאלה האם יש בעיות עם הסדרה של ה40 ג'יגה, כי אם אין אני אקח את זה.

* הסדרה החדשה של מקסטור נראית טוב עד עכשיו, אבל לא עבר מספיק זמן כדי לבדוק את האמינות.

* אז אולי seagate ברקודה? איך הביצועים? למי יש?

עריכה:

גיליבוי, עדיין לא החלפתי (מחר), אם היית במקומי למה לא היית קונה את זה? סיבה?

פורסם

אני עומד להחליף את הIBM ויש מס' אפשרויות:

1. WD 40 ג'יגה 7200.

2. seagate 40 ג'יגה ברקודה 7200.

3. מקסטור 40 ג'יגה 7200.

* יש לי בבית 3 דיסקים קשיחים של WD ועד עכשיו אין לי איתם בעיות (10, 20, 20 גי'גה) ולכן השאלה האם יש בעיות עם הסדרה של ה40 ג'יגה, כי אם אין אני יקח את זה.

* הסדרה החדשה של מקסטור נראית טוב עד עכשיו, אבל לא עבר מספיק זמן כדי לבדוק את האמינות.

* אז אולי seagate ברקודה? איך הביצועים? למי יש?

פורסם

onn_the_vy

לא רשמת כלום...

פורסם

הוא הדגיש את הסייגייט ברקודה............

זאת הבחירה גם שלי

פורסם

יש לי את הסיגאט כמעט שבועיים-שלושה.. so far so good

:D

פורסם

נכנסתי לאתרים של החברות וזה מה שמצאתי

WD 40G 7200 עם זמן גישה של 8.9 מילי שניות

MAXTOR 40 7200 עם זמן גישה של 8.5 מילי שניות

SEAGATE 40 7200 עם זמן גישה של 9 מילי שניות

האם יש הבדל שנראה לעין בין הדיסקים?

לדוגמא:

עם הדיסק הנוכחי שלי IBM עם 8.5 מילי שניות, אחרי שהמחשב עולה ומגיעים לשולחן עבודה, ברגע שלוחצים על "המחשב שלי" הוא נפתח במכה אחת בלי "לחשוב" -> שזה מעיד על מהירות.

זה רק אצלי או גם אצלכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים