עבור לתוכן

סיפור מהמילואים....

Featured Replies

פורסם

טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך

הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פחד מטורף בטח... לא? :screwy:

פורסם

ונזכרת בזה עכשיו כי?

פורסם
  • מחבר

כי סתם סיימתי מילואים לפני יומיים ודיברנו על זה שמה...חשבתי להעלות את זה כאן

אולי לאחרים כאן יש סיפורים מעניינים.

ולמגיב הראשון אח"כ ישבתי על התיק ועישנתי סיגרייה..

פורסם

ומה עם להזעיק את הצבא :bash:

פורסם

וואלק אני במקומך מרסס אותם בלי הכרה רק בגלל החוצפה שהם נעמדו ככה מולך באמצע הלילה.

פורסם

והולך לכלא לכמה שנים .... יש נוהל פתיחה באש זה לא בית זונות

פורסם

והולך לכלא לכמה שנים .... יש נוהל פתיחה באש זה לא בית זונות

צועק בערבית, יורה בראש ואז יריות אזהרה באוויר, זה עובד למתנחלים, אין סיבה שזה לא יעבוד כאן.

חוץ מזה בנסיון חטיפת נשק, חטיפת חייל, או כל מקרה שבוא יש סכנה בעליל לחיים אפשר לפתוח באש בלי שום נוהל מעצר חשוד..

בוא נגיד ככה שאם הם היו יוצאים מהטנדר ומתקרבים אליו לא הייתה לו שום סיבה לא לירות בהם.

פורסם

צועק בערבית, יורה בראש ואז יריות אזהרה באוויר, זה עובד למתנחלים, אין סיבה שזה לא יעבוד כאן.

חוץ מזה בנסיון חטיפת נשק, חטיפת חייל, או כל מקרה שבוא יש סכנה בעליל לחיים אפשר לפתוח באש בלי שום נוהל מעצר חשוד..

בוא נגיד ככה שאם הם היו יוצאים מהטנדר ומתקרבים אליו לא הייתה לו שום סיבה לא לירות בהם.

קודם יורים לו בראש ואז יריית אזהרה באוויר? אתה רחום וחנון ;D

פורסם

קרה לי מקרה דומה-

בזמן שעברתי בשטח פתוח על יד הבסיס, שמתי לב לג'יפ שנוסע באופן חשוד, לאט לאט הוא התקרב אלי אז הזעקתי תגבורת במ"ק

הג'יפ התקרב לעברי, אז יריתי כמה פעמים לאוויר, הוא לא האט

יריתי לו בצמיג האחורי ואז הנהג איבד שליטה, אבל הוא עדיין המשיך להאיץ

ראיתי שהוא מתכוון לפגוע בי אז כיוונתי לראש הנהג, ואז הגיעה תגבורת, מכאן הג'יפ הסתלק.

מיותר לאמר שעוד כמה שניות והנהג היה מאבד את חייו

פורסם

קרה לי מקרה דומה-

בזמן שעברתי בשטח פתוח על יד הבסיס, שמתי לב לג'יפ שנוסע באופן חשוד, לאט לאט הוא התקרב אלי אז הזעקתי תגבורת במ"ק

ראיתי שהוא מתכוון לפגוע בי אז כיוונתי לראש הנהג, ואז הגיעה תגבורת, מכאן הג'יפ הסתלק.

smells like bullshit...

פורסם

smells like bullshit...

אף אחד בפורום פה לא מכיר אותי בחיים האמיתיים, ולמען האמת אני סולד מלהכיר ולפגוש פה מישהו לכן אין לי שום אינטרס לצאת פה "גבר-גבר".

פורסם

ג'וני בראבו,הסיפור שלך נשמע לי הזוי ביותר !

אז פשוט חשדת,הכנסת מחסנית לפני נוהל מעצר חשוד ורק חכית שהם יקפצו עליך.. ?

מה היה המרחק שלך מהם ? תפרט בבקשה.

קרה לי מקרה דומה-

כוונת לראש והתגבורת הגיעה ? אני מבין שהיא הגיעה עם מסוק ויחידה קטנה של מטכ"ל...

אז אם ירית בו בצמיג,אז המרחק המקסימלי הוא 100 מטר בלחץ,וב100 מטר הוא יספיק לדרוס אותך לפני שהתגבורת תגיע..

הזוי..

פורסם

יאפ... הוא הצליח לזהות שהג'יפ מתקרב אליו, הצליח לעלות את החמ"ל בפחות מהרבע שעה שלוקח לחמלסיט הממוצע לצאת מהסטלה שהוא נמצא בה, וזה עוד במצב טוב שבו הוא לא תוקע את המשקית תש או את הרלשית של המגד באותו הזמן. לפגוע בגלגל של מטרה שנעה במהירות גבוהה ישר לעברו, וכל לפני שמחבל מאומן ומיומן הספיק לדרוס אותו...

אבל הנהג של הג'יפ יצא הרבה יותר l333t, הוא הצליח כמעט לדרוס חיל של צה"ל, להתחמק מירי, ולברוח מתגבורת צבאית עם גלגל מרוסס...

פורסם

אני חושב שכדאי לסגור את הנושא הזה, לפני שבאטמן וספיידרמן יגיעו ויתחילו לספר את הסיפורים שלהם מאמריקה הרחוקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים